Predstavljamo vam liniju nakita koju ćete nositi celom ljetom | BA.polkadotsinthecountry.com

Predstavljamo vam liniju nakita koju ćete nositi celom ljetom

Predstavljamo vam liniju nakita koju ćete nositi celom ljetom

Ukupno Insta zlato

Riječi Tanya Philipson i Lottie Franklin

'Prekrasna sile prirode "služila kao muze ove sezone Francesco Terzo i Filippo Ficarelli, dva Talijana ide PANDORA produkt dizajn tima od 2018.

Za SS18, oni uvođenje cipela, kolekciju delikatan 18k pozlaćeni srebra, u obliku zlatnih pčela, u obliku saća i sunce, što nas sanjaju ljeta.

Evo, kreativni duo otkriti sve projektu, a koji su bih da vidim nose nakit.

Zašto mislite da žene vole nakit? 

 [Filippo] s nakitom, žena može pronaći nešto koja dodaje vrijednost joj osjećaj sebe, nešto što može biti izjava, koja može osnažiti. Za nas, moda, kao što je nakit, je jednina svijet gdje možete dodati osobnost i lični pečat, dajući žena više priliku da izraze svoje ličnosti, koji je, i biti kreativniji. Jer, na kraju, nosi prsten na neki drugi prst je dodir kreativnosti... Tu je izbor! Želimo da inspiriše naše žene da se osjećaju kreativno, da se osjećaju dobro.

load...

Šta mislite ko Pandora žena?

 [Filippo] Pandorina žena je suvremen, moderan. Ona može biti krhka, ali ona može biti super jaka. Žena je mjesto u društvu sada je stvarno inspirativan za nas. Zaista želimo povući paralelu između tom smislu ljepote, prirode i cvijeća.

[Francesco] Ako si Pandorinu žena možete nositi samo bijelu majicu i traperice sa svojim nakitom i možete odlučiti svoju ličnost. Možete ispričati priču.

Postoji mnogo referenci prirode u novoj Pandora kolekciju. Recite nam nešto više o tome...

 [Filippo] Da, imamo simbol pčela, koji priča priču. To prenosi osjećaj royalty, simbolizam, strast, performanse i umrežavanje zajedno. Tako da smo zaobišli ovu priču, kako su te vrijednosti važne za Pandora i kako pčela može biti zanimljiv kao ikona nakit, jer na kraju dana pčela je ikona nakita u istoriji.

load...

Radili smo zajedno na ideji sunca. Sunce je zaista nešto lično. Kada se osjećate zrake svjetlosti u proljeće, to vam daje drugačiju vrstu energije. Možete reći zimi ide i ti ideš u proljeće. To je neka vrsta emocija i trudimo se da prenesemo ovu vrstu osjećaj u zbirkama.

Kako ste se odlučili da rade zajedno? 

[Filippo] Odmah smo osjetili kao da smo znali jedni druge jako dobro. Uvijek smo smatrali da imamo isti način gledanja na stvari. Uvijek smo oboje smatrali da bismo mogli raditi dobro zajedno. I to je bilo divno i rasti zajedno i graditi na našem iskustvu. Radeći kao kreativni duo je stvarno, stvarno važan za naše karijere. Naš fokus je uvijek bio na nakit i pribor - torbe, tekstil, i materijala. Imali smo eklektičan karijere!

Recite nam nešto o tome kako radite kao dizajn duo...

[Francesco] Mi smo vrlo komplementarni. Ponekad netko može biti vrlo kreativni i slobodni da se stvori, a drugi više strukturne. Ali, u svakom slučaju, oboje smo raditi na kreativnim dijelovima. Borimo se za siguran, ali kada smo donijeti odluku da je to zato što mi se slažemo.

[Filippo] Mi smo izdržali puno zajedno! Možemo širiti stres svega. Možemo biti super jaka kao duo. A kad smo oboje dizajn, dvije glave su bolje od jedne!

Koji drugih dizajnera da se divite? 

[Filippo] Nekoliko velikih dizajnera nas inspirišu. Rekao bih da vole approachto kreativnost, a ne dizajn. Volimo pristup kreativnosti Raf Simons. Mi smo slični, jer smo stvarno strukturne. Mi stvaramo raspoloženje ploča. Mi volimo raditi u timu. I volimo da stvori u timu.

Naših omiljenih dizajnera koji utječe na našu kreativnost je Saint Laurent, jer je on stvarno voli strast stvaranja. On voli stvaranje nešto drugo, miješanje stvari zajedno; kao što je umjetnost, a ljudi, i ulice. Kako izgleda na ljude - to je super uticajan za nas.

[Francesco] A i Karl Lagerfeld. Ono što on radi za Chanel je neverovatno. On je kao kustos. Svake sezone, sve izgleda cool i super savremeno. Mislim da je za nakit, nešto što je vrlo važno za nas je da se ne fokusiraju puno o trendovima. Mi se koncentrišemo na našu DNK, naše misli, i kreće na savremen način.

Ko ti je ikona stila?

 [Filippo] Od početka je uvek bilo Wallis Simpson. Ali ponekad volimo miješati inspiraciju iz Wallis Simpson reći Jane Birkin. Ideja miješanja dva zajedno je stvarno zabavno! Razumijemo dva vibracije, stil, kako donosi nakit zajedno.

Gledajući danas, ljepote poput Kristen Stewart je zanimljiv. To je ljepota koja je suvremen i ima ta cura 'sljedeća vrata' vibe ali s hladnoćom. To je ljepota u kojoj žena može jednostavno dodati jaknu ili narukvicu i oni su dobro ide.

Volim i starije dame! TV serija pod nazivom zavadi sa Susan Sarandon i Jessica Lange to je Joan Crawford i Bette Davis? To je sjajno. Oni super su wow! Vatromet!

PANDORA Shine čari, od 40 €

PANDORA Shine Heart and Bee naušnice, 40 €

PANDORA Shine Sliding narukvica, 150 €

PANDORA Shine Enchanted Crown Prsten, 90 €

PANDORA Shine i srebro Slaganje Rings, Od 35 €

PANDORA Shine ogrlica, 125 €

PANDORA Shine Queen Bee Petite, 17 €

PANDORA Shine PANDORA Honeybee choker, 175 €

PANDORA Shine Queen Bee šarm, 40 €

PANDORA Shine PANDORA Logo Sigurnost Lanac, 125 €

PANDORA Shine Bee šarm 70 € i ogrlica, 125 €

load...

Povezane vijesti


Post Moda

Najbolji faux kaputi, jakne i dodatna oprema: Marie Claire uredi

Post Moda

Kanye west yeezy sezona 4 New York modne nedelje

Post Moda

Najbolje pristupačne internetske prodavnice poput Zara

Post Moda

Moschino najbolje ikada pješačice pokazuju trenutke

Post Moda

Tražite savršen Božićni poklon za njega? Sve je završeno sa ovim prilagođenim majicama

Post Moda

Sledeće proljeće trendovi

Post Moda

Da li biste ikada nadograđivali vaš prsten za angažman?

Post Moda

Kako se obući kao pariski stil pravila francuski bloger zakuni

Post Moda

Nove modne marke: Etikete o kojima treba znati

Post Moda

Haljine su tako šikantne da će vas videti kroz zabavne sezone i šire

Post Moda

Najbolji personalizovani i monogramirani modni pokloni

Post Moda

Hayley Hasselhoff nam služi ovu izjavu iz ove sezone izgleda sa riječnog ostrva aw17