Pet stvari koje vaš partner treba da traži u angažiranom prstenu | BA.polkadotsinthecountry.com

Pet stvari koje vaš partner treba da traži u angažiranom prstenu

Pet stvari koje vaš partner treba da traži u angažiranom prstenu

Promotivni funkciju sa Mappin & Webb

Ako ste podesili svoje srce na nešto posebno, pobrinite se tvoja druga polovina postaje pravo...

Imajte na umu da bit u Seks i Citywhere Aidan kupuje zaručnički prsten nije za Carrie? Mi smo ništa protiv kruške u obliku kamenja ili zlata bendova što se toga tiče, ali padaju neke naznake bi trebao osigurati ćete završiti sa prstenom želećete nositi zauvijek.

Pitali smo dobro britanski nakit stručnjaci Mappin i Webb, čija stručnost se temelji na znanju i iskustvu njihovih majstora, da nam daju neke pokazivači o odabiru dijamant angažman prsten...

Ne zaboravite veličinu mattersMake sigurni da vaš partner zna veličinu prstena. Ako ne znate o čemu se radi, pop u zlataru saznati - ili da im prsten koji odgovara na desnoj prst.

Provjerite karat težina, boja i clarityThese karakteristike dijamanta često dolaze ocjenjuje GIA (Gemological Institute of America) jedan je od vodećih laboratorija dijamant na svetu. MW Collection angažman prstenje Mappin & Webb koristi dijamante u različitim karatnog težine, a svaki od njih dolazi s vlastitim GIA izvještaj dijamant ocjenjivanja i ima jedinstveni referentni GIA upisan na pojas kamena verifikacije njegovu kvalitetu i autentičnost.

load...

Kako da biste dobili sparkliest od Allthe način dijamant reže je ključna za svoj sjaj, jer će čak i najbolje kamena izgledaju manje blistave ako je to loše rez. Za prave faktor sjaj, naš savjet je od glave do Mappin & Webb - vrhunsku kvalitetu izuzetne podloga-cut dijamant u MW Kolekcija ima 75 pažljivo ručno aspekte da maksimiziraju svoj sjaj. To je najsjajniji, najljepši kamena kompanije još i globalni lider u performansama rejting svjetlu, GEMEX, rezultati su vrlo visoko dosljedno za sjaj (bijelo svjetlo), vatra (svijetle boje) i Iskra (scintilacioni).

Klasičan designNot siguran svojim partnerom će ga točno u stilu ulog? Stavite Demoni su prijatelju koji može on ili ona vodi ka klasičan i prekrasan prsten. Ili ih jednostavno uputiti na zlatar ti verujem i sviđa. Mappin & Webb čak mogu stvoriti ugovoriti angažman prsten sa svojim Do Appointmentservice, dizajn nadgleda Krune Zlatar.

load...

Pogledajte sve optionsThe MW Collection, karakteriše Mappin & Webb ekskluzivni dijamant, nudi jednostavnu angažman rame prsten, a angažman rame Prsten-set, ili tri kamena dijamant angažman prsten. I Božić iza ugla, sada je vrijeme da ga uparite sa dijamantom privjesak i naušnice klinac ili kap naušnice za klasičan, jednostavan kolekcije nakita koja će izdržati test vremena.

Povezane vijesti


Post Moda

Haljine su tako šikantne da će vas videti kroz zabavne sezone i šire

Post Moda

Šest razloga zašto su pariški stranci bolje

Post Moda

Pariška modna nedelja AW18: Zašto bračni pobjednik i faux je vruće

Post Moda

Kako izgleda biti dizajner za Michelle Obama?

Post Moda

Kako govoriti emoji na modnoj sedmici: Vaš najbolji vodič

Post Moda

Stigla je najlepša ljetna kupaća kostima

Post Moda

5 trendova koje sada obuhvatamo od šou modne nedelje u Marc-u u Berlinu

Post Moda

Brendovi naočara koji čine naočare cool

Post Moda

Ultimate humanitarni vodič za kupovinu za pronalaženje modnih dragulja

Post Moda

Moda iz 1930-ih i žene koje su definisale tridesetih godina

Post Moda

Pet ASOS-ovih stila kupovine garantovano je da će vam biti popunjeni

Post Moda

Crni petak i cyber ponedjeljak paze da morate kupiti sada prije nego što bude prekasno