Manu atelier: Sve što trebate znati o kesama dizajnera | BA.polkadotsinthecountry.com

Manu atelier: Sve što trebate znati o kesama dizajnera

Manu atelier: Sve što trebate znati o kesama dizajnera

Kada je u pitanju dizajner torbe, tu su i veliki igrači koji vidimo na pločniku u svakoj nedelji mode, kao što su Gucci, Louis Vuitton i Chanel. A tu su i brendove kao što su Manu Atelier, koje su malo više nenametljivi opet tako ekskluzivna, želite biti dio bande.

Jer vidite, iako imaju pokrenut je prije samo četiri godine sestre Beste i Merve Manastir, Manu je brzo postao je novi 'it' brand torba, a broji poput Bella Hadid, Sarah Jessica Parkerand Eva Chen među svoje vjerne kupce.

To je lako vidjeti zašto: torbe su šik, moderno ipak bezvremenski, a odišu podcenjeno luksuz, uz razumnu cijenu trenutku, a ja sam navučen. Dakle, u čemu je tajna? Pitao sam Beste i Merve da mi kažeš sve.

load...

Koja je bila inspiracija za brend?

Budući da smo bili jedanaest godina smo bili izloženi sirovog talenta našeg oca, jednog od najstarijih zanatlija u Turskoj, koji je stvorio kože rukom u svom ateljeu u Istanbulu. To nam stvarno inspirisala da započne MANU Atelier brend. Naša djetinjstva je puna sjećanja na nas kombinacijom različitih kože i stvaranje vlastite minijaturne torbice. Kroz to vrijeme, jedan od naših najdragocenijih uspomene gleda naš otac bio kreativan i nas pokušava da ga imitiraju i uče svoj zanat.

Kako ste pokrenuti?

Dosta vremena proveli smo u studiju našeg oca, ponekad ćemo čekati za naše torbe da bude završen, ili naš otac bi donijeti vreće smo napravili dom za nas. Uvijek smo vjerovali u svom i našem zanatske i dizajn vještine i naš glavni cilj je bio da se premosti jaz između starog tradicionalnog talenat i moderan stil; otvara svoj talenat na svijetu. To je bio naš glavni želju, čak i prije nego što smo istražili vlastite strasti. Dakle, ideja Manu Atelier je oko za dugo vremena, ali je postala poslovni plan nakon Merve diplomirao.

load...

Prvo, oboje smo odlučili da steknu iskustvo i uz pomoć drugih dizajnera za pokretanje vlastite kožne galanterije zbirki. Zatim smo radili na Manu Atelier za jedan i pol godine prije nego što smo ga pokrenuli.

Smatrali smo da je postojala praznina na tržištu u smislu smatra i pažljivo dizajniranih proizvoda, ali s više pristupačne cijene. Koji žive u Turskoj, zemlji poznat po svojim kože i ateljea, pod uslovom da nam priliku da ponudi onima cijene za naše klijente.

Držali smo preokretom do organski raste kroz Instagram. Sarah Jessica Parker nedavno je nosio naš stil Micro Fernweh The Late Night Showwith Stephen Colbert koji je bio pravi vrhunac i još jedna prekretnica za nas.

Kupujte odmah: MANU ATELIER Fernweh mikro baršun kvačila za 330 € od Net-A-Porter

Da li društveni mediji stvarno utjecati na brend?

Instagram je pomogao brend da ispriča svoju priču i viziju direktno kupcima. Prije pokretanja brenda u 2018. Smo uvijek vjerovali u iskrenom odnosu između brenda i kupca. Mora da postoji pravi obveznica i društvenih medija je igrao važnu ulogu u tome. Na primjer, kada Eva Chen podržao brend je dostigao Manu Atelier na međunarodnom nivou.

Kupujte odmah: MANU ATELIER Demi kožna torba za 395 € od Net-A-Porter

Da li biste rekli društvenih medija je način da se proširi brend sada?

Učinak društvenih medija na širenje brenda ne može se danas podcenio, ali morate podržati virtualnom sa kvalitete, funkcionalnosti i dizajna.

Ko bi volite vidjeti nositi dizajn?

Sarah Jessica Parker nosila Micro Fernweh stil nedavno što je bilo jako uzbudljivo za nas, mi smo sada radujemo da vidimo naše dizajne na ljude kao što je Gwyneth Paltrow.

Kupujte odmah: MANU ATELIER Fernweh mini kožni antilop ruksak za 375 € od Net-A-Porter

Ono što je sljedeći za Manu Atelier?

Planiramo uvesti nove oblike i imamo i iznenađenje za predstojeću sezonu, tako da pazi ovaj prostor! Mi ćemo nastaviti raditi teško stvoriti renomirani internacionalni brend.

Povezane vijesti


Post Moda

Prodavnica Zara prodaje najbolje kupuje, uključujući i Zara kaput

Post Moda

Stigla je najlepša ljetna kupaća kostima

Post Moda

Kupovina hacks postaje ASOS vvip

Post Moda

Kupujte najbolje radne haljine za leto i zimu

Post Moda

25 najboljih ikada citiranih cipela iz naših omiljenih modnih ikona

Post Moda

Najbolji Ray-Ban sunčane naočale: Aviator, Wayfarer, klubski trener i još mnogo toga

Post Moda

Brendovi naočara koji čine naočare cool

Post Moda

Vjenčanice od dohvata do visokog puta: kako pronaći savršenu haljinu

Post Moda

To je ono što modni bloger radi i kako možete postati jedan

Post Moda

Brilijantni sportski brendovi kojima ćete trčati u teretanu

Post Moda

Ovo su najrasprostranjenije slike instagrama iz 2018. godine

Post Moda

H & m je upravo pokrenuo raspon halloween-a i sumnjali smo da će dugo biti u prodavnicama