Kupovina hacks postaje ASOS vvip | BA.polkadotsinthecountry.com

Kupovina hacks postaje ASOS vvip

Kupovina hacks postaje ASOS vvip

Svi cuvari što trebate znati o

Jeste li znali ASOSVVIPs bili stvar? Ne, nismo ni mi. To je u osnovi znači da si takav važan klijent koji možete dobiti sve trostruko boda dana, popusti, rani pristup prodaji i još mnogo toga.

Tako da smo dobili više od malo uzbuđen kada je folk u intugot u kontaktu da podijele svoje shopping hacks o tome kako da se na taj nivo, brzo. Ovdje je sve što trebate znati...

Što više potrošiti, više nagrade dobijate: za svakih 500 bodova (100 € potrošiti), dobijate 5 € ASOS A-List vaučer. A tu su i nivoa: 1, nivo 2, nivo 3 i VVIP. Kao što ste otključali svakom nivou, možete dobiti više besplatne stvari. Evo ono što ćete dobiti:

load...

I ispostavilo se da su podmukli način da poletjeti uvis svoj put do VVIP status: Shop Insider pisac i VVIP ASOS kupac, Ciana O'Reilly, otkriva kako je to uradila.

Povremeno, ASOS ponuda bonus bodova - ove vam dati priliku da zarade više od standardnih 5 bodova po 1 €. Možete zaraditi bonus bodova preko posebne ponude kroz svoje poruke e-pošte, na ASOS A-Lister tablu, na ASOS aplikacije i njihove račune društvenih medija, tako da je to definitivno vrijedi imati na oku za ovo.

6. Zapamtite liste brend ASOS

ASOS zaliha hrpe high street brendova iz New Look i River Island Mango i još stotine. Ako vidim nešto što želim kupiti jednu od ovih brendova, uvijek sam provjeriti na prvu vidi da li ASOS zaliha njega. Na taj način mogu koristiti moju premijer račun da biste dobili slobodan, sljedeći dan isporuke i dobiti bodove u isto vrijeme.

load...

7. Iskoristite ASOS vaučera

Ništa me čini srećnijim nego kad ASOS imaju popust dana; da se uštedi novac, pazite na ove i druge kodove i ponude. Za razliku od kada kupujete neke od njihovih prodajnih artikala, još uvijek možete prikupiti A-Lister ističe kada se koristi popust kodova. ASOS često kodovi odakle ti pare, ovisno o tome koliko trošite - na primjer, 10 € popusta od 50 € provesti. Potrebno je napomenuti međutim, da s ponudama kao što je ova, vi sakupljaju bodove na ono što zapravo troše, a ne ukupna vrijednost vaše korpe. Ako želite biti prvi koji će znati kada ASOS padne popust kod, registrirajte se na naš e-poštu, a mi ćemo vam poslati upozorenja.

Povezane vijesti


Post Moda

Najbolja maxi suknja za vašu ljetnu Wadrobe igru

Post Moda

Faza osam AW16 kako nositi kolekciju nove sezone

Post Moda

Ova aviokompanija sada ima uniforme kabinske posade

Post Moda

Vaš vodič za New York modnu nedelju 2018

Post Moda

Ko će biti dizajner venčanice Meghan Markle?

Post Moda

H & m je upravo pokrenuo raspon halloween-a i sumnjali smo da će dugo biti u prodavnicama

Post Moda

Evo gde možete kupiti stvarni nakit upotrijebljen na tronskoj igri

Post Moda

Koliko često treba da operete grudnjak? Kako pirati grudice

Post Moda

Pitali smo Dodo bar ili šta je potrebno da bude modni dizajner

Post Moda

Njujork modna nedelja 2018: modni aktivizam, preživeli i rakovi raka dojke

Post Moda

Maske za spavanje: Najbolje maske za spavanje za savršeni noćni kip

Post Moda

Lansirana je modna etiketa Samante Cameron Cefinn