Kako izgleda biti dizajner za Michelle Obama? | BA.polkadotsinthecountry.com

Kako izgleda biti dizajner za Michelle Obama?

Kako izgleda biti dizajner za Michelle Obama?

Kako Jason Wu-ed FLOTUS

'Nekad je bilo da su žene u "muške svjetova", posebno u političkom okruženju, bojali da izraze svoju ženstvenost u slučaju da rizikuje ne uzimaju ozbiljno, ili ne tražim profesionalni ", kaže Jason Wu, američko-tajvanski dizajner koji Michelle Obamahas na brzom biranju za sve, od podrške svog muža na značajan politički nastupa (uključujući i predsjedničke inauguracije), kako bi se njihali na Beyoncégigs.

U razgovoru za The Telegraph, Wu je priznao da je "uplašio iz moje pamet" kada je prvi zadatak da dizajnira haljinu za Baracka Obame povijesne inauguracije u siječnju 2009. Godine, u dobi od samo 26. "Ali, upravo sam otišao sa stomaku, i to je kako sam bio u mojoj karijeri. "

U svom osam godina kao prva dama, Michelle Obama se zalaže za jednake plate, borio gojaznosti, isporučio mnoge moćne javnosti speechesand otkrila je dole na zemlji rame sa nastupa na emisijama poput Jamesa Codren je Carpool Karaoke (ona ubijena, a znao sve riječi za Single Ladies); dressing joj je prilično zastrašujuća perspektiva. I dok je ona poznata nosi sve iz H & M (ona neslavno navuče jednostavnu prugastu pomak haljinu tokom kampanje trag 2008. Godine), na Roksanda Ilincic, Wu je uvijek bio njen zlatni dečko.

load...

"Ona je bila vrlo strateški uzorkovanjem mnogo različitih američkih dizajnera i više-i-dolaze dizajnera", rekao je Valerie Steele, direktor Muzeja na Fashion Institute of Technology New York Times. 'Da bi zašiljenim izbor da bira Jason Wu je oba puta ne zvuči mi kao politička odluka. Zvuči kao emotivnu odluku. "

Sve što se može odnositi na emocionalne veze sa određenom dizajner ili marka (da, možete računati Zara), za životni događaji u kojima želite izgledati i osjećati se svoj apsolutno najbolji i Wu popustljivo ženstven, frothy haljine su savršeni za gospođu O je neapologetski zabava osjećaj mode. 'Ono što Michelle doveden u političkom polju je da možete nositi nešto što je ženstven, malo seksi, ali ne i ugroziti svoju moć ili inteligencije ", kaže Wu, podsjećajući nas sve zašto Michelle Obama je ikona u svakom smislu te riječi.

load...

Povezane vijesti


Post Moda

Kako se krećem britanskim vremenskim prilikama i drugim elementima garderobe

Post Moda

Kako nositi trend iskorišćavanja odijela

Post Moda

Modni blogeri najpopularniji dizajnerske torbe cipele

Post Moda

Najbolji Ray-Ban sunčane naočale: Aviator, Wayfarer, klubski trener i još mnogo toga

Post Moda

Bele trenere

Post Moda

1940. moda: Ikoničan izgled i žene koje su ih čuvale

Post Moda

Modni mjesec SS17 najbolji izgled sa pista

Post Moda

Crni petak i cyber ponedjeljak dizajner se bavi previše dobrim da bude istinit (ali su, pošteni)

Post Moda

Petite modne savjete i savjete od stručnog stilista

Post Moda

Evo gde možete kupiti stvarni nakit upotrijebljen na tronskoj igri

Post Moda

Gde kupiti haljinu megan marke nosila je božićni ručak kraljice

Post Moda

Najbolji haljine: Tim Marie Claire nosi ovo - i evo zašto