Jennifer Lawrence objašnjava zašto se odvojila od darren aronofsky | BA.polkadotsinthecountry.com

Jennifer Lawrence objašnjava zašto se odvojila od darren aronofsky

Jennifer Lawrence objašnjava zašto se odvojila od darren aronofsky

I to je srceparajuće

Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky RAZDVAJANJE nedavno, sa Oskarovka i direktor Majko! Zadržavanje relativno nizak profil od raspada se.

Jennifer, 27, i Darren, 48, navodno počeli da se zabavljaju u septembru prošle godine nakon što je zajedno rade na psihološki triler, majko !, događa do sada više od godinu dana.

U intervjuu za Adam Sandler ove sedmice, kao dio Variety je "Glumci na Actors 'serije, Jennifer Lawrenceopened oko njen odnos sa Darren Aronofsky, objašnjavajući nevidljivog tenzije koje dolaze sa dating svojim direktorom.

'Dating je direktor bio drugačiji, jer ćemo biti na turneji zajedno. Ja ću se vratiti u hotel, i zadnja stvar koju želim da pričam o ili misliš na film, "objasnio je 27-godišnji. "On se vrati sa turneje, i to je sve što želi razgovarati. '

load...

Ona je nastavila: "Ja radim dvostruku dužnost pokušava da bude podrške partnera, dok je istovremeno poput:" Mogu li molim te, za ime Boga, ne razmišljam o majko za jednu sekundu! ". I onda će početi mene čitanje mišljenja, i napokon sam bio kao, "To nije zdravo. Neću to učiniti, jer ako sam ga pročitao, ja početi dobivanje defanzivne. "Posebno zato što je moj čovjek."

Odlazak na da objasni joj poštovanje za nju direktor / bivši dečko, Jennifer je objasnio kako raditi s njim je uvijek bila cilj.

'Čuo sam da je Darren [Aronofsky] je pravi film, a ja sam oduvijek želio raditi s njim ", rekao je Sandler. "On nije imao scenario još. Samo je imao neke ideje i metafore. Mislio sam da je izvanredan, a Vjerovala sam mu. '

load...

Odlazak na razgovor o teškoćama koje dolaze sa slavom, objasnila je kako je na početku da će filtrirati ono što je pročitao o sebi.

"Ja sam samo čitao pozitivne stvari", objasnila je ona. "Ja verovatno Google-" Volim Jennifer Lawrence. "To je bilo sve pozitivne, a sam udario s anksioznosti. To nije zdravo da shvati koliko ljudi zapravo izgleda i da te slušam. "

Mi smo tako tužno da vidi Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky split, ali to je velika da oni i dalje imaju toliko poštovanja i ljubavi jedni za druge.

Povezane vijesti


Post Moda

Kako izgleda biti dizajner za Michelle Obama?

Post Moda

Kako napraviti vaš instagram izgledati kao modni bloger

Post Moda

Ko je znao da će se ovaj trend moda Niche modnosti vratiti nazad?

Post Moda

Najbolji torbici za dizajner i vreće za kupovinu

Post Moda

Tu je sledeći trend velikih ljetnih cipela i lako ga je nositi

Post Moda

Marie Claire-ov peti modni blic: Twiggy i Leonard lewis

Post Moda

Dizajneri odeće veličine veće veličine

Post Moda

Faza osam AW16 uređivanje

Post Moda

Danas smo se zakleli na prljave plesne stilove

Post Moda

Koliko često treba da operete grudnjak? Kako pirati grudice

Post Moda

Kako nositi žuto

Post Moda

Top 10 ikonica slavnih crvenih tepiha otkriveno je