Dolce i Gabbana su zatvorili Milana s keksom za keks i kartama za igru | BA.polkadotsinthecountry.com

Dolce i Gabbana su zatvorili Milana s keksom za keks i kartama za igru

Dolce i Gabbana su zatvorili Milana s keksom za keks i kartama za igru

#sassy

Samo u slučaju da niste bili dovoljno pokvarena Moschino Moje Little Pony kolekcije, ili Gucci je 80-trenerke, Dolce & Gabbana je otišla i pokvario nam još malo.

Dolce & Gabbana Vibe

Zbirka je pod nazivom Queen of Hearts, tako da je postavka je prikladno pozadini giganta kartanje. Sva srca naravno. Za finale, modeli hodali pistom na Beyonce Crazy in Love, očigledno.

Baštine šik

Pre show, Stefano Gabbana objasnio da sve nove djevojke stalno ga pitam "zašto ne bi opet steznici? ', Tako da je dvojac odlučio da ih vratiti, ali sa update. Korzeti bile crne, naravno, ali i istaknuta čipke, baršuna i ukrasima, te su upareni sa pukom midi suknje.

load...

Queen of Hearts

Kao što je već spomenuto, predstava je bila sve o ljubavi, ali sa razigran twist. Modeli su nosili haljine odštampan sa srcima i kartanje, sa puno crvenim detaljima, iz srca u obliku torbe za hrabre usne. Cvjetni ballgowns u nijansama tamnocrvene obavlja na romantičnu temu.

Neka vaše jare i pare

Od poda haljina prekrivena kupus na ballgowns ukrašena jammy Dodgers i izjavu limuna i naranče naušnice, hrana je definitivno velika tema u kolekciji, jer ko može poreći ljubav i hrana idu ruku pod ruku? Kao Virigina Woolf jednom rekao, ne može se misliti dobro, dobro love, dobro spavati, ako nije dobro večerao.

load...

Pribor

Niko ne zna ironično pribor kao što su D & G, niko. Patlidžana naušnice, je ogroman cvijet sunčane naočale, kruna (uvijek postoje kruna) je slastičarna torbe. Želimo sve.

Modeli

Dok su svi može se govoriti o Kaia Gerber, D & G su jedan korak ispred, što Thylane Blondeau zvijezda show (dobro, nije glavni show, tajna predstava su radili u Baru Martini u subotu). U slučaju da niste svjesni nje, 16-godišnji je valova kada je nazvan 'najljepša djevojka na svijetu' u duboku starost od šest godina, kada je i zabio svoj prvi poklopac Vogue (dobro, Vogue Enfants, ali ipak).

Ona je kćer francuski fudbaler Patrick Blondeau i glumica Véronika Loubry, a može se pohvaliti 1,6 pratilaca na Instagram. Oh, i ona je redovito druži sa Daniel Day Lewis 'sin Gabriel-Kane, i Anais Gallagher.

Povezane vijesti


Post Moda

Najbolji beli farmeri. Kupujte našu izmenu najboljih uličnih jeansa

Post Moda

Kako izbjeći pad za lažne linkove prevare

Post Moda

Modna marka kooples: kupuje vam vreli izvor koji vam je potreban u svom životu

Post Moda

Moj mali poniji, džinovsko cveće i tutus jap, to je Moschino ss18

Post Moda

Zara nova sezona odjeće: Kupujte dodatnu opremu

Post Moda

UNICEF X Louis Vuitton kolab je upravo proslavio dan #MakeAPromise

Post Moda

Najbolja sportska bradavica: Marie Claire-ova izmena najboljih prodavnica

Post Moda

Brilijantni sportski brendovi kojima ćete trčati u teretanu

Post Moda

Tri ulicna stila udara u vašu korpu za kupovinu

Post Moda

Modna istorija iz 1920-ih: ikonične žene koje su ga definisale

Post Moda

Wendy Yu nam govori o tome zašto i kako sakuplja modu

Post Moda

10 neverovatnih modnih ebay ponuda trenutno dostupnih