Trendovi olimpijskog stila Helen Skelton na Twitteru | BA.polkadotsinthecountry.com

Trendovi olimpijskog stila Helen Skelton na Twitteru

Trendovi olimpijskog stila Helen Skelton na Twitteru

Plus, ispunjavaju nastajanju Londonu dizajner ne može zaustaviti nosi u Rio

Olimpijski stil TV voditelj Helen Skelton je CASED malo Twitteru Kerfuffle prošle sedmice. Depresivno - 2018. - to nije bio bivši Blue Peter voditelj sportskog stručnost, intelekt ili karizmom na ekranu koja ju je trend na društvenim medijima. No, razlog je bio daleko reduktivni: dužinu njene haljine.

Daft komentari uslijedili su u debelim i brzo oko asimetričnog bijeloj haljini koja Skelton nosila - a, za tvoju informaciju, bila je predstavljanje pokrivenost BBC za kategoriju plivanje - i kretala se od zaista smiješno: 'Je li @HelenSkelton zaustavili da komentarišu na kupanje na nju način da se toga žurka ?, "Ljubav #HelenSkelton, ali je ona ponestalo odjeću u svoj kofer i potrebe da se sada koriste svoju hotelsku listova ?? #unusualfrock ', na veoma seksističke (nećemo gubiti vrijeme s tim).

load...

Credit: Instagram / @ helenskelton

Srećom, bilo je malo mudrosti u van, a jedan tweet glasi: '. Ako se bori da se koncentrirate na sport, jer žena ima par nogu, to više govori o vama nego njoj #HelenSkelton # Rio2016'

Kada je progovorila Marie Claireback u januaru, Skelton odnosu Twitter 'loš momak': 'Ponekad je stvarno korisno, ali često loše za svoj ego. To je posebno dobra za rezultate i ažuriranje kada sam se i oko ali ljudi, uključujući i mene, ne uvijek znači kako kažu tamo. "

U slučaju da niste upoznati sa 33-godišnja majka-of-jedan, ona segued u sportske predstavljanje kad njen profil porastao nakon niza odvažan dobrotvorne akrobacije, što je uključivalo dalje putuju u kajaku nego bilo koja druga žena i završna obrada Namibije ultra maraton.

load...

Njen pristup modi je jednako hrabar, a ona je zagovara niz nastajanju dizajnera, uključujući Edeline Li i Alexander Lewis tokom svog vremena u Brazilu. Kao i sija globalnu pažnju na ove manje poznatih dizajnera, Skelton je miješanje u HighStreet komada od Asos, Kurt Geiger i zvižduci.

Edeline Lee Show, Jesen Zima 2018. Godine, London Fashion Week

Edeline Lee, dizajner iz Londona iza navedenih bijeloj haljini, bio presrećan kada Skelton stilista Cobbie Yates (koji je također radio sa Jessis J i Justin Bieber) stupio u kontakt o nošenju njene kreacije na utakmice: "Helen je napravila korak sa beaten path nositi više zanimljivih odjeću od prosječnog TV lice. Mislim da je duh i boje odjeće su u potpunosti usklađeni sa posla ona radi, 'Li rekao nam je. "Helen je jak, živahna, pametna i lijepa žena koja voli svoj posao i se zabavlja praveći uticaj."

Kanadski rođen dizajner cut zubima pod Alexander McQueen i John Galliano prije pokretanja njene istoimene linije u 2017. Kao i Skelton, naći ćete Lee ženskog ali pomodnim dizajna visi u ormarima Alicia Vikander, Taylor Swift, i Solange Knowles. Ove sezone, ona se prikazuje na rasporedu na London Fashion Week na na 'Slikarstvo Sobe Prezentacije'.

Povezane vijesti


Post Mišljenje

Stop 2018: Kako je Chlöe izložio seksualno uznemiravanje u muzičkoj industriji

Post Mišljenje

Međunarodni dan žena: 16 razloga za koje još uvek treba da vičemo

Post Mišljenje

Kada ste jedna od britanskih žena u boji, gde možete da zovete kući?

Post Mišljenje

Vick nada: Zašto se kultura kluba starih dečaka na radiju mora promijeniti

Post Mišljenje

Zašto Melanija i Donaldov jezik tela su tako fascinantni za gledanje

Post Mišljenje

Osećaš se uplašiti o svojoj deci

Post Mišljenje

Moj složen, kontradiktoran odnos sa strahom: Florence Robson

Post Mišljenje

Metričnost

Post Mišljenje

Ovako sam ja moj najbolji prijatelj (i vi možete biti)

Post Mišljenje

Posle poslije radnje: Da li treba da preispitamo kulturu kulture na poslu?

Post Mišljenje

Brexit: Sve što trebate znati

Post Mišljenje

10 od najčudnijih dodataka u Moschinu