Strah od neuspjeha koji te vraća? | BA.polkadotsinthecountry.com

Strah od neuspjeha koji te vraća?

Strah od neuspjeha koji te vraća?

Bori da se stavi tamo u slučaju da trip usput? Jedan pisac istražuje kako nam je naš strah od neuspjeha drži sve nazad.

Strah od neuspjeha izgleda epidemije naše generacije. Ako to nije još jedno istraživanje pokazuje koliko je žena ne pitaju za promocije, to je prijatelj bacanje šansu da započne svoj biznis. A ja sam sigurno daleko od imun.

Kad god se to dogodilo meni, onoliko dugo koliko se sjećam, moja majka bi mi uvijek rekla, "Ne biti glumica previše uplašena za audiciju, u slučaju da ne dobije ulogu." U proteklih nekoliko godina , ja sam zaista počeo da vidi ono što je ciljao. Istina je da, bez obzira na profesiju, kao žena sada može osjećati kao konstanta audiciju.

Svaki dan se suočavamo probati-outa, bilo da je biti prijatelj, kolega ili partnera. I Bog pomoći onima od nas koji su ikada pokušali da iznajmi sobu u Flatshare. Razgovor za posao, sudeći isključivo na vašoj ličnosti - to je dovoljno da se nikome drhtaj.

load...

Izgleda da se u vezi ljubavi i mržnje u dvadeset i prvom stoljeću. U knjigama, filmovima, naša ovisnost Instagrama hrani, rečeno mi možemo učiniti puno - Beso mnogo. I to mnogo načina to je sjajno - imamo više mogućnosti otvorene za nas nego žene na drugom mjestu u bilo koje drugo vrijeme. Ali isto tako iskrada tamo, krije u pukotinama sjajnu kosu i neuhvatljiv posao iz snova, su potpuno nove načine za nas na propast.

Ponekad se osjećam taj strah tako snažno, ostavlja mene paralizovan, bez mogućnosti da čak i popeti iz kreveta zbog straha od ustajanja na pogrešnoj strani toga. To postaje moj lični virus, sigurnost da ću reći, učiniti, ili čak jednostavno nosi pogrešnu stvar.

load...

U sigurnosti mog kreveta, u tami ispod jorgana, znam da mogu ostati siguran - Ne mogu biti glumica hoda brzo dalje od otvorenog poziva. Ali isto tako znam da ako želim bilo kakvu ulogu u životu, ja na kraju morati izaći iz ispod pokrivača.

Postoji još mnogo dana kada bih udubim u mom posteljina. Ali usput sam pokupila nekoliko načina da se pomogne sebi od toga.

Na primjer, volim da odvojite malo vremena da odluči tačno koji dio Idem. Ono što se to želim toliko da sama pomisao dolazi kratak mi je da radi u suprotnom smjeru? Jer kada sam ga identificirani, mogu početi ga srušiti.

Mislim da smo često strahuju neuspjeh jer smo zamišljajući ustajanja sutra i pokušaja da sve to postići u prvom pola sata. Ali to je kao smiješno kao nepoznata glumica ide gore protiv Jennifer Lawrence. Za novu Hunger Games film. Bez potrebe prije nego što je stajao ispred kamere.

Kao matica planiranje sopstvenom priznanju, otkrio sam da je proces vuče nešto osim u male i, što je najvažnije, ostvariv komada, može biti božji dar. Možete se fokusirati na jednu stvar u isto vrijeme i češće nego ne, to postigne. Odjednom se cijela stvar čini mnogo više izvodljiv - i ne mnogo manje vjerojatno.

Takođe sam došao da nauče važnost davanja stvari drugi izgled. Tako često, pogotovo kada nešto krene po zlu, pretpostavljamo da je naša greška - naš neuspjeh. Ako ne dobijem posao, mislimo da nismo talentirani, ako ne budu pozvani na zabavu, mi mislimo da smo nepopularne. Te misli hrle preko naših glava, a mi ih automatski prihvatiti, što ga čini teže da pokupi sebe i pokušajte ponovo.

Volim da mislim od ovih scenarija kao ulog. Koliko bi Kladim se da anketar nije mene jer nemam sposobnosti? Odjednom se čini mnogo manje siguran. Istina je da je, nakon što je drugi pogled - i neke malo više racionalno razmišljanje - kladio bih se da je uloga ipak nije najbolje odgovara za mene. To je neugodno, ali to nije tako velika gromadu stoji između mene i moj sledeći intervju.

Ja ne mislim da će ikada doći vrijeme kada se nikada osjećati uplašeni da bi mogli propasti - na mnogo načina to je svojstveno ljudsko biće. Ali na kraju, ako ne audiciju, nikada nećemo dobiti bilo koji dio.

A tu su i toliko divnih dijelova od there.Find više o našim #Breakfree iz Fear kampanje

Povezane vijesti


Post Mišljenje

Ovako sam ja moj najbolji prijatelj (i vi možete biti)

Post Mišljenje

Moje iskustvo u razvoju dece još uvek me proganja kao odraslu osobu

Post Mišljenje

Kakav je argument između crno-belih feministkinja

Post Mišljenje

Umoran sam od nadanjajući se bolje za žene u politici. Vreme je za akciju

Post Mišljenje

Kako biti iskren sa svojim prijateljima

Post Mišljenje

Kako napraviti prijatelje kao odrasle - vrhunske savjete

Post Mišljenje

Citiraju povjerenja na telo

Post Mišljenje

Seksualni surogat: Da li spavate sa strancem da biste spasili svoj seksualni život?

Post Mišljenje

Sedam faza Bresitske anksioznosti: Napomena našim američkim prijateljima

Post Mišljenje

Jezik dečije imovine dekodiran - kako govoriti kao posrednik za nekretnine

Post Mišljenje

Reggie Yates grenfell vatra je bila o ljudima koji nisu politika

Post Mišljenje

Najnoviji je razlog najnovije nedelje