Posle poslije radnje: Da li treba da preispitamo kulturu kulture na poslu? | BA.polkadotsinthecountry.com

Posle poslije radnje: Da li treba da preispitamo kulturu kulture na poslu?

Posle poslije radnje: Da li treba da preispitamo kulturu kulture na poslu?

Nemojte posle posla pića zaista pomoći nikome da napreduju?

Stoji pored bar, vaš šef se okrene i nagne preko ramena. "Ovo mjesto je tako zauzet," viče ona. "Ja ću kupiti nekoliko boca bijelog." Možete gutaj i pogledati na sat - da treba da se sastati prijateljima na drugoj strani grada, za jedan sat. Ipak, dvije čaše neće škoditi. Ti pecanje za promociju, a možda i ako dobijete pet minuta nasamo sa svojim menadžerom, ona će biti u mogućnosti da vam dati nekoliko savjeta.

Četiri sata kasnije, a ti pala preko stola u uglu. "Samo mislim da ću biti sjajno u višem položaju, 'ti uvredu. "Ja sam stvarno, stvarno, stvarno super na visokim pozicijama."

Onda bacite se u svoj torbu.

Prema posljednjim statistikama, to je mislio da je jedan od pet radnika Velikoj Britaniji će prisustvovati posle posla pića sa kolegama najmanje jednom mjesečno - 11 posto od kojih bi se podupre bar 'til kraju noći ako to znači potrošnju jedne na-jedan put sa svojim šefom, a dvije trećine koji ću se na piće s kolegama kao mehanizam preživljavanja nakon posebno stresnog dana. Ali, dok je druženje sa svojim stolom drugovima definitivno mogu pomoći stvoriti čvršće veze (ne postoji ništa slično prolazi tajnu sendvič sa slaninom preko stola dok stezala glavu i emituju nizak nivo oplakivanje zvuk da se uspostavi doživotno obveznica), čim počnemo izjednačavanje out-of-sati umrežavanja sa požurio, problemi mogu početi da se pojavi.

load...

'Stvarno sam slomio u ovom trenutku ", kaže advokat Ana *, 31' ja kupujem kuću i jednostavno nemaju novca za neki društveni život. Ali čim sam počeo pokušava da odustane od nekih četvrtak i petak noć za piće sesija na poslu, shvatila sam da su ljudi postaje preosjetljiv sa mnom na sastancima. Možda je to sve u mojoj glavi, ali stvarno se osećam kao da sam kažnjen za to profesionalno. "

Svi znamo da je granica između biti 'uključen' i 'isključiti' postaju sve nejasna. Mi smo provjeriti Facebook u uredu, i odgovarati na rad e-poštu u pub. Mi smo ne samo izvadjen granice između rada i zabave: mi smo ih izbrisati iz naše dnevnike u potpunosti - i onda pitanje zašto smo ikada koristeći dnevnike na prvom mjestu kada je sve digitalne ovih dana u svakom slučaju.

load...

Ali, dok smo možda žive u kulturi koja je manje 9-5 i više 7-11, tu je prilično značajna razlika između provjeru vaše e-pošte nakon što ste napustili ured i osjećaj kao da je potrebno da oboriti snimaka do 01:00 ako želite da biste dobili promociju.

Za Lucy *, 28, osiguranja pokrovitelja, posle posla pića su toliko važno da ona sada ima da se na posao rano kako bi se osiguralo da ih čini nekoliko puta sedmično. 'Brokeri rade toliko poslovanja kroz druženje koje nedostaju posle posla pića s njima bi bilo nalik na karijeru samoubistvo ", kaže ona. 'Morao sam početi dobivanje na posao za 07:45, tako da ja mogu završiti sve svoje rad 05:00 i pridruže svi u kafani. Ja ostanem do oko 09:00. To je iscrpljujuće, ali nema alternative. "

'U 2018 sam počeo novu ulogu na izdavača i bio je na šest mjeseci uslovno,' dodaje Hayley, 28. 'Svakog petka mojih kolega - koji su bili većinom muškarci 20 - 30 godina stariji od mene - pritisak da im se pridruži za nakon posla pića. Ja bih pokušati pobjeći nakon što je jedan, ali onda još jedno piće će se pojaviti ispred mene i ja bih se obaveznim ostati. Ako sam preskočio nedeljno onda bi dati svoje komentare o tome da li sam taloženje u pravilno i da šiljatim primjedbe o meni da je "previše popularan" za njih. Na kraju, to je bilo previše, a sam otkaz zbog toga. "

S druge strane, ljepota novinar Cyan *, 29, smatra da čini napore da se upoznaju sa svojim kolegama preko nekoliko džina i tonika je pozitivan potez - dokle god je to na svoj način.

"Mislim da ne bih bio u stanju da se nosi u mom poslu, ako to nije bilo kolega koji sam zgrabio piće sa nakon posla jednom ili dva puta dvije sedmice", kaže ona. 'Ovih dana se može osjećati kao da očekuje da će živjeti na posao, a da bi se održati taj nivo motivacije i predanosti, ti stvarno treba snažnu podršku mreže oko vas. Hvatanje vino sa nekoliko žena iz drugih odeljenja mi pomaže da dekompresiju nakon loš dan, a to znači da smo mnogo bliže u toku radnog vremena naredne sedmice. To je definitivno oblik umrežavanja, ali ako se to čini vaš radni prostor ugodnijim, kao rezultat, onda ne vidim nikakve mane. "

load...

Povezane vijesti


Post Mišljenje

Ehlers Danlos sindrom: Život sa EDS-om i pronalaženje terapije

Post Mišljenje

Rasizam: Zašto svi sada treba da vičemo o tome sada

Post Mišljenje

Daisy Buchanan prevazilaženje straha

Post Mišljenje

Jacob rees-mogg: Abortus je pogrešan čak iu slučaju silovanja

Post Mišljenje

Kako ste rekli Ne da biste bili djeveruša?

Post Mišljenje

Reggie Yates grenfell vatra je bila o ljudima koji nisu politika

Post Mišljenje

Možemo li prestati da zovemo porodiljsko odsustvo slobodno vrijeme?

Post Mišljenje

Brexit: Sve što trebate znati

Post Mišljenje

Zašto bi trebalo da razmislite dva puta pre no što danas nosite sigurnosnu igle?

Post Mišljenje

Evo zašto svi treba da koristimo # kalloutracizam

Post Mišljenje

5 studija koje će vas učiniti boljim za život

Post Mišljenje

Roditeljstvo vezano za pritvor moje djece dojam već sedam godina