Kako ste rekli Ne da biste bili djeveruša? | BA.polkadotsinthecountry.com

Kako ste rekli Ne da biste bili djeveruša?

Kako ste rekli Ne da biste bili djeveruša?

Kao što je nezgodno razgovora ići, ovo je jedan od najgorih.

To bi trebao biti trenutak slave. Vaš najbolji prijatelj traži da stane pored vas na najbolji dan u životu, oboje plaču i piti šampanjac, onda pogledajte haljine. To je savršen i čarobno. I dok vi znate da je to će uključivati ​​pomažući joj da joj oblače preko glave tako da ona može imati wee, to će biti magično putovanje, a ti si samo drago da ste dobili da ga ponese sa sobom.

Ali šta ako to nije ništa tako? Šta ako tražite niz cev biti na Beck i poziv nekoga da nisi baš tako blizu? Jer, dok postoji mala šačica prijatelja koji bi voleo da planiraju ženku i da će ozbiljno razmotriti nosio puce taft za to ne ide za sve svoje prijatelje. Realnost je, moraš biti prilično blizu nekoga da žele da postanu njihovi sluškinjom za vrijeme trajanja njihovog planiranja vjenčanja.

load...

Kaže 'ne', uprkos tome što je izuzetno teško, ponekad može biti prava stvar. Biti bridesmaidisn't lako. To je dosta vremena, to je skupo i to je sve o nekom drugom. Tako to radi za svoj BFF je u redu, ali ako se traži da to učiniti za nekoga koga nisi blizu, to će završiti kao teret. Ako si pametan, onda ga presjeći u korijenu odmah, prije nego što ste proveli pola platu na odeći koju dont 'žele da nose, izlet da ne želiš da idem dalje i ulizivati ​​na nekoga ko vas radila sa za par godina u kasnim 00's.Think pažljivo Ako ćeš reći ne, morate biti zaista istinski siguran. To znači da ne dobija tužan i ljubomoran kad ti ne stoji gore na dan ili se ispostavi da je mlada kupio sve 'služavke Louboutins kao zahvalnicu poklone. Kaže 'ne' je velika izjava, međutim, ukusno i delikatno to radite.

load...

Ako ste stvarno bliski prijatelji, ali vi ste spremni da preuzmu odgovornost maiding jer imaš malu decu ili super zahtjevan raspored rada onda nadam svojim prijateljem će shvatiti i mogu se čak i očekivao.

Najboljem slučaju je to što je pitala jer je osjećao dužan, posebno vjerovatno ako si porodice, ali ne provode puno vremena zajedno. Ako se to ne dogodi, to je vjerojatno dobra praksa da vas oboje barem pretvarati da Ljut.

Biti honestThere je ni u jednom trenutku govori uskoro-to-biti Mrs da ne želim da učestvujem u njoj svadbu jer ste ludo zauzet na poslu, ako ste danas rade tri dana i pronalaženje vremena za Instagram svoj brunch. Opet, nema svrhe da se radi o se slomio ako ćeš da se ljulja novu garderobu svaki put kad je vidim. Iskrenost sa prskanje takta je najbolji put naprijed.

Neka bude hurtShe vjerojatno će biti malo uznemirena. To je par za kurs. Samo stalno provjeravati u i što je veliki prijatelj uvek si bio s njom. I verovatno ćete morati da se njoj jako lijepo svadbeni poklon.

Povezane vijesti


Post Mišljenje

Metričnost

Post Mišljenje

Možemo li prestati da zovemo porodiljsko odsustvo slobodno vrijeme?

Post Mišljenje

Stop 2018: Kako je Chlöe izložio seksualno uznemiravanje u muzičkoj industriji

Post Mišljenje

Brexit: Sve što trebate znati

Post Mišljenje

Daisy Buchanan prevazilaženje straha

Post Mišljenje

Kako je priča o sluškinji pokretala feministički pokret u Teksasu

Post Mišljenje

Umoran sam od nadanjajući se bolje za žene u politici. Vreme je za akciju

Post Mišljenje

Reggie Yates grenfell vatra je bila o ljudima koji nisu politika

Post Mišljenje

5 studija koje će vas učiniti boljim za život

Post Mišljenje

Rasizam: Zašto svi sada treba da vičemo o tome sada

Post Mišljenje

Seksualni surogat: Da li spavate sa strancem da biste spasili svoj seksualni život?

Post Mišljenje

Evo zašto svi treba da koristimo # kalloutracizam