Ja sam bila druga žena u braku i nikada nisam shvatila | BA.polkadotsinthecountry.com

Ja sam bila druga žena u braku i nikada nisam shvatila

Ja sam bila druga žena u braku i nikada nisam shvatila

Vicky Charles, 36, dijeli svoje iskustvo kao druga žena

On je potom potpisao s posla i postao teško kontaktirati. Kada smo radili govori, on je bio pun kajanja da že nije bio u mogućnosti da me vidi mnogo. On bi rekao koliko je meni veoma dopala i da su stvari bile samo teško i da će se to do mene.

Nakon tjedana postavljanje sa svojim opravdanja napokon sam imala dovoljno pa sam gurnuo sve njegove pripadnosti koji je ostavio u mom stanu u torbu i hodao nekoliko blokova do njegove kuće. Kada je otvorio vrata, izgledalo je drago što me vidi i pozvao me na čaj. Dala sam mu torbu i otišao bez ijedne riječi.

Zvao sam prijatelj saosećaju i sreli smo se na piće. Sela je pored njega na poslu, ali je bio dobar prijatelj. Ona je bila toliko zadovoljan sam odlučio da ga ostavi jer je otkriveno da je bio sa suprugom cijelo vrijeme. On je pokazujući joj fotografije na njegovom mobilnom njihovog novog mačića koji je uvukla u krevet s njima. Bilo mi je muka Nisam mogao vjerovati da je lagao.

load...

Pitao sam se zašto mi je niko nije rekao; ona je rekla da je to nezgodna situacija, a ona ih smatra da je najbolje sam shvatila za sebe. Osetio sam grozno o svojoj ženi, lagao da nas oboje. Dugo vremena sam mislio o obraćanju joj da joj kaže šta se desilo, ali sam se bojao da će me kriviti.

Bio sam ljut i boli, ali ono što najviše smeta mi je da toliko ljudi bili saučesnici u svojoj laži, po meni ne govori. Sve zajedno sam stalno govorim sebi da, ako je bilo nešto događa, ako je sretno oženjen na kraju krajeva, sigurno netko bi mi rekli. Ja sam bio jedina osoba koja nije znao da je igra srećne porodice sa suprugom za sve vremena on mi je ustao.

Našli u ovakvoj situaciji? ekspert za veze, Annabelle Knight savjetuje ženama da se stave prvo u takvim situacijama i zapamtite ono što zaista zaslužuju:

load...

'Ako ste saznali da si druga žena ćete morati nositi s mnoštvom emocija i pitanja podjednako. Ljubomora, tuge, ljutnje, boli i nesigurnosti može biti nekoliko emocija ste vjerojatno da se osjećaju, možda i žele da se zapitate kako pouzdan vaš partner. Ovisno o tome kako strogim moralnim broj, to će odrediti koje akcije te odvesti. Neke žene će žele da se njihov partner, drugi će nastaniti u ulogu ljubavnice, a ne dah riječ. Po mom iskustvu to će obično završe loše. Suština je da si lagao, prevario i da će, bez sumnje, osjećati izdanim. Kao iskusan lažov vaš partner može probati i umiri vam obećanja napuštanja i odabira vas. Za veliku većinu to su prazne riječi tako da nije ništa više nego što smiriti dok odnos postaje normalizirana i vi postati prihvatanje svoju poziciju. Moj savjet svaka žena koja sebe smatra da je druga žena je da ode. Ni jedna žena zaslužuje da bude drugi najbolji, ako ste jedan hoće da će slijediti, ako ne onda ste imali sreće bijeg. '

Povezane vijesti


Post Mišljenje

Tri žene na svojim sestrama, supružnost i prijateljstvo

Post Mišljenje

Umoran sam od nadanjajući se bolje za žene u politici. Vreme je za akciju

Post Mišljenje

Najnoviji je razlog najnovije nedelje

Post Mišljenje

Međunarodni dan žena: 16 razloga za koje još uvek treba da vičemo

Post Mišljenje

Moj složen, kontradiktoran odnos sa strahom: Florence Robson

Post Mišljenje

#handsoffourrights: Urednici Marie Claire se ujedinjuju oko borbe za zaštitu ženskih prava

Post Mišljenje

Kako ste rekli Ne da biste bili djeveruša?

Post Mišljenje

Zašto Melanija i Donaldov jezik tela su tako fascinantni za gledanje

Post Mišljenje

Kidnapovali su i napravili seksualni rob iz ISIS-a: Hrabar bekstvo jedne žene

Post Mišljenje

10 od najčudnijih dodataka u Moschinu

Post Mišljenje

Metričnost

Post Mišljenje

Problem sa strukom A4 i naš novi preuzima