Vjenčanje šminka koju nikada ne bi trebalo nositi (ikada) | BA.polkadotsinthecountry.com

Vjenčanje šminka koju nikada ne bi trebalo nositi (ikada)

Vjenčanje šminka koju nikada ne bi trebalo nositi (ikada)

To je dan koji želite da izgledate apsolutno najbolje za kamere i publika - evo kako izbjeći najčešće vjenčanje make-up zamke.

Kada mislimo o najboljem poznatih svadbe, Poppy Delevingne padne na pamet. To je jednoglasna u MC Towers da joj je haljina bila nebeski, one super sjajne talasi su točno gdje beachy susreće glam i njene prirodne vjenčanje make-up pokazao koliko je lepa.

Pa kako ti to previše? Pa, iako ne postoji skup formula pratiti, izbjegavajte ove siguran-vatra make-up Clangers, a vi ćete biti dobro na putu do ekserima koji svadbeni ljepotu izgled.

Trebate pomoć pri pronalaženju savršen temelj za svoj dan vjenčanja? Ovo vam guidetells tri najbolja za vaš tip kože i željama!

Reci ne SPFIt je jedini dan u godini ćemo vam reći da to ali izbjegavajte temelji sa SPF ugrađenim jer glomaznim čestice ne uvijek sjediti glatko na koži, ali što je još važnije, je noćna mora s kamerama. Kada trepće kamere, molekule cinka u SPF odražavaju svjetlost, uzrokujući koži da izgleda kao bela i sablasno. Radi dobre slike, odreknu zaštitu od sunca i kloni se direktnom suncu.

load...

Ovo nije dan za falsiesStrip trepavice su za provod, i nema mjesta na delikatan svadba izgled. Većina ceremonije vjenčanja su usred dana kada je sunce na svojoj najvećoj iznad, što znači da je teška ljubitelj trepavica baca veliku tamnu sjenu na oči. Ako vaše trepavice su na slabašna strani, dodajte u nekoliko strateških pojedinačnih trepavica ili imaju najprirodniji profesionalne ekstenzije trepavica.

Crvene usne, pravi problemWe svi volimo izjavu usne i sa bijeloj haljini može izgledati super upečatljiv, problem je fotografija. Ako želite mogućnost crno-bele fotografije (većina ljudi), onda se pazi jer crvene usne ispalo crno. Goth mlada, anyone?

Previše lažni tanControversial, da, ali zdrav spritz lažnih Tan nije sjajna ideja sa bijeloj haljini, jer...

load...

A) može učiniti haljina ultra bijele i blockyb) rizikujete dobiti smeđe oznake na dressc) svojim mladoženja će izgledati paste u odnosu

Dakle, ići nekoliko nijansi lakši nego što je uobičajeno i da uradi najmanje dva dana ranije.

Ostavite lipglossHere je stvar, što slike izvan znači da će biti jedan od elemenata vetar duva kose ili veo preko svoje lice, a ako nosite sjajilo za usne, to je vjerojatno biti kamen spoticanja. Također, to je jedan dan potencijalno poljubi stotinu ljudi i ostavljajući tragove na obrazima je neugodno za vas i njih. Umjesto toga, odlučite se za usne koji će ostati na snazi ​​bez obzira na broj zagrljaje i dalje će izgledati dobro u večernjim satima slikama.

Torta dobro, nagomilanu badIt je dug dan i make-up dotjerivanje su neminovne, ali postoje bolji načini za borbu protiv sjaj nego gomilaju na prah. Upijanje papiri su super tanak tako uklopiti u svoj kvačilo lako i oduzeti ulje bez dodavanja više slojeva na.

10 Svadbeni make-podignute frizure za i protiv trebate obratiti pažnju na...

Save

Save

Povezane vijesti


Post Ljepota

Na 5 načina efekti stresa oštećuju vašu kosu

Post Ljepota

Odgovorimo na 10 najboljih googleda za lepotu iz 2018

Post Ljepota

Kladimo se da niste znali ove skrivene koristi od biogoriva

Post Ljepota

Na ovaj način možete utvrditi tanji obrve i dobiti savršen izgled

Post Ljepota

Voleo sam to - najkvalitetniji citati iz plastične hirurške slave

Post Ljepota

Trenutne karakteristike: Sada možete da napravite kosu za sat vremena

Post Ljepota

Novi uzeti pletenice koje trebate pokušati

Post Ljepota

Šta je maska za maske i to je više nego samo trik?

Post Ljepota

Najbolji miris za putovanje Minis da popije u torbu

Post Ljepota

Restauracija kolagena: Tretmani, dodatci i kreme koje su vam potrebne

Post Ljepota

12 lepotnih hakova koji će vam smiriti um i vaše telo

Post Ljepota

Biće ograničeno izdanje NARS kutije za ljepotu