Uradite to sami kočnice: kako oni rade, koliko ih košta, plus da li su sigurni? | BA.polkadotsinthecountry.com

Uradite to sami kočnice: kako oni rade, koliko ih košta, plus da li su sigurni?

Uradite to sami kočnice: kako oni rade, koliko ih košta, plus da li su sigurni?

Nažalost, to znači da ne dobijete naljepnica za sjedenje i dalje u zubarskoj stolici

Najviše primamljivo stvar o odlasku na X Factor je - bez ikakve sumnje - u trenutku kada se brod takmičara otišao u stomatologa i dati im savršene zube u roku od nekoliko sati. Jer, bez obzira na poniženja i traume pjevanja na pozornici ispred Simon Cowell, popravljanje zube kao izgleda kao odrasla osoba bude beskrajno teško. I gotovo nemoguće skupo.

Zbog čega je dolazak 'DIY zagrada' mogao (potencijalno) biti stvarno velika stvar.

Da, umjesto odlaska u stomatologa da bude opremljen Invisable poravnavanje, možete se prijaviti online za DIY protezu kit da je poslao pravo u svojoj kući - koji sadrži sve što je potrebno da se savršen dojam vaše (po svoj prilici nesavršena) zuba. I dok to nije pogodna za one od nas zaista pretrpan gnashers, to je prozvano savršeno rješenje za ljude koji samo treba malo prilagodbe.

load...

Kako sada stvari stoje, čitava stvar isa malo zastrašujuće - komplet sadrži oko osam malih lonci smeđe i / ili bijele gline stvari koje morate smoosh zajedno u loptice i zagrizete (to je to malo složenije od toga, ali ti dobiti suština), i ima puno instrukcija pratiti. (Plus stvarno ne želim da se to pogrešno - iako DIY tregeri su oko 75% jeftinije nego da se ide na lokalni orthodonists, cijeli proces još uvijek teži na trgnuo izaziva 1 € i, hm, zube su vrste. Važnih.) Ali kada zube dojmovi su kompletni, onda stvari postaju vrlo lako. Samo ti pop svoj žvakati na gline u plastičnu vrećicu - i postavite ga natrag u YourSmileDirect. Onda su se te neke jasne proteze, i pisati themback vas - uz obećanje da će popraviti bilo koji praznine ili prenatrpanosti u prostoru od 16 tjedna, i zadržati poštanske usluge u poslovanju u isto vrijeme.

load...

Ohrabrujuće, kompanija koristi isti stomatološke objekte kako bi protezu kao stomatolog u svakom slučaju bi, i oni su također obećavaju da će ostati u kontaktu s vama za svaki korak u procesu - tako da čak i ako nemate nikoga osjećaj svoj desni sa par gumenih rukavica, nisi potpuno sami. Ali, naravno, sve DIY dođe s više od rizika nego obavljanje posla u zubarskoj stolici, tako da je britanski ortodontskog društva je objavio izjavu upozorava protiv kupnje stomatološke tretmane, kao što su proteze, preko interneta.

"Apelujemo na pacijentima da razmisle prije nego što je odlučio da nastavi sa bilo kojim tretman koji se provodi na daljinu, bez konsultacija, ili izabrani putem interneta", rekao je Richard George, direktor za vanjske odnose za BOS. 'Najbolji polazište za ortodoncije uvek treba vidjeti kliničar koji ima odgovarajuću obuku i iskustvo. "

Ali za one na uske budžeta - ili ruralni poštanski brojevi - i veoma male stomatološke Probs, ovo bi mogao konačno osigurati sredstva za dobijanje celeb-odgovarajuće zuba, bez vozačke i nazad sa svojim lokalnim Zubić vila svake dve nedelje.

I tako, u duhu novinarstva, uzeli smo slike sve unutar kompletu. (Pulitzer je naš, zar ne?)

Nakon otvaranja kutije:

PO pokupiti prvu stavku:

PO pokupiti Druga stavka:

PO pokupiti druga stvar:

Povezane vijesti


Post Ljepota

Proizvodi zvijezda AW17 kojima možete povjeriti kako biste obnovili zimsku kožu

Post Ljepota

Lažni saveti za tanke: Kako izbjeći znakove za znakove koje to prepišete

Post Ljepota

Pronađite najbolji crveni karmin za SS18 u našem vrhunskom uređivanju

Post Ljepota

Proizvodi pigmentacije kože koji će se boriti protiv Bleja i tamnih mrlja

Post Ljepota

Evo zašto su žene počele da trljaju beli luk na licima

Post Ljepota

Ove frizure za okrugla lica su ozbiljno laskave

Post Ljepota

Sada čak i osetljiva koža može biti besprekorna koža za proleće

Post Ljepota

Kreme i serum retinola: najbolji proizvodi retinola za upotrebu

Post Ljepota

Trailblazing kože beline koji će promijeniti vašu kožu

Post Ljepota

Hiperhidroza: Sve što trebate znati o prekomernom znojenju

Post Ljepota

Najbolji tonirani hidratant: onaj koji kupite za sijenu kožu

Post Ljepota

5 veštačkih vežbi protiv starenja koje možete učiniti kod kuće