Tražili smo stručnjaka kako duže trajati parfem | BA.polkadotsinthecountry.com

Tražili smo stručnjaka kako duže trajati parfem

Tražili smo stručnjaka kako duže trajati parfem

Nema na čemu

Budimo iskreni, nema ništa ljepše nego nekome kažem da smrdiš sjajno.

Ipak, iz koje pokrivaju se od glave do pete u najboljem parfema iz womenat 07:00 do gaženje nogom u kancelariji u 09:00, čini se kao da vaš potpis miris je sve već fond memorije.

Pa, tu dolazimo u. Sa samo nekoliko jednostavnih savjete i trikove, možete dobiti najviše od svojih omiljenih mirisa. Evo kako napraviti svoj parfem traje duže.

Nanesite parfem nakon tuširanja

Prema riječima stručnjaka, najbolje vrijeme za nanošenje parfema na svojoj koži je samo nakon tuširanja. To je zato što vlage daje svoj miris nešto držati. Dakle, prskanje svoj potpis miris na nakon što vašoj koži je svježe oprana povećava svoju izdržljivost i pomoći će vam da mirišeš ceo dan.

load...

Nanesite hidratantnu kremu prije parfem

Prema gore tačke, ako želite da vaš parfem traje cijeli dan onda vam je potrebno nešto što će ga držati. Hidriraju stvara veliku bazu za svoj parfem, mnogo na isti način kao bukvar stvara veliku bazu za svoj temelj. Tuširanje hidratizira kožu, koja pomaže povećati miris - ali zašto ne prime ga kao i ulaganjem u jednom od najboljih moisturiserson na tržištu?

POSJETITE NA Marie Claire PARFEM DIREKTORIJUM ZA SVE tvoj parfem POTREBE

Nanesite proizvode za usklađivanje sa svojim parfem

Kada razmišljam o tome, to se čini prilično očigledno. Primjenom skup mirisni proizvodi, kao što su isti miris mirisni gel za tuširanje, ovlaživač i parfem će stvarno pomoći da vaš miris traje duže. Pogotovo ako pratite gore rutinu koristeći sve tri! Ako nemate odgovarajuće postavljena tada nanošenja vazelina na svoj puls boda prije spritzing tvoj parfem jer će to osigurati bazu koja će pomoći vašem miris napokon cijeli dan.

load...

Nanesite svoj parfem da pulsira boda

Govoreći o puls poena, ova područja su upravo gdje treba imati za cilj tvoj miris. Puls tačke su područja kao što je unutrašnjost laktova, potiljak u vrat, zglobove i leđa koljenima jer oni reagiraju sa prirodnim oscilacijama u temperaturi tijela i zauzvrat ispuštaju tvoj miris tokom dana.

Staviti svoj parfem

Verovatno ste to ranije nije čuo, ali samo u slučaju da se ne uzima upozorenje, ne trljajte svoj parfem u. Doing ovom obara sve van naše gore bilješke. Umjesto toga, lagano tapkajte puls mjesta, zajedno, ako je to potrebno. U suprotnom, samo neka bude. To je tajna kako napraviti parfem traje duže.

A konačna dobra vijest za nas da te ostavi na? Možda nećete biti u mogućnosti da miris tvoj parfem, ali svi ostali vjerojatno mogu! To je zato što ti nos navikne na miris nosiš, pa obično možete namirisati samo kad je prvi put primenjen dok drugi doći do uživati ​​u još uvijek prisutnih posljedica njegovog mirisa tokom dana.

Povezane vijesti


Post Novosti

Zlati globusi prezenteri 2018: Vidi ko je krasio scenu

Post Novosti

Caitlyn Jenner će se pojaviti u prozirnoj sezoni dva

Post Novosti

Louis Vuitton SS17 show: Šta ćeš nositi Sledeće sezone

Post Novosti

Levonel tableta: Koliko je efikasan i koji su neželjeni efekti?

Post Novosti

Gospođa Velika Britanija podnela je krunu nakon što su joj organizatori rekli da izgubi težinu

Post Novosti

Igra tronova zvezdasta ruža Leslie odrastao je u stvarnom zamku i sada možete iznajmiti na aerodromu

Post Novosti

Poznate tajne kože - Jourdan Dunn 1000 EUR čistog režima kože

Post Novosti

Ručno beleške su daleko efikasnije od korištenja ipad beležaka

Post Novosti

Rituali od sujevernih sportskih zvezda

Post Novosti

Donald Trump žene: Za šta stvarno zaostaju?

Post Novosti

Taylor swift je Booed, nazvan pohlepan i poklonio fanove - sve u istoj sedmici (ouch)

Post Novosti

Celine dion u couture weeku će učiniti vaš dan