Sve što vam treba znati o najvećem trendu kose sledeće sezone | BA.polkadotsinthecountry.com

Sve što vam treba znati o najvećem trendu kose sledeće sezone

Sve što vam treba znati o najvećem trendu kose sledeće sezone

Direktno od najpoželjnijih frizer Fashion Week '

Mi smo veliki ljubitelji manje je više pristup (pogotovo kad to znači dodatnih deset minuta u krevetu) i sretno, pa je kosa i vizionar WellaProfessionals Global kreativni direktor Eugene Souleiman. On je skoro svaka osoba je go-to za modernu elegantan Do, i čovjek koji stoji iza najbolje uvojcima na AW17 pokazuje Preen, Ellery i Jeremy Scott. Uhvatili smo se sa kosom maestra da razgovara stil low-ključ i slavi individualnost na modnoj pisti.

Kako treba da ažurirate kosu za novu sezonu?

'Manje je više ove sezone. Kosa treba osjećati kao veliku kvalitetu - manje radite na to i više ćete se pobrinuti za to, to bolje izgleda. Što se tiče stila, novi raspoloženje prema minimalizam, kao i kod Acne Studios. Kosa je nosio dolje, sa strane rastanak, i swept daleko od lica. Izgleda puno hladnije. Samo blob od mousse, kao što Wella Professionals Eimi oblik kontrole pročešljala kosu oseća šik i moderan, a ne Zhuzhy i lepa. "

load...

Kako se stil promijenio ove sezone?

'Došlo je pravi pomak prema raznolikosti. Ne postoji samo jedan rez sezone sada. Za mene, ja volim kovrčave kose djevojke poput Mica Argañaraz koji ima taj Jim Morrison vrstu naletima bob. Nikad ne bi vidjeli da neki rez na Žena prije pet godina, jer bi im kosa bili ili veoma dugo ili vrlo kratko. Catwalk kosa je postala ugovoriti tako da nema pravo ili pogrešan način. '

Kakav je utjecaj društvenih medija na stajling?

'To je potpuno promenio kako radimo i na jednom smislu to je sjajno, jer to daje ljudima platformu, ali to ne dozvoljava mnogo vremena da se stvori ili griješimo, jer sve je tako javnosti. Ja ga koristiti kao vizualni medij i pratite ljudi poput nevjerovatne model plus size Charli Howard, koji je pokrenuo "The All Woman Project ', koji je sve o slavi žene svih oblika i veličina, i svih oblika ljepote."

load...

Ko je tvoj omiljeni model imati u stolici?

"Kao čovjek, volim Joan Smalls, ali kao muza, i Lili Sumner i Lily McMenamy su stvarni likovi i mislim da Cara je pravi srce. Ono što čini veliku djevojke velika je da svi oni imaju posebnu tačku razlike, i to je ono što mnogi dizajneri i urednici naći lijepa. Moje svih vremena omiljeni model Raquel Zimmermann. Ona je plesačica, ona je stvarno u fotografiju, a ona ne zna kako da uđem u lik - Nisam mogao gledati njen rad satima.

Povezane vijesti


Post Ljepota

Halloween šminke iz super spooky na super lako

Post Ljepota

Najbolje četkice šminke: Period

Post Ljepota

Šta sam naučio za 15 minuta od Kendall Jennerovog šminkera

Post Ljepota

5 najboljih načina za zaustavljanje noktiju cepanja i lupljenja

Post Ljepota

Prirodna rutina kose koja zapravo radi

Post Ljepota

7 stvari koje mogu da se dogode ako ne šamponirate kosu

Post Ljepota

Kako učiniti da vaša kosa raste brže u 9 jednostavnih koraka

Post Ljepota

Kako Bobbi Brown ostavlja svoj brend, sjećam se 17 svojih najboljih citata

Post Ljepota

Najbolji uzorci za usne: 6 koji stvarno rade kao magija

Post Ljepota

Moja pravila lepote: Adriana Lima deli svoje insajderske hacks

Post Ljepota

Najbolji miris za putovanje Minis da popije u torbu

Post Ljepota

Na 5 načina efekti stresa oštećuju vašu kosu