Stvari koje znate samo ako ste ljubitelj sunčanja | BA.polkadotsinthecountry.com

Stvari koje znate samo ako ste ljubitelj sunčanja

Stvari koje znate samo ako ste ljubitelj sunčanja

Jedan Misisipi.

Znaju kada treba da ga zovu dan

Radio sam sa najneverovatniju klijenata, ali sam i radio sa nekim da kunem su pokrenuta od strane đavola. Postoji samo toliko jedna osoba može dati i učenje hoda od nečega, međutim poznati, fenomenalne i potencijalno karijeru mijenja klijenta može biti, ako su dosljedno nepoštovanje onda je vrijeme da zatvori vrata. Na kraju krajeva, to je samo posao.

Dosta je dosta

Klijenti mogu razviti Tanorexia - čime su počeli žele dva ten nedelju dana, možda i više. U ranim danima Rado bih to uradi za njih, ali bi ih gledati nazad na televiziji i čitati tweetove i mislim - 'visi na ovo je moj ugled! Moram da Ween ovog klijenta se! '.

Piling je ključ

Kažem ti sada - to je sve. Mogu pogledati na kožu klijenta i reći da li su ekspandiranog ili ne. Vidim glatkoću i ujednačenost u aplikaciji ten. Znam da će dobro trajati na koži i blijede lijepo. Dobiti sve od onog starog tan pre nego si stavio sljedeći sloj na. Upravo sam otkrio Ezop Body Exfoliator- to je skupo, ali isplati se.

load...

Uoči utakmice

Važno je da ponudi klijentima najbolje što mogu dobiti. Ja sam jedini sprej za sunčanje u svijetu za rad sa Tan Luxe formulacija. Ja sprej moji klijenti s Tan Luxe Vodo- je pročišćena voda koja je bogata vitaminom E, B5 i Raspberry Seed Oil - ostavljajući kožu zlatne, sjajne i hidrirana. To je najbolje za sunčanje sprej sam ikada naišao, plus to je potpuno jasno kada se primjenjuje tako da nema obojena posteljinu, nema blokiran pore, ne obojen Keramičke pločice - tj bez drame.

Povjerljivost je ključ

Dobar prijatelj mi je jednom opisao kao svod informacija. Vidio sam i čuo sve. Ništa me više šokira. Jednom sam napustiti kuću klijenta Ja zip lock ono što sam upravo čuo ili vidio i gurnite ga do najdubljih komore pamćenje. Ja sam platio za moju povjerljivost i ja poštujem svoje rijetke životu kada sam iza zatvorenih vrata i napadu i ličnih sa klijentima, poznati ili ne - to je njihova prtljaga, a ne trač kolone.

load...

Povezane vijesti


Post Ljepota

Očigledno je da će to biti samozaposloženje iz 2018. godine

Post Ljepota

Puderski temelji

Post Ljepota

Moja pravila lepote: Adriana Lima deli svoje insajderske hacks

Post Ljepota

Kako napraviti pepeljuga sebe kao apsolutni pro

Post Ljepota

10 najboljih kupaca za prirodni izgled šminke

Post Ljepota

Punioci lica: pitajte eksperte o svim važnim pitanjima

Post Ljepota

Koji je najbolji razjašnjavajući šampon i da li vam je stvarno potreban?

Post Ljepota

Razgovor o brodu: Najbolji obrvi proizvodi koji naglašavaju vaše lukove

Post Ljepota

Tražite savršenu kožu za njegu posle bebe? Evo vašeg odgovora

Post Ljepota

6 mirisa ispod radara koje vam je potrebno sada

Post Ljepota

Ono što stvarno voli imati holivudski vosak

Post Ljepota

Dodaci za kosu, koji će vam dati brave