Stezne tačke nisu samo loše za vašu kožu. Može da te ubije | BA.polkadotsinthecountry.com

Stezne tačke nisu samo loše za vašu kožu. Može da te ubije

Stezne tačke nisu samo loše za vašu kožu. Može da te ubije

Uvođenje 'Opasnost Triangle'

Pokušavaju da se odupru cijeđenje spot je nešto što samo visoko obučeni među nama može učiniti. Potrebno je riješiti i čistu snagu volje da mnogi od nas običnih smrtnika ne posjeduju. Ukratko, samo one dirnuti rukom Bog može ostavili Whitehead-at-its- vrhuncu sama.

Nemojte da nas pogrešno, mi smo pod nikakvih iluzija o tome stisnuti spotove je dobro za našu kožu, a tu su i mnogo drugih načina da se riješi spots- uključujući pokušavaju jedan od tih genija mjesto tretmana - osim pomoću kažiprsta.

I da, znamo da je naizgled bezopasna, ali izuzetno zarazna čin stisnuti mrlje može izazvati iritaciju, infekcije i potencijalni ožiljci - međutim, mi nikada nije znao listi potencijalnih opasnosti zapravo uključuju smrt.

load...

Uvođenje 'Opasnost Triangle ", na površinu kože koji pokriva dio svog očiju, nosa i uglova usta i gornje usne (vidi dolje), kao i područje koje dermatolozi kažu da treba svakako izbjeći kada stiskanje Mjesta.

Kako prenosi Independent, ovaj opasnom području se tako zove zbog krvnih sudova koji nastanjuju "trokut". Krvnih sudova isprazniti u potiljak, što im daje direktnu liniju do mozga, što znači da bilo koji infekcija koje bi mogle proizaći iz posebno snažan, ili prljava, bubuljica pojavljuju sjednica tada može raditi svoj put direktno na nervni centar, vodeći da, u rijetkim i ekstremnim slučajevima... Smrt.

Suzdrže od cijeđenje i pronaći serum da zaustavi nitkova iz pojavljuju na prvom mjestu - uzeti quizto pronaći savršen za vas.

load...

UREDU. UREDU. Tako masivni naglasak na "mogao" i "rijetke", ali dermatolozi su govorili, i dok smrt Blackhead čini prilično sumornom način da se ode, možda nas sve dobro razmisliti o stisnuti naše spotove u udobnosti vlastitog kupatila. Barem kada stisnuti spotove koji nastanjuju 'opasnost trokut'.

Ako doslovno ne mogu nositi sa idejom napuštanja onih dosadnih hulje oko mosta nosa, uglovi usta i gornje usne na svoje uređaje, idi i dermatologa koji ih mogu stisnuti na profesionalnom nivou.

Povezane vijesti


Post Ljepota

Crème de LA Mer šminka je ovde i to je sve što ste se nadali da će biti

Post Ljepota

Skrivene ljepote Olivije Palermo

Post Ljepota

Najveće probne greške: Kako očistiti ušne pirsinge

Post Ljepota

Sve što vam treba znati o najvećem trendu kose sledeće sezone

Post Ljepota

Blonde frizure za skoro svaki ton plavuše tamo

Post Ljepota

Glitter strobanje: Izgled šminke koju morate znati za novogodišnje veče

Post Ljepota

12 lepotnih hakova koji će vam smiriti um i vaše telo

Post Ljepota

Suncobrani: Da li su oni loši za nas kao što mislimo da jesu?

Post Ljepota

Najbolji šampon bez sulfata za kupovinu odmah

Post Ljepota

Korejska rutina lepote: Kako uklopiti svoje deset koraka u svoj život

Post Ljepota

Novi uzeti pletenice koje trebate pokušati

Post Ljepota

Aneksi za kosu koji su tako elegantni da će raditi za svaku priliku