Šta sam naučio za 15 minuta od Kendall Jennerovog šminkera | BA.polkadotsinthecountry.com

Šta sam naučio za 15 minuta od Kendall Jennerovog šminkera

Šta sam naučio za 15 minuta od Kendall Jennerovog šminkera

Kako Hung Vanngo remont sam torbu

Kao urednik ljepote volim da mislim da imam svoju make-up rutinu svodi na likovne umjetnosti. Ispostavilo se, Picasso nisam. Moje liberalni korištenje praha niz T-zone koja ne može proći jedan sat bez da se pojavljuju kao naftnom mrljom čega mi ten izgled 'bla'; na komadić obloge na unutrašnjoj obodu moje oči je kržljavošću njihov seksipil i definitivno treba da ublaži moje bronzer ako želim izbjeći izgleda kao Lindsay Lohan oko 2018. Bilo je potrebno 15 minuta ispijajući zeleni sokovi sa Marc Jacobs ' globalni make-up ambasador Hung Vanngo (FYI on sa Instagram feed koji čita kao ko je ko holivudske) za mene da izbrišu dva desetljeća loših make-up prakse, odričem crni eyeliner za dobru i prkose moji geni sa najglatkije kože mog života. Ono što u isto? Zatim pročitajte na...

Lekcija 4: Nosite highlighter na pravi način

Volim ideju marker - to rosno finiš kože koja je supermodel DNK i izgleda kao lice je stalno okupana laskavo svijeće. Na žalost, proteklih eksperimente na izlazak su pale žalosno kratak tog efekta (čitaj: Bio sam deadringer za CP3O). "Za stvarno prirodnoj boji, potražite highlighter s minnescule sija", kaže Hung. "Onda tanak ga mešajući ga sa nekoliko kapi premaz i DAB u na obraz i čelo kosti."

load...

Lekcija 5: Ne okrećite četku u brončani puder

Gotovo pravo, bronzer izgleda skupo - kao da ste proveli dva tjedna u St. Barts. Uvijek sam mislio da luxe finiš je pao na samom proizvodu - stoga imam remi prepuna toliko blistavo u prahu, vrhnje palicama i gel bronzera da bi RuPaul rumenila. U stvari, radi se o izradi najjednostavniji Tweak vašoj aplikaciji. "Većina žena kovitlaju njihov kist u brončani puder, a onda rade to preko kože u krugovima", kaže Hung. "To uzima previše u prahu, što ga čini teže uklopiti. Umjesto toga, leže četkice ravno na stranu i tapkajte ga u prah. Onda lagano ogrnuti strane četke preko kože koji rade u brojku od 3 preko čela, obraza i duž vilice za brušenog efekt. Završiti peder niz nosa. "Doslovno, opsjednut.

load...

Lekcija 6: Preko-privući vašu liniju usana

Na Emmy sam bio manje zabrinut zbog haljine i više opsjednut sam broj jastučast POuts koja se pojavila na crvenom tepihu. A nije ni čudo kad otkriju da je sve do make-up jednostavan trikovima (obavezno tj bez punila). "Počnite s gol liner - Volim Marc Jacobs (P) Outliner Longwear usne u (Akt) ist, 18 € - i izvući nešto više od vaše prirodne usne liniju na samo vrhu usne. Zatim ispunite ostatak usana u sa podlogom, takođe, da daju svoj karmin dodatnu izdržljivost. "Završite s gol nijansu ruža za usne preko vrha i stapaju rubovima (Hung odgovara mom tonu kože Marc Jacobs Nova Aktovi Sheer Gel u ruž za usne In The Mood, 25 €). Zdravo punije, poutier usne.

Voila! Bio sam Vanngo'd !!

 

Povezane vijesti


Post Ljepota

Suve ruke: Kako se boriti sa suvim, ispucalim, srbi kožom za mekše ruke

Post Ljepota

Prolećni ljeto 2018. Ljepota trendovi: Izgleda da se rock ovog leta

Post Ljepota

Kompleti za izbeljivanje zuba: oni koji znaju probati i testirati

Post Ljepota

Ostavite se divljim sa ovim čudom novim spasiocem kože

Post Ljepota

8 najboljih muških kupaca kupi za Božić

Post Ljepota

Da li je Castor ulje za kosu tajna na deblje, duže brave?

Post Ljepota

Dakle, šta je ulje za vuču, i da li zapravo radi?

Post Ljepota

Dobrotvorna lepota

Post Ljepota

Ovi glavni elementi za spavanje za ljepote će promijeniti način na koji izgledate

Post Ljepota

Poznate tetovaže koje inspirišu vaše prvo (ili sledeće) mastilo

Post Ljepota

Sada čak i osetljiva koža može biti besprekorna koža za proleće

Post Ljepota

2018 novih superfooda