Sjajna kosa: nećete vjerovati u stvari koje možete koristiti da biste dobili sjajne brave | BA.polkadotsinthecountry.com

Sjajna kosa: nećete vjerovati u stvari koje možete koristiti da biste dobili sjajne brave

Sjajna kosa: nećete vjerovati u stvari koje možete koristiti da biste dobili sjajne brave

Blejanje pakao! Sada smo čuli sve to.

Postoji mnogo stvari povezane doo-doo u ovom svijetu mi jednostavno ne treba da znate. Kao i činjenicu da ako se držimo naše četkice za zube u kupaonicu sa WC-om, na kraju smo se u suštini je pranje zuba kaku čestica. Ili da je 20% od šolje ureda kave sadrže fekalije. Hvala za bilo zabavno studija Sveučilišta u Arizoni. Pa evo još jedan usran činjenica da bi vjerojatno radije da ne zna: Arganovo ulje (da supstanca koja vam daje sjajnu kosu) se nalazi u koza fecesa.

Da, naša omiljena 'čudo' ulje potiče od kozjeg izlučivanje. Znate, onaj koji smo tako obilno se odnose na naše kose, naše tijelo, naša lica? !!

Ali, prije nego što skočiti na zaključke i zamisliti neki jadnik struganje sa vrha koze pooh poput krem ​​od mlijeka (sorry, morao da ide tamo), da nam objasni tačno kako se vadi ovo 'čudotvorne' ulje.

Prema CBS je Argan stablo je dio kozjeg prirodno stanište u Maroku i mali zeleni plod koji visi na to ogranci su dio svoje dijete. U osnovi, koze akrobatski Clamber se na stablo, jedu voće i onda ili pljujem hard jamu ili prolaze kroz svoje, hm, sistema. Zatim, jama se bere i sažme za izdvajanje ulja.

load...

Šta je ovo u osnovi znači da imamo koza i njihove balege da se zahvalim za našu sjajnu kosu - na neki način.

Ali to nije jedina čudna stvar koja se može učiniti kosu sjajnom? U stvari, ti bi biti iznenađeni na koliko će čudne stvari bi vaša kosa Glisten. Na primjer, nekoliko kuhinja sastojci mogu donijeti tupa kosa vrati u život. Naša omiljena tipple možete dodati vrstu sjaja ti iz posete salon. I plaćanje premija za gazirana voda zapravo može spasiti put u svoj frizer.

Avokado

Pivo

Jaja

Kisela voda

load...

Maslinovo ulje

Do sada je to bio zajedničku temu sa svakim drugim sastojkom, tako da definitivno zaslužuje pozdrav na vlastitu. Maslinovo ulje je prirodni ublažavajući, što ga čini odlična u borbi protiv peruti i ispucale vrhove, dodajući snagu i sjaj. Slobodno primijeniti ga na kosu, a zatim ga pokriti u drže folijom za 90 minuta. Možda ćete morati da dva puta nakon toga oprati kosu.

Povezane vijesti


Post Ljepota

Zašto je argansko ulje takvo kupatilo za kupatilo

Post Ljepota

Da li je Castor ulje za kosu tajna na deblje, duže brave?

Post Ljepota

Zašto će palačinke biti najnovija opsesija za kosu

Post Ljepota

Kako učiniti da vaša kosa raste brže u 9 jednostavnih koraka

Post Ljepota

5 najboljih načina za zaustavljanje noktiju cepanja i lupljenja

Post Ljepota

3 kose prve modne trendove i prateće opreme za sada

Post Ljepota

Obezbedite super glatku kožu u ljeto (bez voska)

Post Ljepota

Najbolji hidratantni sapuni za zaštitu kože tokom cijele godine

Post Ljepota

Najbolji anti-aging serumi: 5 koji će u potpunosti pretvoriti vašu kožu

Post Ljepota

Kako skinuti zdravu kožu svuda

Post Ljepota

Na kalendare za lepotu iz 2018. godine morate se ponašati

Post Ljepota

Najbolji miris za putovanje Minis da popije u torbu