Punioci lica: pitajte eksperte o svim važnim pitanjima | BA.polkadotsinthecountry.com

Punioci lica: pitajte eksperte o svim važnim pitanjima

Punioci lica: pitajte eksperte o svim važnim pitanjima

Promotivni funkciju sa Juvederm

Trajan, prirodnog izgleda ljepote je ostvariv nego što mislite...

Žongliranje zahtjevan karijeru, zauzet obitelji i užurbanog društvenog života mogu ostaviti svoj trag - još nekih zvijezda A-liste uspeli da izgledaju bolje u svojim četrdesetim godinama nego što je to u svojim dvadesetima.

Pa, mnogi od onih koji znaju su naizgled prkosi zakonima prirode uz malu pomoć iz programa Juvederm je punila lica, plus stručnost i savjete od vodećih profesionalnih estetske prakse.

To je razlog zašto smo ispitivali naše čitaoce da pet najčešćih pitanja koje želite odgovorili...

Kako punila radi? punila lica su izrađeni od hijaluronske kiseline gel koji, kada se ubrizgava ispod kože, pomaže da se zamijeniti izgubljene volumena i popuniti linije. Oni se također može koristiti za oblikovanje i oblikuju lice, i patentirana tehnologija Juvederm punila znači da se uklapaju sa tkivima ispod vašu kožu za postizanje prirodnog izgleda rezultate.

load...

Ono što čini A-liste praktičar? To je važno naći kvalificiranog medicinskog estetske prakse za obavljanje tretmana. Ovi profesionalci ne samo koristiti tehničku vještinu i medicinsko vještačenje da ti dam najljepši mogući verziju svog lica - lekar treba da bude umetnik, previše.

'Umjetnost je vrlo važan dio posla ", kaže stručnjak za kirurga i globalne ljepotu predavač dr Jonquille Chantrey. "To je od vitalnog značaja da u potpunosti razumiju želje pacijenta i da bude naklonjen njihov individualni karakter. Iz tehničke perspektive, to je mjesto gdje je potrebna vještina izvođača, u obnovi i poboljšaju svoje prirodne ljepote. "

Hoće li moje lice izgledati 'zamrznut' nakon toga? Ne. Juvederm punila lica su dizajnirani kako bi vam izgledati kao sebe - bilo da se smejete, smeje ili mršteći. Vaš lekar će vjerojatno izgledati na tvom licu dok je još i kreće da pruži ugovoriti plan terapije.

load...

Koliko brzo mogu vratiti svojoj rutini? Neki oteklina ili crvenilo se mogu javiti odmah nakon tretmana, ali većina pacijenata se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima iz dana u dan roku od nekoliko sati, ovisno o proizvod koji se koristi i liječenje primili. Lekar će moći savjetovati o svim specifičnim problemima koje imate.

Kako da saznam koje su moje opcije?

Ako ste se pitao punila lica, jedini način da se zna da li su u pravu za vas je da imate razgovor sa stručnjakom. Da biste pronašli kliniku u vašoj blizini i rezervirati konsultacije, glava toJuvederm.co.uk

(UK - 0043 - 2018g Datum Priprema: Februar 2018)

 

Povezane vijesti


Post Ljepota

Najbolji hidratant za svaki tip kože

Post Ljepota

Kako napraviti francuski pletenica: Sve što trebate znati

Post Ljepota

6 najlakših načina za dobijanje dobre kose dok spavate

Post Ljepota

Kladimo se da niste znali ove skrivene koristi od biogoriva

Post Ljepota

Najbolje grejane valjke i curlers za dobijanje kovrdžave i talasaste dlake

Post Ljepota

Na 5 načina efekti stresa oštećuju vašu kosu

Post Ljepota

Najbolji korektor za kosu za svaku vrstu kose

Post Ljepota

Lažni saveti za tanke: Kako izbjeći znakove za znakove koje to prepišete

Post Ljepota

Kreme i serum retinola: najbolji proizvodi retinola za upotrebu

Post Ljepota

Proizvodi veganske koze za koje niste znali bili su bez životinja

Post Ljepota

Najbolji krupni štapovi koji će vam pružiti divne talase svaki put

Post Ljepota

Novi uzeti pletenice koje trebate pokušati