Prva sjajna UK prodavnica je skoro ovde i mi smo uzbuđeni | BA.polkadotsinthecountry.com

Prva sjajna UK prodavnica je skoro ovde i mi smo uzbuđeni

Prva sjajna UK prodavnica je skoro ovde i mi smo uzbuđeni

"Mi smo uzbuđeni da se nastavak rasta naše zajednice u Londonu, i radujemo se dovođenje sjajnija IRL iskustvo u Veliku Britaniju.

Od urednika InStyle

Da biste kupili sjajnija IRL, koristi da imate Trek da Colette u Parizu ili lete sve do New York - ali od ove srijede za samo tjedan dana, kult Instagram brend čini svoj put u London po prvi sjajnija Britaniji radnju. Ako niste čuli za sjajnija od svojih društvenih medija (@Glossier), svoju 'kožu prvo šminka drugi' pristup ljepote može biti samo stvar koju grabi. 

Od 15. Novembra, sve nas UK Gloss-ovisnici o moći će da kupuju sve, od 32, Portland Place u Londonu tjedan dana samo do 22. Maja. Apsolutno sve će biti opremljeni, uključujući i sjajnija bestsellerslike Boja Cloud, Boy Brow i Milky Jelly sredstvo za čišćenje, pa čak i svoj debi miris, sjajnija ste. Dakle, ako ste neko ko je bio siguran da li da kupi u svom punom sjaju, ideš da žele da proverim, a ne samo kupovati online. 

load...

Divna Emily Weiss, osnivač i izvršni direktor sjajnija, kaže: "Mi smo oduševljeni prijem sjajnija je dobila u Velikoj Britaniji. Britanci su žene tako bavi sjajnija-we've vidi hiljade kupaca postavljanjem o svojim novim sjajnija proizvode na Instagram u proteklih nekoliko tjedana. Mi smo uzbuđeni da se nastavak rasta naše zajednice u Londonu, i radujemo se dovođenje sjajnija IRL iskustvo u Veliku Britaniju ".

Kao i domaćin jedan od najvažnijih Instagrammable brendova, kao što su, ikad, očekujemo da će pop-up će biti potpuno feed-prijateljski kao dobro. Nadamo se za puno Millenial roza, siva mramora i božura svuda - ako je lansiranje stranke povodimo. Već smo pokupili najbolje sjajnija productsyou je potrebno da biste dobili svoje ruke na, i to je prilično sigurno reći da smo potpuno opsjednut ono što svi drugi je opsjednut: Boja Cloud, balzam Dotcom, Mliječnom Jelly sredstvo za čišćenje, a voljeni Boy Brow. 

load...

Bilo da ste posmatrajući svoje Insta hrane za neko vrijeme, ili su već isprobani sjajnija Maven, bolje da se do pop-up sjajnija UK kupovati ove srijede u 11 sati.

Povezane vijesti


Post Ljepota

Koju boju za lakove nosite na intervjuu?

Post Ljepota

Iznenađujući načini da starate svoju kožu

Post Ljepota

Srećemo Jerome di Marino

Post Ljepota

Upravljanje kovrdžavom kosom: Definitivan vodič za rad sa kravama

Post Ljepota

Kako napraviti francuski pletenica: Sve što trebate znati

Post Ljepota

Dobrotvorna lepota

Post Ljepota

Najbolja suncokret za leto 2018 uk

Post Ljepota

Na ovaj način možete utvrditi tanji obrve i dobiti savršen izgled

Post Ljepota

Šta je maska za maske i to je više nego samo trik?

Post Ljepota

Billboard nagrada za najbolju lepotu 2018

Post Ljepota

Pali smo samo za Aussie Simon pekara

Post Ljepota

Najbolje šamponske formule za sve tipove kose, od finih do frizzy