Prema ovom blogeru ljepote, Wasabi je tajna većih usana | BA.polkadotsinthecountry.com

Prema ovom blogeru ljepote, Wasabi je tajna većih usana

Prema ovom blogeru ljepote, Wasabi je tajna većih usana

Može li ovo biti odgovor na vruće usne?

Ti bi biti pod velikim pritiskom da pronađu Beuaty bloger koji nije pokušao sve pod suncem u nadi da će pronaći novog ljepotu hack. I iznova, mi im se zahvaljujemo za sve svoje napore, jer su neki od trikova dolaze sa prilično jednostavno, nevjerojatna. Dakle, kada je ljepota bloger izvanredni, Farah Dhukai (mozak toliko naše nove trikove za njegu kože) postavio novi, prirodni usne plumping tehnike koristeći wasabi, bili smo uzbuđeni AF! Na kraju krajeva, ventoza jednostavno nisu naš džem. I Božić iza ugla, mi definitivno nemamo džepove dovoljno duboko da pokuša usne punila.

U potrazi za prilagođene preporuke ljepote? Ne gledati dalje od sestrinskog stranice, u prahu. Pronađite savršen crveni ruž ovdje!

"Kao što ste možda primijetili, imam jako naborana usne i njegove hladne AF u Torontu, tako da su sada super suho previše. Naborana + suhi = najgora kombinacija ikad, 'napisala je ispod nje Instagram post. 'Sooo. Ovaj trik je odličan način da se punačka usne koje izgledaju kao da si imao punila-oni će biti izuzetno mekana, bore će biti ispunjen u, oni će imati prirodnu boju pink, i oni će biti tako debeo [ ljudi] će misliti da si imao ih učinio. '

load...

Nažalost, hemijska jedinjenja wasabi nemaju moć koja popunjava tvoje usne kao usne popunjavajuće proizvod. Iako je blago peckanje osjeća kao da se radi čuda, to ne imati mogućnost da ih veći mnogo duže od nekoliko sekundi, minuta, ako imate sreće. Šta se desi je da tvoje usne to iritira i nabubri za vrlo kratko vrijeme.

Kao hren, senf, i ostali članovi porodice Brassica, wasabi dobija toplotu iz alil isothiocyanate. Za razliku od čili paprika topline, koji dobiva svoje ljutine od kemijskih, kapsaicin, wasabi ljutine je kratkotrajan i jednostavan za otklanjanje. U stvari, to obično smiri za manje od minute i čašu vode, dovoljno je da šutne blago peckanje.

Ali, to neće nužno nas zaustaviti koristi wasabi kao odlična alternativa za njegu kože. Izgleda da ima različite ljekovite kvalitetama nikada nismo znali.

load...

Ne samo da je to prvobitno koristili japanski narod za obranu od trovanja hranom zbog svojih antimikrobnih svojstava, to je takođe prepun vitamina C, kalcija, kalija i fitohemikalije koji jačaju antioksidansi u svoje tijelo i pomoći vašoj koži u borbi protiv slobodnih radikala. Navodno, čak možete ga koristiti kao stimulans na upale mišića povećati cirkulaciju i kisik.

Dakle, možemo začiniti naš život nakon svega. Samo na drugačiji način.

Povezane vijesti


Post Ljepota

Najbolji konstitutivni ušni dizajni iz instagrama

Post Ljepota

Zašto će palačinke biti najnovija opsesija za kosu

Post Ljepota

Restauracija kolagena: Tretmani, dodatci i kreme koje su vam potrebne

Post Ljepota

Tajne lepote Jennifera Anistona

Post Ljepota

Kako ponovo napraviti mekani izgled šminke vidjen u Carolini herrera

Post Ljepota

Lepotni centar: Bobbi Brown extra spf 25 toniran hidratantni balzam

Post Ljepota

Najbolji korektor za kosu za svaku vrstu kose

Post Ljepota

Najbolji marker: Pronađite savršen sjaj za svoj ton kože

Post Ljepota

Najbolji lažni proizvodi za sve tonove kože: pronađite svoju omiljenu formulu

Post Ljepota

Najbolji anti-aging serumi: 5 koji će u potpunosti pretvoriti vašu kožu

Post Ljepota

7 stvari koje mogu da se dogode ako ne šamponirate kosu

Post Ljepota

Šta je maska za maske i to je više nego samo trik?