Ove krpice za šminku Harry Potter su bukvalno magične | BA.polkadotsinthecountry.com

Ove krpice za šminku Harry Potter su bukvalno magične

Ove krpice za šminku Harry Potter su bukvalno magične

Oni su konačno tu, a mi smo potpuno Spell vezan

Pozivam sve Harry Potterfans. Spremite se da izgubite sranje! Make-up čarobnjaka u Storybook kozmetika stvorili su Harry Potter make-up četkice koje izgledaju kao stvarne palicama. A mi ne govorimo četke koje liče na štapiće jer imaju šiljasti kraj. Mislimo na pravi posao. Kao da Hermiona sama bi ih koristiti za bacila čini. Ili barem dodati malo Lumos na luk joj Amorov.

Poznata kao 'Wizard štapići,' kolekcija uključuje pet različitih četke u obliku štapićima, a svaki od njih se razlikuju po obliku i veličini, što je počast svim različitih opcija čarobnjaci imaju u knjizi. Tri manja četke (pod uglom, mrlje i okrugli sjena četke) može se koristiti za primjenu sjenilo, dok su dva veća četke su namijenjeni za miješanje i brisanje prašine u prahu oko obrva.

load...

U postu na njihovim Instagrampage, kompanija je rekao da su odobreni svoje prototipove i oni bi trebao biti dostupan za kupovinu na njihovom websitein narednih 6 tjedana. Iskreno, zamislite vrstu konture možete uraditi sa Elder štapićem ?!

A oni nisu samo oni, koji se u na akt. U stvari, Harry Potter make-up je imati ozbiljan trenutak za neko vrijeme sada. Sjenilo paletteswere nedavno objavljeno na Reddit i druge marke su pokušavali svoje ruke u kreiranju proizvoda dostojan imena Harryja Pottera. Indie make-up brand, Shiro kozmetika nedavno pokrenuo karamel boji usana balmthat ukus Butterbeer. Zanimljivo.

Da li ste čuli za puder? Ova ljepotica site magično odgovara vam proizvode u skladu sa vašim željama tipa i ljepotu kože! Krenuti pronalaženjem savršen krema za oči ovdje.

load...

Iste marke je pokrenuo napitak na usne pod nazivom Amortentia, Felix Felicis i višesokovni. Poznati po svojoj ruci napunjen, veganske proizvode, ovaj brand je hranjenje navijači svoje ovisnosti u proteklih nekoliko mjeseci sa kreacije inspirisane Harry Potter.

Pretprodaja štapova Storybook Coemstics 'je sad sa procijenjenom datum dostave 10. Decembra, a oni poslani u svojim vrlo vlastiti zaštitni, baršun štapić torbicu, tako da se brzo. Čekamo brzo rasprodati. Accio!

Povezane vijesti


Post Ljepota

Tražite savršenu kožu za njegu posle bebe? Evo vašeg odgovora

Post Ljepota

Najbolje sredstvo za čišćenje lica za svaku vrstu kože

Post Ljepota

Otkrijte kolekciju naprednih maski koje trenutno srušimo

Post Ljepota

Najbolji kreme za celulit za nežnu i čvršću kožu

Post Ljepota

Sada čak i osetljiva koža može biti besprekorna koža za proleće

Post Ljepota

Anti-aging kozmetičke proizvode potreban vam je kupatilo (i lice)

Post Ljepota

Ovaj izazov je stavljanje nepoznatih brendova za lepotu na karti

Post Ljepota

Huda kattan koristi lužnicu i vagisil kao primer u svom najnovijem video snimku

Post Ljepota

Najbolja maska za lice: 12 koja će potpuno pretvoriti vašu kožu

Post Ljepota

Pokušao sam piling čarape i to se dogodilo (prije i poslije picsa)

Post Ljepota

12 lepotnih hakova koji će vam smiriti um i vaše telo

Post Ljepota

Ideje šminke za Halloween koje su i zastrašujuće i neverovatne