Osvojite svoju sopstvenu bocu bio-ulja i ogrlicu Monica Vinader vrednu 170. EUR Marie Claire | BA.polkadotsinthecountry.com

Osvojite svoju sopstvenu bocu bio-ulja i ogrlicu Monica Vinader vrednu 170. EUR Marie Claire

Osvojite svoju sopstvenu bocu bio-ulja i ogrlicu Monica Vinader vrednu 170. EUR Marie Claire

Saznajte kako pobijediti ispod

Bio-Oil je u Velikoj Britaniji No.1 prodaje za njegu kože ulja i pravi multi-Tasker. Poznata po svojim prednostima na ožiljaka i strija, samo dva kapi ovog čudo ulja može povećati vaše ljepote režima u više načina; od hranjiva suhih dijelova, pripitomljavanje lepršavost i dajući vam rosni sjaj. Je jedinstvena formula je i klinički dokazano da efikasno tretira probleme kože kao što su dehidrirane kože, ožiljci od akni, neujednačen ton kože i starenja kože.

Samo koristiti nekoliko kapi na koži promovirati zdrav, blistav sjaj. Sa svojim formulacija suho ulje koje sadrži neke od najvažnijih za njegu kože sastojaka, Bio-Oil se može koristiti kao višenamjenski dnevni hidratantna krema za lice i tijelo.

Za šansu da osvojite vrlo vlastiti 60ml bocu Bio ulje zajedno s ogrlicom Monica Vinader vrijedan 170 € jednostavno pratite @BioOilUK i @MaireClaireUK na Twitteru, ponovno tweet ovaj tweet i odgovarati sa svojim vrlo vlastiti osjećati dobro ljeto trenutak i otkrijte različite načine da koriste Bio-Oil ovdje. 

load...

Opća pravila i Uvjeti ispod

Ove Odredbe i uvjeti prevladavaju u slučaju bilo kakvog sukoba ili neusklađenosti s bilo kojim drugim komunikacijama, uključujući i reklamne ili promotivne materijale. Učesnici promocije slažete se ovim uslovima.

1. Ovaj besplatni izvlačenje nagrada je otvoren za UK (Engleska, Škotska, Wales i Sjeverna Irska) stanovnika u dobi od 18 ili više godina, ne računajući zaposlene u Promoter i pridružena društva, njihove porodice, ili bilo ko drugi povezani sa ovim Promotion.2. Ulazak u ovoj promociji zahtijeva učesnik / s do ličnog, važeću Twitter account.3. Samo jedna prijava po osobi po danu će se računati tokom promotivnog perioda. Netko pokuša zaobići ovo pravilo pomoću alternativa detalji će biti izuzet iz ove promocije. Bulk unosa napravljen od trgovine, potrošačke grupe ili treće strane neće biti prihvaćeni. Ako postane jasno da je učesnik koristi računar (e) da zaobiđe ovo stanje, na primjer, korištenje 'pisma', 'brute force' ili bilo koje druge automatskih sredstava, stavke koje osobe će biti diskvalifikovan i bilo nagrada nagrada će biti nevažeće. Ako bilo učesnik stvara brojne Twitter računa kako bi ušli u promociju više od jedanput, oni će biti disqualified.4. Nagradnom izvlačenju počinje u 01.00 na 07-07 - 2017. Godine, a završava u 00.00 23. - 07-2.018,5. Da uđe morate pratiti @biooiluk i @MarieClaireUK na Twitteru i RT promotivne tweet biti u priliku osvojiti. Morate uključiti hashtag # TwoDropsOfSummer.6. Pobjednik će biti izabran sa generatorom slučajnih brojeva na mreži. Pobjednik će biti izabran iz tweet s titlovima sa #TwoDropsOfSummerand koja prati oba @biooiluk i MarieClaireUK. Pobjednik će biti izabran i dostavljeno 30 - 07-2017 putem Twittera. Dozvolite do 28 dana za nagrade de delivered.7. Ako se Promoter ne dobije odgovor od dobitnika u roku od 14 dana od njegovog prvog pokušaja na kontakt, pobjednik odbacuje svoju nagradu, ulazak je naknadno utvrđeno da je nevažeća ili kršenja ovih odredbi i uslova nagrade dobitnik će biti oduzeti i Promoter ima pravo da izaberete neki drugi winner.8. Glavna nagrada uključuje: 1 x Bio-Oil 60ml, 1 x Monica Vinader Drop necklace9. Promoter prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakve troškove u vezi sa nagrada koje nisu posebno uključeni u prize.10. Promoter zadržava pravo da zameni nagradu iste ili veće vrijednosti treba original nagrada postane nedostupan za okolnosti koje su izvan njegove razumne control.11. Nagrada je nerazmenljivih, neprenosiva, i nije redeemable za gotovinu ili druge nagrade.

load...

Povezane vijesti


Post Ljepota

7 stvari koje mogu da se dogode ako ne šamponirate kosu

Post Ljepota

Dan oca je vodio poklon vodič

Post Ljepota

Kako ponovo napraviti mekani izgled šminke vidjen u Carolini herrera

Post Ljepota

Prolećni ljeto 2018. Ljepota trendovi: Izgleda da se rock ovog leta

Post Ljepota

Zaustavi sve! Tangle teezer je pokrenula novu četku za kosu

Post Ljepota

Ne radi i donosi javni prevoz koji razbija etiketu

Post Ljepota

Razgovor o brodu: Najbolji obrvi proizvodi koji naglašavaju vaše lukove

Post Ljepota

Kako učiniti da vaša kosa raste brže u 9 jednostavnih koraka

Post Ljepota

8 kozmetičkih proizvoda koje nikada ne bi trebalo podeliti

Post Ljepota

Marie Claire prix dexcellence nagrade za ljepotu: Najbolji proizvodi za ljepotu

Post Ljepota

Nefiltrirano: Kako se Roxie Nafousi bavi stresom i pritiskom da uspije

Post Ljepota

Stezne tačke nisu samo loše za vašu kožu. Može da te ubije