Novi metalni nokat od NYFW-a morate probati | BA.polkadotsinthecountry.com

Novi metalni nokat od NYFW-a morate probati

Novi metalni nokat od NYFW-a morate probati

To je vrijeme da budete kreativni sa svojim mani sa ovom novom 3D metalik noktiju vruće s piste

Ove sezone na New York Fashion Week smo primećen neki ubica nokat izgleda iza pozornice, ali to je bio metalik 3D mani iz Phillip Lim SS17 pokazuju da je stvarno uhvatio naše oči.

Metalik polish je slojevita preko svetle boje bazu pomoću nasumično postavljeni ali namerno prevlačenja metalnih laka. Izgled je ceated Sally Hansen Global ambasador Boja Madeline Poole: '. Inspirisan vijaka, patentni zatvarači i tekstura iz zbirke Phillip Lim SS17' (Instagram @mpnails) koji je

Je teksture noktiju izgled je savršen za večernji izlazak u grad ili dodati neke velike glam poena na svoj svakodnevni stil. Naša omiljena stvar za nokte izgled? To je zaista lako ponovno stvoriti kod kuće.

Pratite naš jednostavan korak-po-korak vodič za stvaranje vlastite teksture metalik mani za modnu pistu-dostojan nokti u nema vremena.

Korak 1: Prep

load...

Ovo noktiju izgled može raditi na bilo koji stil noktiju ili dužine. Da li volite duge i šiljatim vrhom a la Kylie Jenner ili kratko i trg noktiju pobrinite počnete sa jakom bazom podnošenjem slobodne ivice i poliranje noktiju kreveta.

Korak 2: The Base

Temeljni premazi ponuditi više nego samo zaštitu od mrlja ovih dana tako izabrati onu koja odgovara vašim potrebama da li patite od diskoloracija, bijele mrlje ili slabe nokte i sloj ga. Volimo Sally Hansen Double Duty Jačanje baza i Top Coat, 5 €.

Korak 3: Fondacija

Nanesite dva sloja neutralne boje u mekom gol ili bijeli ton. Pobrinite se da odaberete neprozirnu hlad kako bi se osiguralo da postoji dovoljno jaka pozadina za stvaranje suprotnosti sa metalnim nokte. Volimo Sally Hansen Miracle gel za nokte u Rođendan Suit, 9 €.

load...

Korak 4: Prilagođavanje

Sada je vrijeme da biraš metalik lak za nijansu. Koristimo Sally Hansen Miracle gel u Buffalo nikla, 9 € srebrne metalik boje sličan onom koji se koristi u backstage na Phillip Lim SS17 show, ali to noktiju izgled može da radi sa skoro bilo hlad. Ići na ljubičaste ili tirkizna nijansa za neobičan, sirena stil izgled ili metalik zlatna nijansa za Božić.

Sada ste odabrali boju obrišite višak laka sa četkicom, tako da je samo lagano pokriven i neće kaplje, ovaj korak je jako važno da se spriječi metalik nokte curi preko cijelog nokta.

Korak 5: Shaping

Prevucite metalik nokte četkicom nasumično nad dijelovima nokta, prebacivanje na mjesto prevlačenja na svakom noktu na obje ruke.

Završni korak: dorade

Max do utjecaj vašeg metalik noktiju dvostrukim slojeva metalne nokte u nekim područjima za dodavanje teksture i boje visoke definicije. Layer drugi tanki sloj preko sekcije nokta ste već prešli na proredimo i amp se kontrast između nijansi.

Voila! To je naša jednostavan korak-po-korak vodič za stvaranje najtoplijeg trend nokte ove sezone, kao što se vidi na Phillip Lim modnoj pisti, kod kuće.

Slike ljubaznošću Sally Hansen

Povezane vijesti


Post Ljepota

Direktor odobrio čudesni serum koji će uštedeti stresnu kožu

Post Ljepota

Najbolji korektor za skrivanje tamnih krugova i brušenja

Post Ljepota

Kako Bobbi Brown ostavlja svoj brend, sjećam se 17 svojih najboljih citata

Post Ljepota

Aneksi za kosu koji su tako elegantni da će raditi za svaku priliku

Post Ljepota

Pokušao sam piling čarape i to se dogodilo (prije i poslije picsa)

Post Ljepota

Ostavite se divljim sa ovim čudom novim spasiocem kože

Post Ljepota

Lobove frizure koje možete (i trebali) voditi direktno do frizera

Post Ljepota

Proređivanje vrhova i trikova za suzbijanje znakova gubitka kose

Post Ljepota

Najbolji Balzam za usne za vlaženje i borbu sa ispucanim usnama

Post Ljepota

12 lepotnih hakova koji će vam smiriti um i vaše telo

Post Ljepota

Puderski temelji

Post Ljepota

New York modna nedelja SS17 najbolja ljepota izgleda