Ne radi i donosi javni prevoz koji razbija etiketu | BA.polkadotsinthecountry.com

Ne radi i donosi javni prevoz koji razbija etiketu

Ne radi i donosi javni prevoz koji razbija etiketu

Nedavno je gurajući malo granice? Čitajte dalje.

Ruke gore koji nisu svoje čine u vozu na posao jutros? Ako smo iskreni mnogi od nas (ovaj pisac uključen). Za radnike nenaspavan, jutarnje putovanje na posao može biti savršena prilika da stavimo lice, a u realnom vremenu-saver koji nam mogu kupiti dodatni dvadeset minuta u udobnosti našeg kreveta. Zašto onda ima toliko hu-ha oko temu? Iz nekog razloga, primjenom čine u javnom prijevozu je pouzdan način da se odbije saputnike. Jednostavna čin izvlačenja karmin može zatražiti tuts i podiže obrve... Sudeći po reakciji bi mislio da ćemo upravo izvukli odsječenu glavu iz naše torbe. Britansko je opisao 'čuvanju ličnih grooming privatni "kao zlatno pravilo putovanja vozom. Pa bez uvrede Britansko ali za one od nas s devet do pet radnih mjesta, porodicu i kompletan kalendar - što je na brodu ljepote rutinu nije baš izbora. To je nužnost. Samo u slučaju da se pitate da li si gura malo predaleko stvari, prikupili smo naš vrlo vlastiti popis dos za i protiv: vodič javnog prijevoza čine etiketa za sve žene koje samo žele da se osvježiti up bez neodobravanja poglede.

 DO nanosi onoliko ruža za usne, maskara i olovka za oči kao što želite. Na 2018 ankete sprovedene u Londonu te tri kozmetičkih proizvoda nije pronađeno najmanje 'ofanziva' na kolege putnike. Šta više, kontura na gostovanju mile volje - ljudi su izrazili više od fascinacije, koji je prije nego ogorčenje smatrajući ga.

DON'Tuse ništa sa isparenja. To uključuje i slikanje nokte, squirting parfema i prskanje dezodorans. Ogromna kemijskih miriše u zatvorenom cijevi kočija nije dobar način da se ide nezapaženo. To je kao kad netko pored tebe sjedi na prepunom cijevi i jede McDonalds, ali umesto da svi žude za čips, to im daje glavobolju.

load...

KUPITI: Make up maramice i antibakterijski gel za ruke. To su nužnost. Ako idete do razmazivanja temelj na lice prstima, trebat će vam nešto za čišćenje dlanove proizvod mrlje. Držite proizvodi za čišćenje za ruke samo iako - uklanjanje smeđa mulja iz svoje lice pred svojim kolegama putnicima nikada nije lijep prizor.

DOpick svoje mesto mudro (ako ne možete dobiti mjesto). Odlučite se za dva sjedala, a ne četiri za više privatnosti, i obratiti pažnju na kretanje Sunca - sjediti na pogrešnom mjestu i rasvjetu za šminkanje aplikacija će biti apsolutni noćna mora.

NE mladoženja na neodgovarajući način. Mi smo svi za 21. Stoljeće, ali neke opće higijene održavanje trebalo biti rezervirano za kupaonicu. Držeći pamuk pupoljci u uši i čišćenje koncem zube definitivno spada u tu kategoriju.

load...

KUPITE: Kompaktan ogledalo. Da vaš iPhone postavljen u selfi modu radi tehnički funkciji, ali osvjetljenje je nepouzdan i mašući vaš telefon oko na postavke kamera može biti odbojno za putnike oko sebe. Kompaktan ogledalo je spasujuci opciju.

DOopt za efikasnije i kompaktan čine proizvoda. Kupiti balzam rumenilo i nanesite vrhovima prstiju - nećete trebati četku i mogu maziti suptilno bez skretanja pažnje na yourself.DON'Tshed ništa. To uključuje čerupanje obrve i clipping i podnošenje nokte. Postoji vreme i mesto za njegu noktiju i nije na jutarnje putovanje - ako si stvarno uporan, ulagati u datoteku stakla nokat.

KUPITI: obrvu olovku. Raspršivanjem u obrve privlači mnogo više pažnje, da ne spominjemo smeđa prašina ide svuda. Investirajte u putničkoj veličine obrva krejon i poštedi sebe te neodobravanja poglede i tamne praškastih lica prije posla.

DOkeep svoj make up alat čist. On-board make-up aplikacija je mnogo prihvatljivije ako vaš četke izgledati novi-ish i make up bag nije ispunjen prljavim tissues.DON'T koristite nikakve alate koji izgledaju previše strašno. Kovrdće može raditi čuda, ali oni izgledaju kao metodu Victorian mučenje a isto vrijedi i za umetanje kontaktnih leća - ne stavljajte kolege koji putuju kroz ga gledate. Nećete nikakve friends.BUY: A BB krema. Radije nego da donosi temelj, hidratantna krema i korektor u vozu, odlučiti za cijev multifunctioning BB krema, štedeći vam vrijedne torbicu prostor i lako se spaja s prstima u žurbi.

load...

Povezane vijesti


Post Ljepota

8 kozmetičkih proizvoda koje nikada ne bi trebalo podeliti

Post Ljepota

Oscars 2018 - najbolja lepota izgleda od svečanosti

Post Ljepota

Najbolja krema za oči za bore, naprsne oči i tamne krugove

Post Ljepota

Najbolja formulacija Mascara za produženje, uvijanje i volumen

Post Ljepota

8 najboljih muških kupaca kupi za Božić

Post Ljepota

5 najboljih proizvoda za kupanje

Post Ljepota

Koju boju za lakove nosite na intervjuu?

Post Ljepota

Iznenađujući načini da starate svoju kožu

Post Ljepota

Smeđa kosa: Sve što vam treba znati o odlasku brineta

Post Ljepota

Japanski kozmetički proizvodi su vam potrebni ako se zovete zavisnikom od ljepote

Post Ljepota

Starenje kože: Pravila SPF ne možete sebi priuštiti da odbacite

Post Ljepota

Najbolji prajmer za sjaj, zamagljivanje pore i držanje šminke na mestu