Lažni saveti za tanke: Kako izbjeći znakove za znakove koje to prepišete | BA.polkadotsinthecountry.com

Lažni saveti za tanke: Kako izbjeći znakove za znakove koje to prepišete

Lažni saveti za tanke: Kako izbjeći znakove za znakove koje to prepišete

Zbogom light koljena i vidljivih oružje!

'Olive tonove kože i onih koji sunčanje i na odmor treba odabrati zelenu bazu. Brineta sa tamnim karakteristike će koristi od maslinovog baze colour.'So sada znate kako tamna da ode, spremite se da postane profesionalac u folira basnoslovno.

Kada ste pokriveni sve gotovo, skinem rukavice i koristiti vatu jastučići na nanesite malu količinu tan na poleđini svake ruke. Koliko god narančasta ruke su no-no, tako da su svijetle bijelo

Fake Tan Tip 4: Investirajte u leđa četkom

Osim ako nemate posvećen druga polovica kako bi se osiguralo leđa se pozlati, sunčanja leđa solo izgleda kao nemoguća misija. Ulaganje u leđa lopaticom ili valjkom će vam pomoći da do onih kutke i pukotinama koje se lako propustili i teško postići, što znači mnogo, čak i realan ten.

Fake Tan Savjet 5: Dab vazelin na obrve i linija za kosu

load...

Zadnja stvar koju želite učiniti kada lažni sunčanja lice je završiti sa neravnom boje i užasan trag plima vaše kose i obrve. Dotting malu količinu vazelina uz obrve i pored kosu liniju će vam pomoći da sunčate lice s oprezom, kao nanoseči Jelly znači da bilo klizanja ruke prilikom primjene će spriječiti sumnjive oznake pojavljuju na ovim prostorima.

James Harknett kaže: 'Mnogi' ten u limenkama 'sadrži alkohol da pomogne sprej osuši brže na koži tako hidrataciju vaše lice temeljito prvi koji će spriječiti da do dehidracije. Budite oprezni da ne držite konzerve preblizu; oko 20cm sa lica je dovoljno, i sprej prema dole.

load...

'Ako ste pronašli samotamnjenje sjedi u pore, stavite hladan vlažan flanel preko lica za nekoliko minuta da pomogne smanjiti ih.'

Fake Tan Savjet 6: Buff

Kada su stručnjaci žele da se osigura tan je savršeno primijenjenih i izbjegavati bilo kakav znak patchiness, oni don je poliranje rukavicu i lagano DAB dalje u bilo nagomilavanje tan da se širi ravnomjerno i izbjeći različite nijanse. To su uglavnom jeftino kupiti i jednostavan za korištenje, tako da poliranje nakon nanošenja losiona ili sprej.

Fake Tan Savjet 7: nositi široku, tamnije boje, nakon toga

U idealnom svijetu bismo imali vremena da besciljno lutati post-lažni ten, ali u stvarnosti to ?? 'SA brzo šamar losiona prije nego što žuriti kroz vrata. Broj jedan pravilo oblačenja nakon sunčanja je nositi tamnu, široku odjeću da se izbegne signalizaciju bilo kakve ormar favorita. Dakle, budite sigurni da baci na dres LBD i držati noge gole optimizirati boju potencijal.

Fake Tan Savjet 8: poljski i ponovo prijaviti

Povezane vijesti


Post Ljepota

Trailblazing kože beline koji će promijeniti vašu kožu

Post Ljepota

Ostavite se divljim sa ovim čudom novim spasiocem kože

Post Ljepota

Koliko žena troši na ljminkanje tokom svog života šokiraće vas

Post Ljepota

Kate Middleton-ov omiljeni proizvodi za kozmetike otkriveni su

Post Ljepota

Ovi glavni elementi za spavanje za ljepote će promijeniti način na koji izgledate

Post Ljepota

Dobrotvorna lepota

Post Ljepota

Ovlaživač za masnu kožu koja će popraviti višak šljokice

Post Ljepota

Najbolji miris za putovanje Minis da popije u torbu

Post Ljepota

Odgovorimo na 10 najboljih googleda za lepotu iz 2018

Post Ljepota

Koliko često treba da operete kosu da bi bila zdrava?

Post Ljepota

Najbolja krema za ruke za mekše, hidratizovane ruke i zdrave nokte

Post Ljepota

Upravljanje kovrdžavom kosom: Definitivan vodič za rad sa kravama