Koju boju za lakove nosite na intervjuu? | BA.polkadotsinthecountry.com

Koju boju za lakove nosite na intervjuu?

Koju boju za lakove nosite na intervjuu?

Jer ruke zapravo učiniti mnogo razgovora

Naše ruke igraju tako važnu ulogu u načinu na koji komuniciramo. Mi ih koristiti za gest, pomoći opisati stvari i bolje prenijeti naše poruke na dnevnoj bazi. Što je razlog zašto je tako važno da ih uzeti u obzir prilikom odlaska na razgovor. Čak i bez tvog znanja, vi ćete najvjerojatnije koristiti ruke kada odgovara na pitanja ili izražavajući svoje mišljenje. I niko ne želi da to uradi sa čipovanih lak za nokte, ili boju koja vrišti nešto potpuno drugačije od onoga što pokušavate recimo.

Pre-intervju Pamper? Reci urednici ljepote na Powdera malo o vašoj koži i oni će preporučiti najbolje maske za Vas.

To možda ne izgleda očigledno, ali tvoj izbor boja noktiju je zapravo produžetak vašeg ukupnog prikaza. I to nije jedna boja odijela svih vrsta situacije. Ono što bi moglo biti bolje za editorijal ili modnih posao, ne može biti idealno za korporativne poziciju. I obrnuto. Dakle, prije nego što krenete na svoj sljedeći intervju, uzmite u obzir nijansu laka za nokte treba nositi... A oni možda želite ostaviti dok se vaš prvi dan na poslu. Ono što je lak za nokte boje bi trebao nositi na razgovor? Čitajte...

load...

Kreativan 

Imaš sreće, jer je kreativan položaj poziva na kreativna osoba, tako uglavnom bilo koju boju ide. Samo imajte na umu da sjaj efekte ne odaju mlađi vibracije.

Corporate

Jer su ove uloge pozivaju na više formalni pristup, trebalo bi da ide za bogate, tamne boje kao što su šljive, šumski zelene i tamno sive ili neutralne kao balet cipelicu, prašnjave ružičaste i gol. Ako želite da nosite više Punchy boje, ići na klasičnu crvenu, kao i drugi glasno nijanse mogu imati moć da umanjuje pažnju od stvarnog razgovora.

Zdravstvo 

NHS smjernice navodi da nokti treba da bude kratak i bez laka, međutim, ankete su pokazale da mnogi zdravstveni radnici rade na habanje lak za nokte. Međutim, to je vjerojatno najbolje da se drže s neutralnim bojama koje su bene svježe uradi, jer je to ono što će se očekivati ​​kada ste u struci.

load...

Business casual 

Iako je casual, ovih poslovnih uloga će i dalje očekivati ​​određeni stil uniformi, tako da se pojavljuju roze i električne plave su vjerojatno najbolje ostaviti za neki drugi dan.

 

Povezane vijesti


Post Ljepota

Najbolje prodajani Amazon kozmetički proizvodi: suncobrani, brijači i još mnogo toga

Post Ljepota

Na kalendare za lepotu iz 2018. godine morate se ponašati

Post Ljepota

Prah za kosu: Sve što vam treba znati o globalnom trendu kose

Post Ljepota

Kate Middleton-ov omiljeni proizvodi za kozmetike otkriveni su

Post Ljepota

Zdravi hausovi za kosu koje morate znati za sjajne brave

Post Ljepota

Aneksi za kosu koji su tako elegantni da će raditi za svaku priliku

Post Ljepota

Kako ponovo napraviti mekani izgled šminke vidjen u Carolini herrera

Post Ljepota

Najbolji miris za putovanje Minis da popije u torbu

Post Ljepota

Kako napraviti pepeljuga sebe kao apsolutni pro

Post Ljepota

Kreme i serum retinola: najbolji proizvodi retinola za upotrebu

Post Ljepota

Keira Knightley kosa i šminka stil datoteke

Post Ljepota

Biće ograničeno izdanje NARS kutije za ljepotu