Kako se osloboditi tačaka: 3 načina za zaustavljanje bezbjednosti | BA.polkadotsinthecountry.com

Kako se osloboditi tačaka: 3 načina za zaustavljanje bezbjednosti

Kako se osloboditi tačaka: 3 načina za zaustavljanje bezbjednosti

Probajte tri koraka spot-busting rutinski Marie Claire ljepote tima.

Akne, mrlje, fleke, bubuljice, kako god ih vi zovete, buđenje uz erupciju crvenilo po licu nikada nije zabavno. U stvari, to je izluđuje. Zbog čega postoji beskrajnoj potrazi za kako da riješi mjesta.

Akne mrlje gotovo uvijek zadnja njihove ružne glave kad bi mi bez njih; samo u vrijeme za intervju ili datum - izgleda da da pročitate naše misli i da se pojavi kada znaju da će izazvati najviše pustoš.

Postoji neka udobnost u znajući nismo jedini koji su ipak pati. Čak i Kendall Jenner nije imun. Ona je jedna od najprepoznatljivijih svjetskih lica i uspeo je da lukav prelazak iz reality TV zvijezda u vjerodostojan model pisti - ona je čak i ostvarila svoj ambicije hoda Victoria Secret modnoj pisti. Pomislili biste da je imala bilo lako, ali držala kožu leđima njena mlađa godina i ona je otvorila o svom iskustvu s aknama na njenom pretplate samo web stranice.

load...

Kendall je mlađa sestra Kylie dobiva čudno mjesto previše i nedavno ispričala svoje go-to proizvod za njih izbacivanja; mi smo bili prilično samozadovoljno da nauče da je Mario Badescu sušenja losion, 15 €, jer je to jedan od naših svih vremena omiljene previše.

Svi znamo kokičavosti nije put kojim treba ići (zašto je onda tako prokleto primamljivo ?!). Ako imate više volje od nas i vas (da) se odupre porivu da izvuku život iz nje, onda evo naše pokušao i testirana mane blitzing tipova. Ili, da se naći sredstva za čišćenje, moisturiserand serumthat'll pomoći odbrani od prištića, reci sestrinskog ljepotu stranice Powdera malo o vašoj koži i oni će izabrati najbolje proizvode za vašu kožu (i torbicu!)

load...

CleanseNot jednom, već dvaput - prvi put sa uljem, pokušajte Clinique Take The Day Off, 22 €, za uklanjanje make-up i krhotine, drugi sa balzam, volimo Elemis Pro-kolagen balzam za čišćenje, 39 €, na podignite bilo tvrdokorne prljavštine. I ne, maramice neće učiniti ni korak adekvatno i treba biti prognan na festival i korištenje samo u slučaju nužde - oni su previše grubo.

ToneNot strogo neophodno, ali lijep način da obnovi pH ravnotežu s ogrlicom kože. Opt za nešto umirujuće da smiri tako da nema opasnosti od dalje iritira kožu. Ako imate više od nekoliko mjesta da se bori sa isprobati proizvod koji sadrži beta hidroksi kiselina, ili BHA, salicilnom kiselinom kao Origins Zero ulje Pore pročišćavajući toner, 18 €. Salicilna kiselina će ubrzati promet ćelija, blijede mrlje i nadam se smanjili šanse za plašenje.

TreatIf ti samo čudno mjesto onda vjerovatno možete preskočiti ovaj korak, ali ako vidite otporan nekoliko koje drži se pojavljuju unatoč svojim naporima, onda zaposliti jedan, ako ne i oba, od ovih koraka.

Investirajte u nekim jastučići tretman zasićenih u BHAS, volimo Origins Spot za uklanjanje Blemish Treatment jastučići, 24 €, za 60 jastučići). Sweep jedno preko očišćenu kožu jednom dnevno.

Još jedan favorit je Vichy je Normaderm 3-u - 1 sredstvo za čišćenje, 12 €.Upotreba ga kao sredstvo za čišćenje ili ostaviti sloj se preko kože za 10-ak minuta, kao masku - to je savršen za kožu koja je malo lijevo osjetljive čestim erupcijama.

BlitzA nekoliko omiljenih mi uvijek vraćaju na: Eve Lom Dynaspot, 22 €. Ovo blijedo ružičasta pasta je antiseptik, umiruje i da će ubrzati eliminaciju "plug '. To je na isti način Jenner Mario Badescu sušenja losion kao. Kažu da je 'koža zategnuta ", ali osim ako ste u vezi iste boje kao Percy Pig, da ćete želite staviti ovo na tokom večeri kad si na tod / oko nekoga koga ne osjećaju potrebu da izgledaju dobro za. Ne pokušavajte staviti korektor na njemu, ili - da ćete izgledati kao da si stavio make-up na vrhu krede. Samo pustite ga da radi što je duže moguće, a zatim uklonite s tonerom prije nanošenja baze.

Clinique Klinički Clearing Gel, 20 €. Ovo je velika pištolja, ali je potrebno da budu raspoređeni pažljivo - kao što su Lom mjesto proizvod, sadrži salicilnu kiselinu (koja pomaže da se lagano skidaju mrtve kože i efikasno 'pojesti' sadržaja blokade), ali je i prilično teških o sadržaju alkohola. Iz tog razloga, crack ovo kad imate MEGA mjesto koje treba vladaju u pred događaj.

load...

Povezane vijesti


Post Ljepota

Dakle, šta je ulje za vuču, i da li zapravo radi?

Post Ljepota

Pronađite najbolji crveni karmin za SS18 u našem vrhunskom uređivanju

Post Ljepota

Uklonite lažni Tan: Probni i testirani saveti stručnjaka

Post Ljepota

Uv gel lampe za nokte mogu zapravo biti ogroman zdravstveni rizik

Post Ljepota

Upravljanje kovrdžavom kosom: Definitivan vodič za rad sa kravama

Post Ljepota

Proizvodi veganske koze za koje niste znali bili su bez životinja

Post Ljepota

Najbolji tonirani hidratant: onaj koji kupite za sijenu kožu

Post Ljepota

Puni za usne: Šta su oni i kako se osećaju?

Post Ljepota

7 stvari koje mogu da se dogode ako ne šamponirate kosu

Post Ljepota

Da li je Castor ulje za kosu tajna na deblje, duže brave?

Post Ljepota

Restauracija kolagena: Tretmani, dodatci i kreme koje su vam potrebne

Post Ljepota

Obezbedite super glatku kožu u ljeto (bez voska)