Kako napraviti pepeljuga sebe kao apsolutni pro | BA.polkadotsinthecountry.com

Kako napraviti pepeljuga sebe kao apsolutni pro

Kako napraviti pepeljuga sebe kao apsolutni pro

Se ikad zapitali kako napraviti veliki neuredan lepinja kod kuće? Pratite naš korak-po-korak osnovnu obuku video ovladati umjetnosti.

Lepinje su klasičan i bezvremenski frizuru i neuredan verzija je najnoviji pogled na jednostavan, laid back up-do. Dakle, sigurno se pitate, kako to učiniti neuredan lepinja i ovladaju novi pogled na klasičnom stilu.

Da pada kiša ili sija, ovo je idealna frizura za ured stranke, ali i dalje radi pravo kroz godine ljetna večer BBQ - i sa najboljim hairsprayin strane, vrlo je lako kada znate kako. Čitajte za naš korak-po-korak vodič o tome kako na sebe napraviti neuredan lepinja za savršen raščupana stilu.

Više ne gledamo elegantnim udarac-Drys ili na pravom mjestu kovrče - poslednjih nekoliko sezona su sve o nonšalantno i izazovnija izgled kada je u pitanju bun frizure.

load...

Messy lepinje su omiljeni stil nekih naših crvenih ikona tepih. Queens of the neuredne lepinja uključuju Jessica Alba, Sienna Miller, Hilary Duff, Jennifer Lawrence, Kate Hudson, Blake Lively i Eva Longoria. Čak i dugo bob bhakta Alexa Chung je primećen sportski neuredan lepinji s vremena na vrijeme.

Dok je u neredu lepinja može izgledati prilično jednostavan na prvi pogled postoji nekoliko trikova koje možete koristiti za postizanje savršenog 'Undone učinjeno "u neredu Bun. Istina je da postoji vještina za stvaranje ovih naizgled zapušten, bez napora frizure. Ako želite da pogledate stilski i staviti zajedno, ali ne kao da ste pokušali previše onda je neuredna lepinja je vaš novi kosu BFF.

load...

Pogledajte naš trening video na "kako stvoriti neuredan lepinja i pratite naš jednostavan korak-po-korak vodič ispod!

Kako napraviti neredu Bun - korak po korak vodič

1.Start četkanjem kose pažljivo izbjegava čvorova i klupka

2.If želite možete koristiti malo za volumen korijena sprej ili spritz od najboljih suve shampooto proredimo kosu

3.Next stvoriti visok konjski rep na samom vrhu u potiljak, to ne mora biti previše uredna, ali pokušaj da ga sve do krune glave. Savjet: Ako imate jako dugo ili gustu kosu i da je nezgodno da se stvori visok ponija, tip glavu naopako kako bi bili sigurni, dobićete vi pony dovoljno visoko.

4.Once imate visok ponija podijeliti na dva dijela i koristiti prstima savijaju kosu oko u punđu osiguravanje sa Bobble.

5. Sada ćete imati čvrsto balerina stilu Twisted lepinja. Mi volimo da se stvari izgledaju malo komplikovanije pa je ovo vrijeme za početak izvlačenja nekoliko vlasi oko lica i popuštanje uz lepinju dodati zvuka.

6.Using Bobby igle možete se igrati oblik vašeg lepinja dodati više dimenzija. Završiti sa svjetlom Hairspray da će zadržati sve niti na mjestu.

Povezane vijesti


Post Ljepota

Odgovorimo na 10 najboljih googleda za lepotu iz 2018

Post Ljepota

Proizvodi veganske koze za koje niste znali bili su bez životinja

Post Ljepota

Najbolje grejane valjke i curlers za dobijanje kovrdžave i talasaste dlake

Post Ljepota

Koliko god potrošite na šminku svake godine

Post Ljepota

Najbolje prodajani Amazon kozmetički proizvodi: suncobrani, brijači i još mnogo toga

Post Ljepota

Keira Knightley kosa i šminka stil datoteke

Post Ljepota

Billboard nagrada za najbolju lepotu 2018

Post Ljepota

Kate Middleton-ov omiljeni proizvodi za kozmetike otkriveni su

Post Ljepota

Ovi glavni elementi za spavanje za ljepote će promijeniti način na koji izgledate

Post Ljepota

Plavkaste frizure za Chic, elegantan i lagan izgled kose

Post Ljepota

Noćna šminka: 5 proizvoda koji su vam potrebni u vrećici za lepotu

Post Ljepota

Najbolji miris za putovanje Minis da popije u torbu