Kako dobiti deblje kosu: Savjeti od profesionalaca | BA.polkadotsinthecountry.com

Kako dobiti deblje kosu: Savjeti od profesionalaca

Kako dobiti deblje kosu: Savjeti od profesionalaca

Hajde, dajte one Victoria Secret modeli trčanje za svoj novac

U beskrajnoj potragu za vrstu gustu kosu da Victoria Secret modeli imaju? Dobro došli u naš svijet. Ako želite znati kako da biste dobili deblji kose, slijedite ove jednostavne korake od Nagrađivani frizer i brend ambasadora za SALON SCIENCE, Andrew Jose...

1. Odaberite pravi njegu kose

Upoznajte svoje vlasište i tipu kose. Uvijek je najbolje da se specijalisti za kosu za analizu kosu gustoće, tekstura i snagu. Prije svega, različitih tekstura, gustoće i poroznost igraju ključnu ulogu u tome kako proizvodi rade. Dakle, važno je znati šta treba vašu kosu. Osim toga, imate samo da to bude to uradio jednom, tako da je vrijedno toga.

load...

Odabrati šampon koji je pogodan za vaš tip kose. Fine i prorjeđuje će trebati pojačanje hidratacije, uz lagani građevinski sastojaka tijelo koje neće sputavati kose. U salonu SCIENCE Celluluxe šampon, 12 €, regenerator, 15 € i Cellutensive Masque, 19 €, su formulisani sa snažnim biljnih matičnih ćelija ekstrakti redak Swiss Apple, da zaštiti i pomladiti umorne tražim kosu za optimalno zdravlje, vitalnost i debljine.

Ako je prorjeđuje se bavite, pokušajte jednu od ovih šampona za gubitak kose. Oni su formulirana sa svim osnovnim koji će odgovoriti na vaše pitanje o tome kako da biste dobili deblji kose.

Zašto ne probati dodajući seruma u svoj njegu kose rutinu? Ovaj kviz odgovara vam personaliziranu preporuku za vaš tip kose! Dajte joj ide ovdje...

load...

2. Lažni to uz dobru frizuru 

Da bi vaša kosa izgledati deblje, izrezati tupim rubovima i dodajte strateških slojeva. Kraći kosa ima tendenciju da izgledaju zdravije s više volumena i manje težine na krajevima. Dok slojevi u lice daju volumen. Plus zadnje je ostalo puniji, što stvara iluziju tijela i debljine.

Skini sve. Tupim, šik, brada duljine reza je siguran stil za kosu koja ima sve više razrjeđivanje područjima na kruni ili leđa ili glavu. To je low-održavanje i mogu se ispuhuje lako za puniji izgled.

Isto tako, uzmi neke šiške. A brišući šiške će kamuflira praznog kose.

3. Dodajte dubina s bojom

Kada dodate boje, odabrati osnovnu nijansu koja nije suviše taman ili svjetlo, jer oba ova će izlagati više od vlasišta nego što je potrebno.

A delikatan ton najbliži vašu prirodnu boju je najbolje. Brinete treba da teži za efekt multi-boji previše, jer čvrstu širom boja će otkriti bilo kakve razrjeđivanje ili oskudna područja. S druge strane, multi-boji pomaže u maskirne.

Ugraditi različite tonove boja za stvaranje višedimenzionalni izgled. Ovo će stvoriti pokret i iluziju volumena. A balayage tehnika je savršena za finije kosu jer stvara tamne u svijetlim tonovima naglašavajući tijelo.

Na kraju, odlučili za tonski varijacije. Previše plavuša kada vaša kosa je razrjeđivanje će ostaviti tražim transparentan i naglasiti praznine u kožu glave. Pokušajte tamno plava kosu i svijetlo smeđe, protkan sjajnije nijanse za stvaranje dubine.

4. Style ga

Dodajte korijen dizalica na rutinu. Bolster slab folikula sa skalp tonika da pomognu stvoriti efekt dizanja na svojim korijenima, a zatim zamagliti malo kose prašine u cijeloj kosu za stvaranje zvuka.

Zatim, koristite proizvode dizajnirane za izgradnju tijela. Prep kosu body building mousse i suho u proizvodu tako što ćete povući kosu naopako. To je stari trik, ali to radi.

Zagrli valjci previše. Stvoriti dugotrajan oblik postavljanjem kosu kada je djelomično osuši. Zatim, roll kosu dalje od lica u rubrikama, koncentrirajući se na kosu od čela do svoju krunu, i neka set za 15 minuta prije uklanjanja. Zapamtite, topline stilova i hladnoće setova, pa budite sigurni da pustiti kosu kul prije uklanjanja valjci za dugotrajni volumen.

Nemojte zaboraviti da podrže češalj. Ova tehnika može biti spasilac kada završite pravilno. Malo suptilne zadirkivanje na kruni može napraviti sve razlika uzimanje kosu od stana do fenomenalne. Podignite pramen kose i koristite češalj za češljate prema svoj skalp. A zatim pokušajte jednu od thesehairstyles za gustu kosu.

5. Camouflage korenima

Popunite retke područjima. Kada nosite kosu, koristite proizvod kao što su boja Wow Root Cover Up, 28 €, oko kose. To će dati iluziju debeo i obiman kose linije.

Spray to. Suhi šampon je odličan za stvaranje tijela bez otežavanja kose.

Osnovni korak kada je u pitanju izbor za njegu kose je znati svoju kosu i vlasište. To je uvijek najbolje da se analizira kosu tražiti gustoće, tekstura i snagu.

Ne znajući tip i zdravlje isa čest problem vaše kose. Različitih tekstura, gustoće i poroznost igraju ključnu ulogu u tome kako proizvodi rade.

Odabrati šampon koji je pogodan za vaš tip kose. Fine i prorjeđuje će trebati pojačanje hidratacije, uz lagani građevinski sastojaka tijelo koje neće sputavati kose.

6. Ošišaj

Jedan od najboljih načina da se stvori privid punije kose je da smanji blunter ivica i dodajte strateški layers.Shorter kosa ima tendenciju da izgledaju zdravije s više volumena uz manju težinu na krajevima. Slojevi u lice volumena dok je zadnja je napustio punija, stvarajući iluziju tijela i debljine

Tupim, šik, brada duljine reza je budala dokaz stil za kosu koja ima sve više razrjeđivanje područjima na kruni ili leđa ili glavu. To je low-održavanje i mogu se ispuhuje lako za puniji izgled.

Dodaj otvorenim rese da kamuflira praznog kose.

Jeste li USAVE

load...

Povezane vijesti


Post Ljepota

Zaštita od sunca za kosu: Da li vam nedostaje ovaj ključni korak u lepoti?

Post Ljepota

Dodaci za kosu, koji će vam dati brave

Post Ljepota

Saveti za kožu: Stvari koje devojke sa neverovatnom kožom nikad ne rade

Post Ljepota

Visoko tehnološka dlaka je trenda. Ali 50 eura za šampon? Stvarno

Post Ljepota

Frizura za finu kosu koja će vam dati brave neke gomile

Post Ljepota

Smanjite gužvanje: Vaš vodič kako biste savladali tehniku

Post Ljepota

Reflektor za ljepotu: Uljepšavajuća tečnost za uklanjanje boje kože u uljima

Post Ljepota

Kretanja kose 2018: Trendovi koji će biti ogromni ove godine

Post Ljepota

Ombre kosa izgleda da naši omiljeni poznati ličnosti vole

Post Ljepota

Biće ograničeno izdanje NARS kutije za ljepotu

Post Ljepota

Koje dve poznate ličnosti imaju Lob? (aka duga bobica)

Post Ljepota

Obezbedite super glatku kožu u ljeto (bez voska)