Huda kattan koristi lužnicu i vagisil kao primer u svom najnovijem video snimku | BA.polkadotsinthecountry.com

Huda kattan koristi lužnicu i vagisil kao primer u svom najnovijem video snimku

Huda kattan koristi lužnicu i vagisil kao primer u svom najnovijem video snimku

Sada smo vidjeli sve.

Ako postoji jedna stvar društvenih medija nas je naučio, to je da su neki od najboljih hakova ne uvijek uključuju kozmetičkih proizvoda. Uzmite čarape da primijeniti make-up. Ili lud obrva hackthat uključuje podrezivanje kosu da popune oskudna područjima. Dakle, to je zapravo nije tako šokantno da društveni mediji ljepota guru, Huda Kattan koristi lubrikant i Vagisil kao primerin njen najnoviji video.

Sada, ako ste strastveni ljubitelj Huda, onda znate da je ona poznata po pokušavaju sve vrste ljepote hacks. Ona je bila jedna od prvih koji je stavio cellotape oblikovanje na probu. I ona je sigurno ne boji da prihvate trendove kao što su brijanje joj lice. Tako malo lubrikant i Vagisil na licu je samo još jedan dan u uredu za ovu ljepotu vlogger. Pitanje je, da li su bolji od bukvar? Da li oni čak i raditi? I drži se, Huda Kattan koristi lubrikant i Vagisil kao osnovni premaz?

load...

Čudno, ali istinito - mazivo zapravo ima puno sličnih sastojaka silikon kapisli na bazi, kao što je glicerin. I vjerovali ili ne, Vagisil se reklamira za kontrolu nafte svojstva. Hm, ok onda. Ali prajmer je poznat po svojoj sposobnosti da pomogne u stvaranju besprijekoran baza za osnivanje i držite šminku od pomeranja. Dakle, da ovi proizvodi zauzeti mjesto od naših omiljenih prajmera? Izgleda da ne. * Uzdah olakšanja *

Ako ste u potrebi za novim prajmera, onda daju ovom QUIZA idem To odgovara vam najbolje prajmera za vaš tip kože za besplatno.

Lube kao prajmer

Kada je došao do KY Jelly, Huda, rekao je činilo vrlo sličan bukvar, ali kada je nanosi joj make-up na vrhu, to je počeo da pilula i sići. Koja je u potpunosti protiv svega prajmer zalaže.

load...

Laksativ kao prajmer

Iako je ovaj chalky supstance smatrali previše suho za Huda kožu, ona je napomenuti da mlijeko od Magnezija može biti dobra opcija za kontrolu sjaj u područjima kao što su T-zonu i nazolabijalne brazde. Drugim riječima, ona bi ga koristiti kao zamjena za masnu područja.

Vagisil kao prajmer

Ova zapravo završilo kao omiljeni opciju Huda. Uostalom, jedan od sastojaka u Vagisilis dimetikon, što je polimer na bazi silikona koji se koriste za kondicioniranje i štiti kožu. Ima smisla da ga koristi kao prajmer onda.

Povezane vijesti


Post Ljepota

Najbolji anti-aging serumi: 5 koji će u potpunosti pretvoriti vašu kožu

Post Ljepota

Keira Knightley kosa i šminka stil datoteke

Post Ljepota

Najbolji ljubičasti šampon za svaku nijansu blonde

Post Ljepota

Koliko god potrošite na šminku svake godine

Post Ljepota

Razgovor o brodu: Najbolji obrvi proizvodi koji naglašavaju vaše lukove

Post Ljepota

Kompleti za izbeljivanje zuba: oni koji znaju probati i testirati

Post Ljepota

Na kalendare za lepotu iz 2018. godine morate se ponašati

Post Ljepota

Koliko često treba da operete kosu da bi bila zdrava?

Post Ljepota

Najbolja suncokret za leto 2018 uk

Post Ljepota

Koliko žena troši na ljminkanje tokom svog života šokiraće vas

Post Ljepota

Najbolje četkice šminke: Period

Post Ljepota

Najbolja krema za ruke za mekše, hidratizovane ruke i zdrave nokte