Hairstyles za kvadratna lica koja će vam laskati svoje uglove | BA.polkadotsinthecountry.com

Hairstyles za kvadratna lica koja će vam laskati svoje uglove

Hairstyles za kvadratna lica koja će vam laskati svoje uglove

A kvadrat oblik lica može biti poboljšana ili prikrivao pravu frizuru. Evo kako pronaći pravo jedan za vas.

Ako ste u potrazi za frizure za kvadrat lice oblici koji laskaju, a ne ističu svojim uglovima, imate sreće. Dobra vijest je da si u velikoj kompaniji osoba s trga lice - poput Jennifer Hudson, Olivia Wilde i Lily Aldridge sve je to zajedničko sa moja malenkost.

Termin "kvadrat lice 'ne baš zvuči privlačno (to dolazi od nekoga ko spada u trg kategoriju), ali dobra vijest je da uz pažljivo odabrana

Ključno je da se za suprotno od vašeg lica oblika - dok svestrani lica dobro raditi sa tupim rezova, oštrim rubovima i rezove sve-jedan-dužina su no-go zona za kvadrat suočavaju dama. Želiš zaobljenim slojeva, meka resica i, u idealnom slučaju, puno teksture da ublaži taj vilice.

load...

'Feathered slojevi su odlični za oponašanje više ovalnog oblika lica i da će biti više laskavo na licu,' Sam Burnett, kreativni direktor i osnivač Hare i član Boneand KMSStyle savjeta, govori nam. 'Parting kosa sa strane i uklanja od trga oblika. "

Čitajte otkriti Najbolji saveti za izradu svakog dužina kose i tip posla za kvadrat oblik lica.

Kako znate da ako imate kvadratnog oblika lica?

Kvadratnih oblika lica odlikuje jači, ugaoni vilice i čela, jagodica i vilice će svi prostirati istu širinu. Ako pogledate u lice glave na, sa strane čela i kriva vašeg vilica treba da čine imaginarne trg - lica poput onih Angeline Jolie, Salma Hayek, Olivia Wilde i Heidi Klum su svi dobri primjeri će se koristiti kao usporedbu tačke.

load...

Frizure za trg lica sa dugom kosom

"Najveća stvar koju treba zapamtiti sa dugom kosom je da je potrebno da izgledaju zdravo", kaže Sam. "Nema smisla u tome da dugo nezdravih kosu kao uslov će uvijek odrediti dužinu. '

Poker ravno stilova može biti veoma prašta na pravoj oblik lica, ali to ne znači da pravo brave su otpis u potpunosti - Jennifer Lopez i Heidi raditi ovaj stil na reg. Pogledajte najbolje frizure za dugo hairin našim okruglim za više inspo.

Celebrity inspiracija: Jennifer Lopez, Salma Hayek, Heidi Klum

Frizure za trg lica sa srednje dužine kose

'Srednje dužine kose izgleda sjajno kada je dobro održavan,' Sam savetuje. 'Ako pojedinaca kosa je sklona kovrče onda je najbolje da zadrži kose na dužoj strani medija. Što duže i teže kose, više kontroliranih to će biti. " Kada ste Provalili da imate kvadrat lice, pregledate naše najbolje frizure osoba za srednje dužine hairstraight u salon.

Celebrity inspiracija: Natalie Portman

Frizure za trg lica s kratkom kosom

"Oblik lica nije ključna za frizure za kratku kosu, ali stvaranjem slojeva, vi na kraju utjecati na oblik", kaže Sam. 'Na primjer krug lica treba odlučiti za kvadrat slojeva i obrnuto za kvadrat oblika lica.'

Možda ćete pretpostaviti da bi pixie crop da vaše lice izgleda previše ugaoni, jer ne postoji ništa da se kriju iza, ali kratko stil na trgu lice zapravo može biti jako laskavo - vidi celebs poput Zoe Kravitz i u našoj galeriji poznatih sa četvrtastim licima kao dokaz. U međuvremenu Olivia Wilde je kraljica elegantno kvadratnih suočavaju, često se opredjeljuju za mahnuo stil ili polu-up 'učiniti da laskaju joj uglova.

Celebrity inspiracija: Jennifer Hudson, Zoe Kravitz i Olivia Wilde

Frizure za trg lica sa šiške

Kada je u pitanju udari na kvadrat lice, ključ je da se za mekši, feathered slojeva na omekšati vilica. Dodavanje malo kraći slojevi oko čela će se oblikuju tvoje lice, zaokružuje ga malo više. Kratkodlaki celebs poput Jennifer Hudson se odluče za pernatu rese da laskam njihova lica, dok je Heidi Klum strani šiške omekšati čela.

Celebrity inspiracija: Heidi Klum i Jennifer Hudson

Frizure za trg lica sa tankom kosom

Ključ za izradu fine kose pojaviti puniji i skakanje je dodavanje tekstura - to je ne-brainer da uvojci izgledaju puniji nego ravnu kosu, ali ako ste stvarno žudnja pravi kose izgled, koristite za volumen sprej kao KMS AddVolume, 17 € u lookfantastic. 'Ako imate tanku kosu, držati slojeva duže i preko tehnici će samo kosu pojaviti tanji i rjeđi,' Sam savetuje. Pregledavati frizure za fine hairin naše kompilaciju najbolji.

Poznata inspriation: Natalie Portman

Frizure za trg lica s debelim kosu

Deblji kosa posuđuje sama dobro da duže, zaokruženo slojeve, kao što su skrenuti pažnju od - pogodili ste - vilice. Uvijen ili mahnuo stilovi su najbolje za dodavanje volumena i teksture oko lica.

Celebrity inspiracija: Heidi Klum, Jennifer Hudson i Salma Hayek

Frizure za trg lica kovrdžave kose

Ako imate prirodno kovrčavu kosu i kvadratnog oblika lica, sjajna vijest - a kovrdžave tekstura je jedan od najboljih načina da se skrene pažnja sa prirodno ugaoni vilica i omekšati ukupne oblik lica. Salma Hayek je poznata po izboru kovrdžave hairstylesthat iskoristite njen tip kose i oblik lica, dok je Natalie Portman koristi kovrdže na volumise joj tanku kosu.

Celebrity inspiracija: Salma Hayek i Natalie Portman

Frizure za trg lica i velike glave

Odgovor na to pažnju od većeg čela je očigledan jedan - a rese. Bilo da idete na meku, pernati strane marginalne ili slojeviti punu resa, neki oblik šiške zaista laska na čelo koji je na debljoj strani.

Lily Aldridge, Long Waves

Jennifer Hudson, The Crop

Daisy Ridley, The Updo

Heidi Klum, Long i Slojeviti

Salma Hayek, Obimna Curls

Dženifer Lopez

Natalie Portman, Uvijen Lob

Zoe Kravitz, Pixie Crop

Mila Kunis, Poker Straight Lob

Olivia Wilde, Half Up Do

Olivia Wilde je dokaz da čak i uz oštar vilica, možete i dalje raditi kratki bob.

load...

Povezane vijesti


Post Ljepota

Najbolje četkice šminke: Period

Post Ljepota

Evo zašto su žene počele da trljaju beli luk na licima

Post Ljepota

Nefiltrirano: Kako se Roxie Nafousi bavi stresom i pritiskom da uspije

Post Ljepota

Najbolji blogovi ljepote koje internet nudi

Post Ljepota

Victoria Beckham pokreće šminku sa estee lauderom

Post Ljepota

Pokušao sam piling čarape i to se dogodilo (prije i poslije picsa)

Post Ljepota

Crème de LA Mer šminka je ovde i to je sve što ste se nadali da će biti

Post Ljepota

Kompleti za izbeljivanje zuba: oni koji znaju probati i testirati

Post Ljepota

Ovi glavni elementi za spavanje za ljepote će promijeniti način na koji izgledate

Post Ljepota

Na ovaj način možete utvrditi tanji obrve i dobiti savršen izgled

Post Ljepota

Tajne lepote Jennifera Anistona

Post Ljepota

Kako izbledeti zube: Sve što trebate znati o dobijanju belih zuba