Dyson Fen: Sve što trebate znati | BA.polkadotsinthecountry.com

Dyson Fen: Sve što trebate znati

Dyson Fen: Sve što trebate znati

Da li je to vrijedno Hype?

To je bio jedan od najvažnijih hvaljenom ljepotu lansiranja ove godine do sada, ali na 300 € Naravno, Dyson sušilo za kosu je jedna od najskupljih alata kod kuće kosa ikada pogodila naše obale. Dakle, da li je vrijedno Hype? Mi smo pretražili web saznati ono što obećava i pokušao ga u našoj ljepoti ormaru da vidi da li pruža. Pročitajte naše in-dubina ovdje...

To košta koliko ?!

Prva stvar koju je prvi - hajde da se obrati cijenu. Na 299 €, kao i skoro sve u produkciji naučnici Dyson, to ne dolazi jeftino. Pa zašto je visoku cenu? Pa, Dyson potrošio 71 miliona € razvoju njihovih najnoviji proizvod, izgradnja novih posvećen laboratorija za testiranje ljepote, zapošljavanju novih inženjera, koristeći stručnost vrhunskih stilista, kao što su Kardashian klana go-kosi heroj Jen Atkin i dobivanje čekanju od 1.000 milja (da, stvarno) od ljudske kose da pokuša 600 prototip sušilice. Tako da nije bio najjeftiniji proizvod za proizvodnju.

load...

Jeste li sigurni da je to za kosu?

U pravom Dyson stilu, oni su na neki način izbačeni pravilnika kada je u pitanju dizajn, previše. Zaboravite na run-of-the-mlin kružni modeli ventilatora, Dyson sušilo za kosu je u osnovi velika rupa. Na isti način na koji njihov veliki bladeless navijači podu radi, cilindar koristi brenda "Air Multiplier tehnologije ', koji uzima zrak sa svih strana, množi to je moć i gura ga na kosu kroz prsten.

Mali, ali moćni

Prema web, Dyson sušilo za kosu je šest puta manji i tri puta lakši od prosječnog sušilo za kosu, bez obzira na isporuku tako moćno protok zraka. Dakle, bez obzira na to koliko dugo ćete provesti usavršavanju savršeno uvijene pod blow-suha, ruke nikada neće rasti umorna. Tu su i četiri postavke temperature i tri podešavanja protoka zraka, tako da bi trebalo naći savršenu nivo 'udarac' potrebne za odgovarajući tip kose, i spriječiti oštećene ili delikatan brave od ulaska topline oštećene (FYI, ako je vaša kosa je sklona lom pročitajte naš 11 načina da se zaustavi pucanja kose).

load...

Ljepota napuštanje školovanja bili uključeni 

Mi volimo ovu činjenicu... Dyson je poslao svoje razvojnih inženjera sušilo za kosu u frizerskom škole za nastavu kako bi oni zaista razumiju kako profesionalci koristiti sušila za kosu u svom radu, i mogao bi dizajnirati svoje proizvode na odgovaraju njihovim potrebama. Vrlo dobro, ne?

Extra vrijeme odlaganja

Jedna od prednosti Dyson super-moćan sušilo za kosu je da je, zahvaljujući svojim snažnim motorom, to smanjuje vrijeme sušenja na pola, a ako je uglađen i sjajna ravno brave želite, neće biti potrebe za ravnanje nakon udarca suhe, što znači da možete pogoditi odložili još nekoliko puta ujutro.

Gdje možete dobiti svoje ruke na to?

Dyson Supersonic Fen za kosu košta 299 €, a dostupan je sada u John Lewis.

Kupite sada: Dyson Supersonic Fen za 299 € od John Lewis

Dyson kosu: Marie Claire Review

Kao urednik Digital Beauty ovdje u Marie Claire, šalju mnogo stvari da pokušam. Temelji za masnu kožu (od kojih, patim, tako da uvijek sam na vreba), najnoviji formulacije kreme za lice i rasterećenje proizvoda vezanih za kosu. Ali nikada nisam bio toliko uzbuđen da pokušamo sušilo za kosu. Kao prvo, imam fen sam blago opsjednut, pa vrlo rijetko usudio od njega, a drugo, ja sam još da ovlada tehnikom sušenja moja kosa na profesionalnom nivou, tako da sam obično pribjegavaju sjedi na stolici u Daniel Hershesons.

Ali, to je možda upravo promijenio utakmicu. U prošlosti sam udarac sušene moju kosu do tačke da budeš takav mat nered, morao sam ga ponovo oprati i pustite da se osuše - stvar mlaznice? Da. To jednostavno nije radio za mene.

Do sada.

Sa apsolutnom lakoćom, ja udarac sušeni moju kosu u pravom smjeru (dolje!) I nije bilo čvor na vidiku nakon toga. U stvari, moja kosa izgledala tako glatko, morao sam da se vratim i sjetiti da li sam dodao marokanski ulje na kraj još - nisam.

Ono što je još bolje je činjenica da mi je trebalo vremena na sve. Ja govorim, vrijeme sušenja kose smanjiti na manje od pola od onoga što obično traje. Iskreno, to je najbrži stvar koju sam ikada koristio. Bilo je previše, bez sumnje, tiho. Moj muž nije ljubitelj sušilo za kosu, jer je on obično u krevetu pokušavajući da spavam kada sam pogodio na dugme, ali on nije ni trepnuo kada sam počeo ovaj gore.

load...

Povezane vijesti


Post Ljepota

Sve što vam treba da znate za najbolji zimski miris

Post Ljepota

Ove frizure za okrugla lica su ozbiljno laskave

Post Ljepota

Najbolji ruž za nijansu u mat, čisto i sve između

Post Ljepota

7 stvari koje mogu da se dogode ako ne šamponirate kosu

Post Ljepota

Perike: Sve što trebate znati

Post Ljepota

Lažni saveti za tanke: Kako izbjeći znakove za znakove koje to prepišete

Post Ljepota

Koju boju za lakove nosite na intervjuu?

Post Ljepota

3 kose prve modne trendove i prateće opreme za sada

Post Ljepota

Oscars 2018 - najbolja lepota izgleda od svečanosti

Post Ljepota

Sjajna kosa: nećete vjerovati u stvari koje možete koristiti da biste dobili sjajne brave

Post Ljepota

Dakle, šta je ulje za vuču, i da li zapravo radi?

Post Ljepota

Iznenađujući načini da starate svoju kožu