Dobrotvorna lepota | BA.polkadotsinthecountry.com

Dobrotvorna lepota

Dobrotvorna lepota

Klanjaju ljepoti brendova rade svoj bitni za dobrotvorne svrhe.

Elemis

Elemis Pro Collagen Marine Cream

Elemis finansira klasu 25 žena u Afganistanu kroz Žene za program Žene International godinu dana i da će dati mjesečnu naknadu za svakog člana. Oni koji podržavaju #SheInspiresMe kampanju sa stvaranjem Limited Edition Pro-Collagen Marine Cream. Pruža intenzivnu hidrataciju suhe kože i poklopac ugraviran da me ona inspiriše previše.

Nema boljeg osjećaja od kupovine svoj omiljeni ljepotu proizvoda. Osim ako je to znajući da su neki, ako ne i svi postupka idu na neverovatan uzrok.

Na primjer, MAC su podršku Fondu AIDS-a za više od 20 godina, što je sve počelo Viva Glam ruž za usne; prvi ruž za usne stvoren da hrabro podigne novac i svijest za stanje. Svaki peni od prodaje ide u pomoć HIV-a i AIDS-om - što je zaista vrlo plemenito. Prošle godine, Benefit podigao skoro 2000 € za dobrotvorne organizacije Look Good Feel Better, koja pomaže ženama da se bolje o sebi, dok prolazi kroz tretmane raka, Utočište, koja pomaže ženama i djeci obnovi život nakon što je pretrpio u rukama nasilja u porodici.

load...

Druge brendove kao što su Neal je pravni lijekovi Yard izveo kompletan asortiman proizvoda na pomoći u podizanju novca kako bi zaštitili pčele i svoje domove, dok Crème de la Mer udružio s National Geographic da se prikupi novac i pomoći spasiti okean staništa.

Titi okean štednji ptica, od pomažući manje sreće žene imaju obrazovanje na sprječavanje izumiranja rijetkih biljaka, postoji toliko neverovatno humanitarne organizacije koje podržavaju ovih brendova i osiguravaju se vratiti u svijet. I ne samo to radimo naše malo da pomogne, ali kupujemo nešto za sebe, previše. Massive win!

Tako da malo pogledate našu galeriju brendova koji rade svoj bitni, i kliknite na link da se malo nešto za sebe, i pomoći donirati veliki uzrok.

load...

Aveda Love

Neal avlija Bee Lovely

MAC Viva Glam

Korist Bold is Beautiful

L'Occitane Ultra-Soft balzam

Creme de la Mer Blue Heart

Chantecaille Le Magnolia očiju i Cheek Palette

Katie Garden

Murad Prince Trust Ltd Edition Invisiblur usavršavajuća Shield SPF30

Dobrotvorne Beauty

U proslavi Creme de la Mer ?? e Plavo srce i Svjetski dan Oceans, a 100ml tegla Crème de la Mer sa novim ograničenu seriju mora inspirisan dizajn će biti dostupan juni 2018. Godine jar će biti ispisana ?? Plava srce ?? u znak sjećanja na brend ?? s tekućim inspiraciju iz okeana ?? s ljepotom i ciljem podizanja svijesti o plemenitih plavo srce našeg planeta. Brend je partnera s National Geographic Society pomoći podržati novu generaciju okeana istraživača.

Povezane vijesti


Post Ljepota

Halloween šminke iz super spooky na super lako

Post Ljepota

Trenutne karakteristike: Sada možete da napravite kosu za sat vremena

Post Ljepota

Kako ponovo napraviti mekani izgled šminke vidjen u Carolini herrera

Post Ljepota

Prema ovom blogeru ljepote, Wasabi je tajna većih usana

Post Ljepota

Ispunjavanje zaliha za nju koja će zapravo želeti da se obmotne

Post Ljepota

Mikrobodišnje 101 - šta je, kako to funkcioniše i zašto bi trebalo da ga dobijete

Post Ljepota

Kako skinuti zdravu kožu svuda

Post Ljepota

Noćna šminka: 5 proizvoda koji su vam potrebni u vrećici za lepotu

Post Ljepota

Najbolje grejane valjke i curlers za dobijanje kovrdžave i talasaste dlake

Post Ljepota

Najbolji korektor za kosu za svaku vrstu kose

Post Ljepota

Najbolji ljubičasti šampon za svaku nijansu blonde

Post Ljepota

Najbolji konstitutivni ušni dizajni iz instagrama