Da li je čokolada najnoviji morfološki sastojak | BA.polkadotsinthecountry.com

Da li je čokolada najnoviji morfološki sastojak

Da li je čokolada najnoviji morfološki sastojak

Izgleda da ljepota je razvio ozbiljan sladokusac

Svake godine - ne, neka bude, svakih nekoliko mjeseci - novi heroj sastojak ubacuje sebe u naše proizvode za njegu kože i make-up rituala. Došlo je pomama za kafu, groznice za kokos, manije za alge i ogorčenje zbog zlata. Ali zaljubljenost sa čokoladom? Pa, samo smo mislili da je za noći na kauču gledate najnovije Netflix serije. Međutim, izgleda kao da kakao je postavljen da bude novi heroj sastojak ne samo naše proizvode za njegu kože, ali naš make-up kao dobro.

Ovisnik o ljepoti onoliko koliko ste u čokoladu? Onda morate pogledati u prahu - oni vam odgovaraju s preporukama ugovoriti proizvod! Početi sa pronalaženju sveti gral osnova ovdje...

Nedavno, Too Faced lansirao svoju novu obrva olovke prožet sa stvarnim kakao praha i internet otišao u slom. Ali to nije prvi put da sam u kombinaciji dva od naših najomiljenijih stvari na ovom svijetu da bi za veoma mali gomili žena. U stvari, kult make-up brend ima čitav niz čokolade prožet make-up proizvoda uključujući sjenilo paleta, bronzer i tečni ruž za usne.

load...

Za njegu kože gurui, Fresh, pokrenule su i Kakao Body piling, na veliko oduševljenje čokolade obsessives svuda. Pa zašto baš su ljepote marke nadahnjuje naše omiljene prepuštanje svoje proizvode? Jer ne samo da je prepun antioksidansa koji pomažu popravku stanice kože i neutralizira štetne slobodne radikale, ali miris se kaže da je instant raspoloženje-booster. To je bogata i kolagena koji jača biljka peptida, zna da stimuliše mikrocirkulaciju, vratiti elastičnost i bori se upale.

Ali znamo šta misliš. Da ovo nije samo čine vrlo sticky situaciji? Uostalom, ako smo u sapunicu na lice naše obrve u otopljenu čokoladu, ili dodavanje pipete od Choclate našim hidratantnu kremu, mi bismo samo završiti sa gnjecav nered. Međutim, zrna kakaa je zapravo prilično suho. Ono što čini čokoladu ljepljiv kad se topi je dodao šećer u čokolade. Dakle, bez dodatka šećera, upravo ste dobili puno dobrote.

load...

Izreka 'ljepote, dovoljno dobro da jedu "samo dobio doslovno značenje.

Povezane vijesti


Post Ljepota

Škare mogu odgovarati svima, a mi imamo dokaz

Post Ljepota

Fka grančice: evolucija lepote

Post Ljepota

Sjajna kosa: nećete vjerovati u stvari koje možete koristiti da biste dobili sjajne brave

Post Ljepota

Tražili smo stručnjaka kako duže trajati parfem

Post Ljepota

Očigledno je da će to biti samozaposloženje iz 2018. godine

Post Ljepota

Poznate tetovaže koje inspirišu vaše prvo (ili sledeće) mastilo

Post Ljepota

Odgovorimo na 10 najboljih googleda za lepotu iz 2018

Post Ljepota

Biće ograničeno izdanje NARS kutije za ljepotu

Post Ljepota

Glitter make-up: Sve što vam treba znati o trendu

Post Ljepota

Kako bojati svoju kosu kao profesionalac kod kuće

Post Ljepota

Lepota lepote - šta je to i zašto je sjajno

Post Ljepota

Najbolji šampon bez sulfata za kupovinu odmah