Crème de LA Mer šminka je ovde i to je sve što ste se nadali da će biti | BA.polkadotsinthecountry.com

Crème de LA Mer šminka je ovde i to je sve što ste se nadali da će biti

Crème de LA Mer šminka je ovde i to je sve što ste se nadali da će biti

Uzbuditi se. La Mer imaju neke sjajne vijesti.

Za godina legendarni Crème de la Mer je brand za njegu kože koji je uspješan, najtraženijih i poštuju. Žene se kunu u njegovu sposobnost za borbu protiv starenja i kupnje skoro ulazi vam u ekskluzivni klub. Ona u kojoj svaka žena koja se slathers sa svojim kultnog krema izgleda sjajne. Dakle, ako ste na brodu La Mer voz onda dječak imamo li novosti za vas. Creme de la Mer make-up je sletio. 

Nakon mnogo godina uspjeha su imali sa svojim za njegu kože linije, La Mer stvorili Skincolor de la Mer. A potpuno spanking novi most između njege kože i kose. Verujte nam kad vam kažemo da ćete želiš sve.

Sve je počelo sa Max Huber, Aeronautičkom fizičar koji je stvorio ono što je reklamira kao da je napravio najbolje hidratantne kreme. Svaki sjajni robnoj zalihe rasponu kult i svako ozbiljno njege kože (uz znatan budžet) ima ga u svom arsenalu u svakom trenutku. 

load...

La Mer rezultatima biti inspiracija za globalni vjerne sljedbenike, s obećavajućim poboljšane teksture rasponu kože, glatka linija i vrhunski komfor za suhu kožu. Nekoliko činjenica koje nas ima kuka, linija i visak. 

Ako ste ikada borili da pronađu savršenu nijansu za vas, čak i nakon potezanjem oko sjajni robnoj katu na vikend, onda ne gledati dalje. La Mer je Skincolor tehnologija je stvoren da oponaša pravi tonove kože i pigmenata boje. Što znači da možete napokon uhvatim bez šminke šminke trend treba. Pronađite nijanse vam je potrebno i primijeniti štedljivo. A opet, ako želite puno lice make-up, možete to učiniti s tim previše.  

Dakle, upravo ono što je u rasponu od Crème de la Mer make-up? Drum roll molim te... 

load...

The Soft Fluid Long Wear SPF 20, 80 €. Nanesite ovaj temelj za poboljšanje vašu kožu kao što to nosi. Savršeno ako ste u pokretu i treba hibrid.

Korektor 55 €. Bestežinski formula koja se može uzeti bilo gdje na dodir ups. Uzmite ovo vrijeme jutarnje putovanje. Niko neće okrenuti nos u to. 

Praha, 65 €. To vam daje blistav koži, kao da si spavao 8 sati. Jednostavno tapkajte u prahu, gdje vam je potrebna.  

Fondacija Brush, 50 €. Tako meka i pokriva svaki kriva i kontura na licu, što se sprema super brzo. Nekoliko dodatnih minuta u krevetu = a pobjednik u svakom slučaju.

Je četkica za puder, 45 €. The Luxe četka ima antibakterijska čekinjama, a cijena je opravdana - znamo multi-Tasker kada vidimo jedan! Koristite stippling prijedloge da se izgradi pokrivenost i otvorenim pokretima da se uklope. 

 U Skincolor de la Mer je sada dostupan.

Nakon ljepota na budžet? Ili fancy puše budžet? Naša sestra site Powdercan odgovaraju vam proizvode koji odgovaraju vašem tipu kože i vaš novčanik! Pronađite savršen temelj ovdje...

Povezane vijesti


Post Ljepota

Obezbedite super glatku kožu u ljeto (bez voska)

Post Ljepota

Lažni saveti za tanke: Kako izbjeći znakove za znakove koje to prepišete

Post Ljepota

Evo zašto su žene počele da trljaju beli luk na licima

Post Ljepota

Najbolja tijela ulja

Post Ljepota

Najbolja noćna krema: Šta su oni i zašto su toliko važni?

Post Ljepota

8 najboljih muških kupaca kupi za Božić

Post Ljepota

Urednik lepote izabrala je Marie Claire

Post Ljepota

Kako skinuti zdravu kožu svuda

Post Ljepota

Lepota lepote - šta je to i zašto je sjajno

Post Ljepota

Kako izbledeti zube: Sve što trebate znati o dobijanju belih zuba

Post Ljepota

Dakle, šta je ulje za vuču, i da li zapravo radi?

Post Ljepota

Prirodna rutina kose koja zapravo radi