4 brza i jednostavna načina ažuriranja frizure za jesen | BA.polkadotsinthecountry.com

4 brza i jednostavna načina ažuriranja frizure za jesen

4 brza i jednostavna načina ažuriranja frizure za jesen

Spremite se za novu sezonu sa frizuru transformaciju koja neće slomiti banci...

Frizure iz modnoj pisti često spadaju u jedan od dva tabora: lijepa i igra mijenjanje ili divlje eksperimentalni. Od kojih je potonji može biti toliko složene i maštovite da dok ste možda u strahopoštovanje rada koji je uložen u njih stvaraju, oni su predodređeni da ostanu divio iz daljine. I, oni sigurno nisu tip ćete biti u skorije vrijeme pokušavaju kod kuće. To je prva grupa stilova smo u potrazi za ove jeseni - oni koji nas istrese našeg stila kolotečine, oni koji nas inspirišu da probaju nešto novo ili nas podsjećaju na davno zaboravljene izgled.

Promenu godišnjih doba je savršen izgovor da probaju nešto novo i što bolje mjesto za tražiti inspiraciju od AW17 modnim pistama. Ovo je naš pick od 4 brz i jednostavan način za ažuriranje frizura za jesen bez odlaska za punu na cut i boje...

Pomen up-Do je obično sastali su se sa umornim (još u potpunosti razumljivo) skepticizam. Zbog čega smo posebno uzbuđeni zbog Ellery AW17 šou izgled. Zaboravite udruženja sa balet klase i vaša baka, sa modernim twist tradicionalnog kosu može biti cool, mladalački andwearable. Eugene Souleiman za Wella Professionals dokazali na Ellery show revoluciju klasičan francuski nabor. Rezultat? Kosu koja je izgledala kao da si se potrudio, ali nije izgledala previše 'učinio' zahvaljujući kontrastne teksture. Gledano od prednjeg kosa izgledala 'elegantni', kaže Souleiman, ali sa strane i nazad je 'istukla za izazovnija finiš.' Ako želite imati ići naoružajte se Wella Ocean Spritzspray (odličan za 'davanje kosu petlju'), dosta Kirby ručke i nježno zadirkivati ​​niti se za namjerno 'nesavršen finiš,' savjetuje Souleiman.

load...

4. Perfect a kif

Neka AW17 ostati upamćen kao povratak kif. Je slavno stil u vezi sa Amy Whinehouse i Elvis Presley pojavio se svuda na emisije iz velikih Bouffant na Chanel na valjani quiffs u Bottega Veneta. Naša omiljena izgled od njih je bio elegantan, ali retro verzija u House of Holland. Iako možda neće biti pogodna za svakodnevnu to je zabavan način da se jazz svoj redovni udarac napolje i lako je ponovno stvoriti kod kuće. Kombinirajte s ponija za atavizam ili ekipu u 90-ih sa izjavom traka za glavu a la Chanel za neke ozbiljne stil poena.

 

 

Povezane vijesti


Post Ljepota

Maska za pročišćavanje balona koja vam treba da udovoljite

Post Ljepota

Najbolji make-up četkice vaše potrebe za komplet lepote

Post Ljepota

Kako napraviti mirisni ormar uk

Post Ljepota

Sve što vam treba da znate za najbolji zimski miris

Post Ljepota

Ne radi i donosi javni prevoz koji razbija etiketu

Post Ljepota

Može li vam seks dati bolju kožu?

Post Ljepota

Na kalendare za lepotu iz 2018. godine morate se ponašati

Post Ljepota

Vjenčanje šminka koju nikada ne bi trebalo nositi (ikada)

Post Ljepota

Pronađite najbolju osnovu za suvu kožu bez obzira na probleme vaše kože

Post Ljepota

Najbolji šampon za gubitak kose za borbu sa tankom kosom

Post Ljepota

7 stvari koje mogu da se dogode ako ne šamponirate kosu

Post Ljepota

Kako dobiti deblje kosu: Savjeti od profesionalaca