Tinejdžerke u Americi prodaju svoje tijelo u zamjenu za hranu | BA.polkadotsinthecountry.com

Tinejdžerke u Americi prodaju svoje tijelo u zamjenu za hranu

Tinejdžerke u Americi prodaju svoje tijelo u zamjenu za hranu

Užasan Izvještaj je otkrio da je siromaštvo u određenim područjima Sjedinjenih Američkih Država je toliko ekstremna, tinejdžerke se okreću seksualni rad u zamjenu za hranu

A ogroman i zastrašujuće novi izvještaj u glad u Americi - najbogatijih svjetskih država - otkrila je da je siromaštvo toliko rasprostranjena i ekstremne da sve veći broj tinejdžera se okreću seksualni rad u zamjenu za hranu.

U izveštaju, koja je izvedena u deset zajednica širom Sjedinjenih Američkih Država, vidio tinejdžera iz ogromnog asortimana pozadina priznati da su toliko očajni da jedu da će se skine u barovima, ruku letaka od oglašavanja seksualnih usluga ili ljubav starije muškarce koji možete ih kupiti večeru od nadajući se da će zbog toga što se razmijenili bez novca, to se ne računa kao prostituciju.

load...

"To je stvarno sviđa prodaje sebe", rekao je jedan djevojka iz Portlanda, Oregon. "Kao da ćeš učiniti sve što treba da uradite da biste dobili novac ili jesti."

"Ti nisi ni dating... Da će biti kao..." Ja stvarno ne volim ga, ali ću ono što moram učiniti ", dodao je drugi.

'Kad prodaje svoje telo, to je više u nesreći ", objasnio je dječak u Sjevernoj Caroline. 'Kao da sam imao seks s vama, da li ste da mi kupi večeru... To je kako devojke bave borbom... To je bolje nego da novac, jer ako se uzme novac, oni će biti označen kao prostitutka.'

"Neko sam znao da je napustio srednju školu kako bi novac za porodicu," prisjetio se jedna djevojka iz San Diega. 'Ona je osjetio potrebu da se pojačaju. Ona je počela da prodaje sebe. '

load...

'Radim istraživanja u zajednicama s niskim prihodima za dugo vremena, a ja sam opširno pisao o iskustvima žena na visokim zajednicama siromaštva i rizik od seksualnog iskorištavanja, ali ovo je novi,' rekla je Susan Popkin, a viši stručni suradnik u Urban Institute i vodeći autor izvještaja, Impossible izbora.

'Čak i za mene, koji je obraćao pažnju na to i nije čuo žene ispričaju svoje priče za dugo vremena, u kojoj mjeri smo slušali o hrani koja se odnose na ovu ranjivost bilo novo i šokantno za mene, i nivo očaja da to podrazumijeva je zaista šokantno za mene. To je situacija mislim da se samo pogoršava tokom vremena.

'Mislim da je posebno zabrinjavajuće da su svi klinci u gotovo svakom fokus grupe bili su svjesni o tome šta se dešava sa djevojkama - oni su znali priču o djevojke dating stariji momci ili se iskorištavaju. Priče smo čuli su uglavnom oko djevojke dating starijim muškarcima kako bi se oni daju novac za njih za najam, za hranu, za odjeću. Oni su samo vrlo ranjiva. '

"To je seksualne eksploatacije," dodala je ona. "Jesi li čuo o beskućnicima tinejdžera bave transakcijske seks, to čujete o izbeglicama. Da to čujem od stabilno smješten djecu u SAD-u je šokantna, pa čak i ako je to samo nekoliko klinaca, to bi trebao biti nešto što plaćamo pažnju, da postoje klinci koji očajni. "

Povezane vijesti


Post Izveštaji

Zašto je 2018 godina i dalje bila godina žene

Post Izveštaji

Dan majke u Gani: Kakav dan majke izgleda u gani

Post Izveštaji

Francuski brend donjeg rublja je telo koje sramuje djecu s grudima

Post Izveštaji

Šta će izbori značiti za budućnost američke politike?

Post Izveštaji

Ono što oseća raditi, živjeti i izlaziti u ratnu zonu

Post Izveštaji

Instagram računi dokumentuju izbegličku krizu

Post Izveštaji

Da li se ikada pitala kako je to raditi za vojsku?

Post Izveštaji

Unutar nove bande koja ponovo izmišlja devojčicu

Post Izveštaji

Upoznajte žene koristeći instagram da promene svoje živote

Post Izveštaji

Ličnosti koje podržavaju londonski ženski marš na društvenim medijima

Post Izveštaji

Pogled unutar seksizma u muzičkoj industriji

Post Izveštaji

Glasaj 100: Potpuno Badass suvremeni o kojima trebate znati