Marie Claire #ShareTheLight: Upoznajte zvezde koji podržavaju našu kampanju | BA.polkadotsinthecountry.com

Marie Claire #ShareTheLight: Upoznajte zvezde koji podržavaju našu kampanju

Marie Claire #ShareTheLight: Upoznajte zvezde koji podržavaju našu kampanju

Za podršku #ShareTheLight kampanje Marie Claire-a, pitali smo sedam uticajne žene da nas vrati u mesta koji je odigrao veliku ulogu u njihovom obrazovanju.

Jeste li znali da je manje od trećine školske djece širom svijeta su djevojke? Ili da postoje 33 miliona manje djevojčica nego dječaka u osnovnoj školi? Ovaj mjesec, Marie Claire pokreće svoju #ShareTheLight kampanje, u partnerstvu sa ljepotom brenda L'Occitaneand djevojke obrazovanje dobrotvorne Plan International UKto stvaraju poseban svijeća, 100% od profita koji će pomoći Fonda za obrazovanje djevojčica širom svijeta. Možete pomoći Marie Claire #ShareTheLight i stavio Žena kroz školu kupovinom ovog mirisna svijeća isključivo napravljen za Marie Claire L'Occitanefor 8 €.

Da pomogne započeti kampanju za financiranje obrazovanja djevojčica širom svijeta, pitali smo sedam uspješne žene da nas vrate u mjesta koji je odigrao veliku ulogu u njihovom obrazovanju.

'[MTV studio] je jedan od mojih omiljenih mjesta i moj prvi pravi sjećanje na život u Londonu [ovde]. Za mene, to nije bio samo o novom poslu, to je novi život. Ovo je mjesto gdje sam se od toga da ove okamenjene mlada djevojka iz Irske u redovima da se natječu u 'Pick Me MTV' da ima svoj sto i rade svaki dan. Prva osoba sam razgovarala bio Chace Crawford iz Gossip Girl i Pomislio sam, "nemam pojma šta radim." To je bila ogromna i bio sam malo grubo oko rubova, ali morao sam da naučim skočivši u na duboke end.'Whitmore je jedan od plana International zbog toga što sam Girlambassadors, i radi na podizanju svijesti o obrazovanju djevojčica širom svijeta. Ona je sponzorirao djevojka na Filipinima za sedam godina, a putovao je upoznati po prvi put prošle godine.

load...

Edith Bowman, DJ i presenterPhotographed na: Hampstead Heath

"Obrazovanje je učenje o vama koliko i sve drugo, i to je ono što je Heath je bio za mene. To je gdje idem da se Headspace - slušati novu muziku, ići u šetnju da bi dobio inspiraciju ili sjesti i raditi gde želim da idem sa intervjuima. Dolazim iz ribarskog sela u Škotskoj, a kada sam došao u London Trebalo mi je dugo vremena da se namiriti. To je bio Heath koji me uzemljena. Svaka djevojka zaslužuje obrazovanje, jer ako se ne boji napornog rada i stavljanja u sati možete ništa postići. "

Preuzimanje Edith novi podcast Soundtracking besplatno sa edithbowman.comand audioboomnow. Edith Bowman predstavlja doručak Pokaži na Virgin Radio, radnim danom od 06:00.

load...

Emily Berrington, actressPhotographed na: Guildhall School of Music & Drama

'Dok sam odrastala, nisam mislio da glume smatran pravi karijeru. Kada sam napustio školu, studirao geografiju sam na Kraljevskom koledžu u Londonu, a onda sam otišao na posao u domu za rad stranke poslanik Siobhain McDonagh. Dok sam bio tamo pomislio sam: "Ako se ne bojim da rade u konkurentnom svijetu politike, zašto ja uplašio da pokušava biti glumac?" Ja sam na audiciji za dramsku školu i dobio mjesto na Guildhall sljedeće godine. Otkrio sam moć svoj glas i bio je ohrabrio da se to baš osjećaj samopoštovanja. Sada sam na audiciju panelu pa sam se da sjedi s druge strane stola i pomoći ljudima succeed.'Berrington zvijezde u seriji dva ljudi, dolazi na Channel 4 ove jeseni.

Aisling Bea, glumica i comedianPhotographed na: Soho Theatre London

'Kao student u dramsku školu naučio sam zanat ponavljajući ono što sam znao iznova i iznova. Ali kao stand-up sam naučio iz zajednice komičara oko mene - Sara Pascoe, Celia Pacquola, Katherine Ryan. Imam toliko drage uspomene na Gigging ovdje u Sohou pozorištu. Mi bismo svi nađemo u baru nakon toga i dati jedni druge ideje i povratne informacije. Ja stvarno vjerujem jedna žena učenje pomaže tri žene iza nje napredak. Ako bih mogao bušiti jednu stvar u sljedeće generacije, to je da žene nisu u konkurenciji jedni s drugima - mi smo jači together.'Bea zvezda u tri serije The Fall, dolazi na BBC 2 ove jeseni.

Želim da se pridruže našoj akciji #ShareTheLight? Pomozite nam se borimo za obrazovanje djevojčica širom svijeta ide L'Occitaneto kupiti Marie Claire svijeća i nakon hashtag #ShareTheLight.

load...

Povezane vijesti


Post Izveštaji

Myleene Klass: zlostavljanje djece u tanzaniji

Post Izveštaji

Dokumentarna odbačene kćerke pokazuje stvarnost ženskog infanticide u Pakistanu

Post Izveštaji

Međunarodni dan djevojke: Kako se uključiti

Post Izveštaji

Ova izložba otkriva istinu o irskim zakonima o abortusu

Post Izveštaji

Pridruži se našoj kampanji #Delji da djevojke daju obrazovanje

Post Izveštaji

Paname radovi: kako oni utiču na žene

Post Izveštaji

Aysha izbeglička priča drugi deo: Danska

Post Izveštaji

Devojčice koje su pobegle iz zatočeništva iz Boko Harama pričaju svoje priče

Post Izveštaji

Četiri godine pucnjave od peščene kukice

Post Izveštaji

Rusija i bela kuća: Sve što znamo do sada

Post Izveštaji

Francuski predsjednički izbori 2018: Evo svega što trebate znati

Post Izveštaji

Dan plodnosti u Italiji izazvao je mnogo šokantnih reklama