Moj seksualni napad na ruke čoveka sa kojim sam radio | BA.polkadotsinthecountry.com

Moj seksualni napad na ruke čoveka sa kojim sam radio

Moj seksualni napad na ruke čoveka sa kojim sam radio

"On me je postavljao pitanja o mojoj svadbi, znao sam da je imao djevojku - ona nikad nije palo na pamet da ja ne mogu mu vjerovati '

Kada je to učinio treći put počela sam da plačem. Stigli smo do autobusnog stajališta izvan Baker Street - gde je uhvati vlak - i ja sam iznenada užasnut da, ako sam nastavio pješice do Marylebone da će me pratiti. Otišao je za mene još jednom, ali ja ga gurnuo i požurio natrag u bar gde su moje kolege.

Do tog trenutka sam bio u malo države. Rekao sam grupu žena sam radio sa onim što se desilo i oni su odlučili da idu sa mnom u stanicu tako da sam mogao dobiti na voz. Kada je moj verenik pokupio me na drugom kraju, ja sam mu rekao ono što se dogodilo, a on je bio bijesan.

Iako sam znao šta se dogodilo nije bila moja krivica, osjećao sam strašan osjećaj krivice, kao da je nešto što sam učinila pogrešno bez realizacije. Pomisao da sam bio prisiljen da poljubi nekog drugog nego čovjek sam bio duboko zaljubljen u me čini fizički bolestan.

load...

Kako je piće što se dogodilo na tijekom tjedna morao sam da idem na posao i vidim momka sutradan sjedio nekoliko stolova dalje kao da se ništa nije dogodilo. Moj šef je mogao da vidi nisam bio ja, ja sam plakala u Loos tako su mi oči bile zamrljane, pa je zamolio me da dođem van s njom.

Kada sam joj rekao šta se desilo da je simpatičan, ali je njena reakcija bila u stilu 'oh Bože, kakav kurac -. Siromašni' Nikada nije bilo pitanje prijavljivanja. Gledajući unazad, iznenađen sam da je to odbacio kao što je ovaj, ali u to vrijeme nisam imao pojma šta drugi izbor nije bilo.

Već sam bio u potrazi za novim poslom prije incidenta, a kada je došao do nekoliko mjeseci kasnije sam skočio na priliku da ode. Prije nego što sam otišao morao sam da idem na drugo radno događaj na kojem sam znao da je tip će biti. Nisam razgovarao sa njim, jer, ali ja bih rekao nekoliko kolega šta se dogodilo kako bi mogli držati na oku.

load...

Neposredno pred sam napustio Otišao sam do Dame, a kad sam izašla neke prijatelje mi je rekao momak je došao preko da pitam da li sam se spremao da ode. Našao sam ovo neverovatno jezivo. Da moji prijatelji ne upozorili da bi on pokušao to ponoviti? Nekoliko mjeseci kasnije, kad sam bio na moj novi posao, saznao sam iz bivšeg kolegu koji je učinio istu stvar na drugi mlada žena u uredu - odmah nakon radnog događaja.

Znam da ako je ista stvar sada mi se dogodilo, ja bih progovoriti o tome odmah. Osećam da je konačno promjene događa; onaj koji je bio dugo vremena dolazi. Nadam se da donosi dugoročnu pomak u načinu na koji se govori o i tretiraju žrtve seksualnog uznemiravanja i napada. Ne postoji "siva zona" - ništa od toga nije u redu ".

Povezane vijesti


Post Izveštaji

Moja devojka je bila ubica

Post Izveštaji

U Indijskoj školi za djevojčice: ne znam ime mog muža

Post Izveštaji

Univerzitetska kultura silovanja - šokantna istina iza seksualnih zločina u kampusu

Post Izveštaji

Rio de Janeiro je favela balerina

Post Izveštaji

To je ono što oseća kada ne možete priuštiti da hranite svoju bebu

Post Izveštaji

Stacey Dooley: ovo su žene koje trebamo proslaviti na iwd

Post Izveštaji

Ličnosti koje podržavaju londonski ženski marš na društvenim medijima

Post Izveštaji

Dan plodnosti u Italiji izazvao je mnogo šokantnih reklama

Post Izveštaji

Rand Jarallah: Palestinac čine umetnika koji rade sa neprikosnovenim

Post Izveštaji

Ko je Kristofer Vajli? Evo zašto je stvarno potrebno da znate

Post Izveštaji

Kako se izvinjavati i misliti - na osnovu ovih epskih izvinjava ne uspeva

Post Izveštaji

Uništena ambicijom? Iza Ivanka Trumpa i Jareda Kušnera