Izbegavanje prostitucije i zavisnosti osećao se nemogućim, ali sam to učinio | BA.polkadotsinthecountry.com

Izbegavanje prostitucije i zavisnosti osećao se nemogućim, ali sam to učinio

Izbegavanje prostitucije i zavisnosti osećao se nemogućim, ali sam to učinio

Nakon odrastanja u brizi, Anna * život prerastao u prostituciju, zloupotrebe droga i radi bordela, prije nego što je konačno pronašao hrabrosti da odem

Kao što je rekao da Danielle Aumord

Volio bih reći da sam osjetio krivim o šteti sam izazvao na sebe i bezbroj žena koje sam prodao za seks. Ali u to vrijeme, bio sam tako zaokupljen o tome gdje moje sljedeće visok dolazi iz i tako prešao tako što novac da nahranim kokain naviku nije me bilo briga. Sam pravio 9 € nedeljno od trčanja bordela i žive ono što sam nazvao 'Champagne način života'. Ali istina, ja sam očajnički pokušavao da biste utišali traume sam proveo svoj život zakopavanje, pokušava da uspava bol sam osetila na napuštaju moju majku kao dijete.

Bio sam 13 i živi u malom primorskom mjestu u Devonu sa moja baka kada sam odveden u njegu. Druga djeca mojih godina su već radili provale. Počeo sam se eksploatiše rano. Ja sam bio mali, tako da su me stavili kroz prozore da biste dobili pristup. Ja sam bio jak volju i želi da impresionira - odobrenje druge djece me čini važno, možda po prvi put. Moja mama je bio alkoholičar koji me je ostavio u bolnici na dan kada sam se rodio, prije nego što bježe u Australiju. To me je potpuno nesposobna za bilo koga volim. Možda unazad zato sam osjetio da moram da se oslanjaju na sebe bez razmišljanja o osjećajima drugih.

load...

Moglo bi se reći da je moj život izmaklo kontroli tijekom svojih tinejdžerskih godina, jer nikada nisam imao nikakvu kontrolu na prvom mjestu. Socijalni radnici su svoje odluke o svom životu na osnovu politike, a ne mene kao pojedinca dijete. Od samog početka, mi smo bili zaboravili djecu - briga kući deci niko ne želi. Bio sam seksualno zlostavljana od strane osoblja i druga djeca u periodu od dvije godine. Jedan dječak me je pin uza zid i stavio ruku u moju gaće i onda jedne noći, muški član osoblja je došao u moju sobu i dodirnuo moje grudi dok sam spavao. U roku od nekoliko mjeseci, on je počeo da me siluje. Ali sam postao vješt kao zatvaranje ja dole i distancira se od bola.

load...

U dobi od 15 godina, nisam mogao uzeti više i ja pobjegla od mojih briga kuće u London. Počeo sam da visi sa grupom ljudi koje sam sreo na uglu ulice u Bayswater kao tinejdžeri rade. Bio sam naivan kada me jedan od djevojaka rekla je znala kako bih mogao napraviti mnogo novca i da bi mi pokazati kako. Jedne večeri, stajao sam i gledao joj mamac u klijenta na ulici, što ga čini izgledaju tako lako. Nisam ni znao šta je seks radnik i rekao sam sebi da to nikad ne bih to. Ali ja sam bio hladan, gladan i spavao na prljavi madrac koji sam našao na ulici i uspio za učvršćivanje u radnju vrata. Kada dođete do tog trenutka, vi ćete učiniti gotovo sve.

Sam otkrio otupljivanje moć droge kad sam imala 14 godina i pokušao ih po prvi put s 17-godišnji muškarac prijatelj. Voljela sam način na pukotinu me čini - kao da sam mogao otploviti od svega, zaboravljajući ko sam ili odakle sam i ja samo gubi na trenutak. Ukratko, to mi je pomoglo da se isključi moje osjećaje, i bio sam zahvalan za predah.

Ali, to je bio moj postepeno ovisnost koja bi zamku me u životu bih se našao u. Kao narkoman, ja bih biti i iz ćelija na Paddington Green često i do tri puta za noć. U određenoj mjeri, što je uhapšen pod uslovom olakšanje. Bilo je toplo u ćelijama i dao mi je trenutak da pauzirati i razmišljati o tome što sam radio, ali to nikada nije trajalo. Policija je da me upoznate - jedan minut da bi me stavljaš u lisicama, narednih oni bi da me savjetuje da je silovatelj bio na slobodi, a drugi rade Žena je pronađena mrtva upozoravaju da budem siguran i pazi na sebe.

Nisam odlučio da se to dogodi, ali u roku od 9 godina, imao sam sedam žena radi za mene - uključujući prodaju seks mene - a ja sam kupleraj u Bayswater iz stana koji je pripadao član aristokratije (koji je bio također punter moj). Zanimljivo je da ne želi nikakav novac od toga - on je samo uživao u uzbuđenje. Do trenutka kada sam bio 32, ja sam preselio moje bordelima iz Londona i na Home Županije, jer je novac bio bolji. Klijenti u Hampshire su iz gornje pozadina srednje klase - bankari, advokati, čak i doktori - i izgledalo je kao nadogradnju.

Ironično, vodi posao, bez obzira na činjenicu da je iskorištavaju druge ugrožene žene poput mene, dao mi je osjećaj svrhe. Nekada sam lokalna štampa na listu oglasa u odjeljku masažu i bilo je neizgovorene da klijenti znali šta bi dobiti. Što je to bio seks industriji rasla, počeli smo usluge oglašavanja na međunarodnoj stranici pod nazivom odraslih rad. Korisnici mogu kretanje kroz ženske slike i čitaju mišljenja, ili bi nas zovu i pitaju za kratak opis žena prije nego što odluči koga da imaju seks. Bilo je to kao seksualni radnici "verzija Air B & B i moj posao je brzo rastao kroz usta do usta. Do sada, ja sam prestao prodaje seks sebi, nakon što je spavala sa do 10.000 ljudi. Ti bi da je možda osjetio kao olakšanje, ali istina je sam sebi bio umrtvljavala na ideju da ima seks sa nepoznatim muškarcima odavno. Bilo je to kao da igraju ulogu i postao sam stručnjak za isključivanje moje već uveliko odsutne emocije, uz pomoć alkohol i droge.

Ja sam ovisnik o zarađivati ​​novac, iako, i na moj najbolji sam pravio 9000 € nedeljno od trčanja bordela. Osećao sam se više u kontrolu nad svojim životom nego što sam imao prije. Nisam mogao učiniti stvari privremeno popraviti moje osjećaje straha i samo-sabotaže, uzimajući skupo odmor, vožnje sportskog automobila, koristeći pokvareni hipoteka dilera i računovođa mi je omogućio da peru novac od droge u poslovni automobil i kupiti vilu u Surrey.

Identifikovana sam sa ženama koje rade za mene i napravio sam to moja odgovornost da bi bili sigurni da su pazili i plaća na vrijeme. Takođe sam napravio tačke ne zapošljavaju osobe mlađe od 20 godina starosti Na površini, mnogi od mojih zaposlenih su se predstavili kao jaka žena, ali, kao što sam ja, svi su imali back-priču. Mnogo žena koje sam naišao je seksualno zlostavljano u brizi ili člana obitelji. Ali ove industrije jede ljude brzo, uključujući i mene.

Prekretnica za mene je došao kada je jedan moj prijatelj ubijen ispred mene jednu noć. Njena priča je gotovo odraz u ogledalu svoje - odrastao u njegu, zlostavljao jednog člana porodice i okrenuo se droga kao besplodno izlaz. Bila je i seks radnik i ona duguje novac dilera droge. Prizor je bio prilično tipičan - prljava skvot u Shepherd je Bush, gdje smo išli kupiti drogu i koristiti ih, uz novu turu uvijek se priprema u kuhinji. Postoji razlog zašto je pukotina den kliše postoji - to stvarno izgleda kao da radi u filmovima. Nakon ovog čovjeka pucao moj prijatelj, on me je pogledao u oči i rekao da ako sam rekao nikome, on će doći po mene. Znao sam da, ako nisam onda ne ostavi, ja bih završiti kao vijest, moje tijelo pronađeno u prtljažniku ili na dnu kanala.

Bilo je oko ovaj put da sam ponovo otkrio je moja vera (sam otkrio hrišćanstvo u tinejdžer). Možda je to bio očaj prvobitno - ide u crkvu dao mi negdje da pobegne u i postepeno, postalo je moje utočište, moj udobnost i mjesto gdje sam osjetio da bi mogao biti neko drugi, neko bolje. Kada sam izašao iz moje kuće po poslednji put, Sjećam se da sam u ogledalo u stanju da prepozna lice bulji - to je kao da je život isisan iz mene. Ostavio sam iza 680 € u sredstvima - uglavnom u imovine i automobila. Otišao sam sa samo 72 € u gotovini da bih uspeo da sakrijem dalje na raznim mjestima. Mnogo toga je sada potrošeno na preseljenje na periferiji Londona i postavljanje novog života; 20 € ove sam donirao u dobrotvorne svrhe koja radi sa ženama žrtvama trgovine ljudima u Evropi. Platio sam im anonimno u gotovini.

Ne mislim o mojoj majci sada - ona nikad nije shvatila u životu, tako da nemamo ništa da se vratimo u i raditi u smislu odnosa. Umjesto toga, ja se fokusirati na svoju djecu i obnovi naša slomljena odnos. Ja živim u malom stanu sa svojom 14-godišnji sin (iz odnosa sa bivšim dečkom, koji je živio sa tokom mog najmračnijim puta) i prijatelj sam upoznao kroz crkvu. To je daleko od vile sam da živim u, ali mislim da u miru ovdje. Od odlaska zločin, počeo sam kurs kreativnog pisanja i ja smo se povratio kontakt sa dvije kćerke (iz drugog bivšeg dečka), koji su sada 19 i 21, uz moj najstariji na univerzitetu. To je trebalo dugo vremena da se obnovi povjerenje sa svojim kćerima jer su smatrali napustili mene na isti način na koji sam učinio svoju majku. Žao mi je što ih stavlja u situaciji opasnosti to znači da su poslali u hraniteljsku porodicu. Ali ja sam odlučan da se prekine ciklus razaranja ne bi bilo više boli. Vodimo korak po korak, a mi se nađemo na večeru ili kafu redovno. To vrijedi više nego bilo koji iznos od prljavog novca. Ja više ne pogledam preko ramena.

* Neki od detalja promijenjene su da štiti anonimnost osobe pogođene

load...

Povezane vijesti


Post Izveštaji

Kako se izvinjavati i misliti - na osnovu ovih epskih izvinjava ne uspeva

Post Izveštaji

Kako pomoći sirijskim izbeglicama: priča o jednoj ženi o životu sa izbeglicom

Post Izveštaji

Vremenska linija kostima odjeće: Istorija muškaraca govori ženama šta da nosi

Post Izveštaji

To se događa: Kampanja silovanja brokera od strane Yane mazurkevič

Post Izveštaji

Ova humanitarna kampanja prošla je virusno zbog stvarno dobrog razloga

Post Izveštaji

Sirijske devojke u Jordanu osećaju prisiljavanje na brak

Post Izveštaji

Zemlje gdje je abortus ilegalan širom svijeta

Post Izveštaji

Ministar unutrašnjih poslova obećava da će proći počiniocima nasilja nad častima

Post Izveštaji

Tinejdžerke u Americi prodaju svoje tijelo u zamjenu za hranu

Post Izveštaji

Ekskluzivna: Cate Blanchett govori o izbegličkoj krizi

Post Izveštaji

Rusija je upravo dekriminalizovala nasilje u porodici u novom zakonu

Post Izveštaji

Šta kažeš osmogodišnjoj devojci koja je upravo izbegao isis?